donarea de ovocite si implicatiile ei
Raspunsuri - Pagina 2
Fana spune:
Draga Alina,
Multumesc pentru clarificari. Ai fost destul de clara si explicita. Este imbucurator sa aflam ca imprumuta ceva si de la cea care il poarta in pantece. Iti tin pumnii! Sa fie cu ochisori! Un an cu zambet de bebe,
lucia13 spune:
BUna ziua,
Eu sunt o mamica care are un copil de 4 ani si 2 luni nascut dintr-un embrion donat.Are aceeasi grupa de sange ca mine si ca sotul meu.
Este blondut cu ochii albastri ca sotul meu. Il iubim foarte mult si el pe noi.
Succes in ceea ce va doriti
alina_alba spune:
buna, lucia! ce bine ca ai scris aici
eu vreau sa fac inseminare cu embrion donat in cehia, la Brno - clinica reprofit. Am Embriotransferul programat candva pe la mijlocul lui februarie.
Tu unde ai facut? A reusit din prima? ai cunoscut donatorii? OOOff, as avea atatea intrebari sa iti pun...esti prima persoana pe care am intalnit-o si care a apelat la metoda asta.
multumesc frumos
Alina
lucia13 spune:
Buna alina_alba,
Eu am facut la Giulesti, si am reusit din prima, nu am cunoscut donatorii, eram dupa un fiv nereusit cu materialul meu genetic si foarte dezamagita si atunci doctorul mi-a propus un embriotransfer de la donator, am acceptat fara sa ma mai gandesc si sunt tare bucuroasa ca am luat aceasta decizie.
Looana spune:
Felicitari Lucia te admir pt hotarirea luata ,multe persoane au gindire negativa legat de acest subiect.Eu sunt de parere ca ce ai purtat in burta 9 luni e al tau .Voi face si eu cu ovule donate la sfirsitul lui februarie,abia astept momentul acesta. Singur lucru care ma face sa-mi fac griji e virsta mea (42) poate nu ar trebui sa ma gindesc la asta.
Sanatate si creste mare baietelului.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
alina_alba spune:
Multumesc frumos, Lucia, pentru raspunsul tau.
Tu ai facut cu embrioni incghetati sau proaspeti? Si cati embrioni ai transferat? Si care e numele medicului tau de la giulesti? Ca mai intereseaza un medic bun in Bucuresti, daca reusesc sa raman insarcinata.
Stiu ca te nenorocesc cu intrebarile, dar am asa de multe emotii, iar tu, care ai trecut prin asta, poti sa ma lamuresti cat de cat. Multumesc frumos ca ai rabddare.
lucia13 spune:
Da, am facut cu embrioni inghetati.Am transferat 2 embrioni.Dr.meu a fost Marinescu si m-a ajutat foarte mult.