De ziua Regelui

De ziua Regelui | Autor: copiloi

Link direct la acest mesaj

La multi ani, Majestate!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

nu pot vedea mesajul:(

Leider ist dieses Video, das Musik von UMG enthält, in Deutschland nicht verfügbar. Die GEMA hat die Verlagsrechte hieran nicht eingeräumt.
Das tut uns leid...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Am mai adaugat unu'. Se vede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Ma bucur sincer pentru subiect.

La multi ani, Majestate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

La Multi Ani !

Ar trebui sa fie un exemplu pentru noi toti de cum putem trece prin viata, in ciuda vicisitudinilor.

Doar ca nimeni din RO (si in special politicienii) nu pare dispus sa invete de la el...

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

La multi ani, Majestate!
Este pentru prima oara, dupa mult timp, cand ma gandesc relaxat si cu placere la adresa unui personaj de pe "scena".
Ma simt coplesit de istoria care razbate din toti porii Regelui nostru si ii sunt recunoscator pentru ocazia de a ma mandri cu el, cu Casa Regala, cu Romania.

Edit: in momentul asta, Regele se adreseaza Parlamentului.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

La multi Ani Majeste!

Am ascultat un lacrimi in ochi discursul regelui Romaniei in Parlament.
Am ramas dezamagita de lipsa PDLului din sala. M-au dezamagit complet!!! Rusine PDL-ului pentru faptul ca au politizat prin lipsa lor acest eveniment si ca au desconsiderat memoria regelui.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

La multi ani Majestate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Citat:

La multi Ani Majeste!

Am ascultat un lacrimi in ochi discursul regelui Romaniei in Parlament.
Am ramas dezamagita de lipsa PDLului din sala. M-au dezamagit complet!!! Rusine PDL-ului pentru faptul ca au politizat prin lipsa lor acest eveniment si ca au desconsiderat memoria regelui.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Exact acelasi lucru simt si eu. Si m-a deranjat si atitudinea presedintelui cand l-a intrebat o ziarista daca are sa-i transmita regelui vreun mesaj... A inceput sa zambeasca si a dat de inteles ca nu are ce sa-i transmita ca are alte probleme in agenda... Ar trebui sa-i fie si lui rusine!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Am vazut si eu discursul regelui din Parlament. E o dovada de demnitate si de educatie care lipsesc actualilor politicieni. Mai mult, lipsa portocaliilor din sala a demonstrat inca odata ce nu era de demonstrat: sunt niste idioti! Mi-ar place sa rvenim la monarhie. Cred ca am deveni mai demni cu asa modele. Pana acum, societatea oglindeste fidel liderii: marlani, needucati, profitori. Am avea nevoie de o revolutie de catifea pentru a instaura demnitatea la conducerea tarii.
La multi ani majestate!

Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi
[red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Ati observat ca Geoana a vorbit de pe scaun ?! Diplomat cica.... vai steaua lui de necalificat !

Discursul...multe "palme" la adresa politicienilor actuali, cine are urechi de auzit sa auda...pun pariu ca toti din sala erau surzi Si un exemplu ca in 10 min. poti spune mult mai multe decat in 2 ore.

P.S. Partidele (nu numai PDL-ul, toti) sunt dintre noi, pentru noi (pardon, mai degraba peste noi)...nu inteleg de ce va asteptati la altceva

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput