Strugurasi de Sept-Oct2011-Hai IONELA!!!(124)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

mi-a placut dr asta. merg cu el de acum.
m-a certat ca de ce am tinut fata cu icter atata timp. pai daca dr de fam nu mi-a zis nimic...
in fine 5 zile fenobarbital, apoi liv52. e de acord cu fenobarbitalul fiindca e valoarea mare pt o luna.
antibiotic in niciun caz pe gura, deci e de acord cu pediatra de la clinica cu injectabil dar doar daca face febra 2 zile la rand. ca sa ii iau temp dim si seara.
ea n-a facut febra de acum.
a zis sa stau linistita ca de la valori de 15 in sus e problema cu icterul. noi avem 9.2, dar trebuie sa o ajutam pe bibi sa scape de el.
sper sa fac fata zilele astea singura ca soacra mea nu vreau sa se apropie de ea asa racita cum e.
ma gandesc ca unele din voi sunteti mereu singure.
va pup.
se aud sunete de trezire

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

am citit de ce ne-a dat trimitere la neuro.. din cauza asfixieiei, care la noi e de grad 2 ..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Asa mi-a spus sa-i pun comprese cu apa la temperatura camerei pe picioruse si sa nu ma sperii ca se poate intarii acolo putin ca e normal..

Cea mai fericita mamica de Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

doctorita de familie zice ca ar putea fi de la lipsa de calciu si ma intreaba dar dvs ii dati doza de calciul pe care v-am prescris-o eu nu? HUPS! :D acu ce sa fac? sa ii dau?! da nu-i dau?! .. calciu

Lori fericita mamica de MARA ( 20.08.2011 ora 14:25 ! )

Ce sa fie de la lipsa de Ca??? Dohhh! sigur... respiratia( ca si transpiratia specifica bebelusilor chiar fara carente, ca si tremurul barbiei care e de la dezvoltarea inca in suficienta a sistemului neuronal.... dap... sigur Ca il determini asa, la ochi). Ca se determina prin analiza specifica: Ca total si Ca ionic. Daca ai un cui pentru asta baga o analiza. e ieftin si decat hipercalcemie sau hipocalcemie mai bine sa dormi linistita

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 40+ cu Tudor

Mergi la inceput

DBunny, cine sa nu alapteze? Eu pariez pe baietii mei. Doar sunt scorpioni amandoi
Ai voie sa dormi pe burta ( daca poti)

sei, zen mami... ea te trimite ca sa excludeti orice risc.... nu inseamna ca e o problema

May, si totusi, eu stiu ca problema e peste 20 nu 9... hm... Faci cum simti! In alte tari ti-ar fi recomandat sa iesi mult afara si sa o tii mult la san pentru asa valoare nu medicamente. Acum na... poate are dreptate medicul, Eu nu sunt medic si nu sunt in masura sa-ti dau un sfat de acest tip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei, parca vad ca te agiti si tu ca un pepsi cum am facut si eu si copilul nu are nimic!

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Sa incepem povestea despre noi.

Asa cum spuneam acum 2 saptamani, alaptam cam din 30 in 30 min, maxim o ora, o ora jumatate era deja minune.
Perioada asta m-a cam epuizat, mai ales lume bine voitoare din jurul meu care imi dadea sfaturi de tot felul (laptele meu nu e bun, nu e suficient, copilul nu doarme cat trebuie..etc). Cu toate ca sotul m-a ajutat si ma ajuta cand este acasa. Este o a doua mamica

La o luna, pe 21 oct, am mers la control la maternitate, la neonatoloaga care l-a preluat pe bebe inca de la nastere. Asa am primit instructiuni la iesirea din spital, sa mergem la ea la control la 2 saptamani si la o luna.
Toate bune si frumoase, 3900 gr (la nastere 3350gr si la iesire din spital 3060 gr). Deci a mancat copilul bine, laptele era suficient si consistent, somnul se pare ca la fel.
Problema care a aparut, nu a cazut buricul. Panica mare pe dr si asistenta, ca ele nu au mai vazut buric de o luna si ca suntem norocosi ca nu avem infectie si ca nu am ajuns cu el la chirurgie.
Mi-a picat fata si mie si sotului pentru ca la externare aceeasi dr ne-a spus sa nu n panicam daca nu cade buricul in 10-15 zile, si sa dam in continuare cu alcol 70 grade de 2 ori pe zi. Pediatra care a venit la 3 sapt acasa, ne-a spus sa nu mai dam cu alcol si sa schimbam cu betadina si baneocil pudra dupa baita.
Asa a inceput procedura indepartarea buricului. A venit asistenta acasa timp de 5 zile, ne-a tot pus nitrat, a cazut dupa 2 zile, dar a mai durat inchiderea unui vas. Acum avem doar procedura estetica: lipeste un leocoplast dupa ce strange si baga buricul inauntru. Ne-a spus sa punem un ban de argint bagat in compresa sterila si sa-l prindem cu pampersul inca o perioada.

Bunicile ne tot spuneau ca de ce facem baie la baiat ca nu i-a cazut buricul...acum nu cred ca are legatura cu asta, dar tot am parte de: "vezi, ti-am spus eu".

Pe de o patre vizitele asistentei ne-au prins tare bine, ne-a ajutat sa facem un fel de program de papa si somn, ne-a indrumat cu exercitiile fizice si de atentie si rabdare.
Asta a fost etapa buric...care inca continua.

Revin cu etapa raceala sau ce-o fi...

Sei, am avut la nastere 3350gr si 51cm, te rog modifica listuta

Cea mai fericita 21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra!

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Sei Hai ca o sa fie bine! Capul sus si fi optimita.

Cea mai fericita 21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra!

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Andreea, dohh! iar laptele matern vinovat!!!
Macar bine ca nu de la LM "nu a cazut buricul". Despre baie, stai linistita, nu are legatura. Diferenta e data si de cat de gros era buricutul si de faptul ca bebeii sunt diferiti. Asta cu banutul e tare. asa o fi, cum spune medicul, nu zic nu... dar imi suna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Oana felicitari pt vestile bune

Ionela.. zen daca poti...

Oana ..ce usor ar fi daca ne-a linisti la comanda... sper sa fie bine ...ca de nu innebunesc..

Andreea ... de nu ar fi cei din jur sa ne sperie atat , 'rau' ar fi

Eu tot ma gandesc de ce nu gangureste (adik doar de 2-3 ori pe zice zice un gg sau ceva mai gangurit ) si nu vrea sa ridice capul.. imi vine sa merg sa strang moasa de gat... .. mai mult si la eco abdo tot din cauza asfixiei ne-a trimis, asfixia asta influenteaza toate organele nu numai creierul

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput