De ziua Regelui

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

La multi ani, Majestate!

Am urmarit dimineata in direct discursul!Intr-adevar, scurt si emotionant, demn se un rege si de un om care iubesste cu adevarat Romania!

Ce bine ar fii daca politicienii nostri ar invata ceva din acest discurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Ei da, o "mica" diferenta fata de rāmatorii nostri cei de toate zilele, fie ei fsnisti, pdlisti, sau liberschimbisti.

La multi ani, Majestate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Sunt mahnit ca, dupa doua decenii de revenire la democratie, oamenii batrani si cei bolnavi sunt nevoiti sa treaca prin situatii injositoare.

Romania are nevoie de infrastructura. Autostrazile, porturile si aeroporturile moderne sunt parte din forta noastra, ca stat independent. Agricultura nu este un domeniul al trecutului istoric, ci al viitorului. Scoala este si va fi o piatra de temelie a societatii.

Institutiile democratice nu sunt guvernate doar de legi, ci si de etica, simt al datoriei. Iubirea de tara si competenta sunt criteriile principale ale vietii publice.

Lumea de maine nu poate exista fara morala, fara credinta si fara memorie. Cinismul, interesul ingust si lasitatea nu trebuie sa ne ocupe viata.

Democratia trebuie sa imbogateasca arta carmuirii, nu sa o saraceasca. Romania, ca si toate tarile din Europa, are nevoie de carmuitori respectati si priceputi.

Nu vad Romania de astazi ca pe o mostenire de la parintii nostri, ci ca pe o tara pe care am luat-o cu imprumut de la copiii nostri.

Ce idei simple, de bun simt, din care razbate responsabilitatea si interesul fata de tara asta... oare vom auzi veodata, de la vreun politician al prezentului sau viitorului apropiat, asemenea cuvinte, fara pompa, dar pline de inteles?! (retoric intreb ...)

La multi ani Majestate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Cu teoria sta bine.

Din pacate pe noi practica ne omoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. niste momente unice acum la Opera Romana

hm.. ciudat zelul pro-moharhist al Antenei 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Impresionant cati oameni de seama ai Europei si ai lumii au venit sa-l omagieze pe Rege.

Nu stiu daca presedintele in functie va fi vreodata constient de ce deserviciu enorm si-a facut (si ne-a facut pentru ca din nefericire ne reprezinta) alegand pozitia incalificabila pe care o are cu ocazia acestui eveniment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

linkul de azi cu discursul pentru cei care nu l-au vazut
http://tvr.ro/articol.php?id=113241

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:

hm.. ciudat zelul pro-moharhist al Antenei 1

Nu trebuie sa fie neaparat ciudat, e ciudat in contextul in care in tara asta toata lumea se gandeste ca toata lumea re o motivatie ascunsa pentru orice actiune, nimic nu e ceea ce pare si sigur trebuie sa existe un "ce profit" pentru orice actiune, altfel de ce-ar fi facuta.

Poate nu e zel pro-monarhist ci un moment de normalitate, in care Regele, o personalitate incontestabila, este onorata.

Si faptul ca Antena 3, proaspat partener CNN are exclusivitatea evenimentului de la opera face ca probabil toate posturile grupului sa promoveze evenimentul.
MAi bine "zelul" decat serialul japonez de la tvr 1 care ignora total evenimentul, probabil "ordin de la stapanire". Si daca e tot e televiziune publica ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Impresionant cati oameni de seama ai Europei si ai lumii au venit sa-l omagieze pe Rege.

Nu stiu daca presedintele in functie va fi vreodata constient de ce deserviciu enorm si-a facut (si ne-a facut pentru ca din nefericire ne reprezinta) alegand pozitia incalificabila pe care o are cu ocazia acestui eveniment.

Nu cred!Oricum reactia lui a umbrit oarecum evenimentul!

Daca puterea lui de intelegere ar fi fost dincolo de vanitate..poate si-ar fi dat seama ca a fi presedinte e o functie si functia implica unele obligatii...ca aceea de reprezentant al Statului, nu mai zic de conducator!

La multi ani, Regelui!

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Sper sa intelegem cat mai multi ca dincolo de orice festivism, Regele ne face prin aceasta festivitate si un serviciu noua tuturor. Si in vremurile acestea, orice poate conta!

La multi ani Majestate!

Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala

Mergi la inceput