Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

buna fetele, ce primire calduroasa si frumoasa!multumim. Intr-adevar este o comunitate minunata aicea, ma bucur ca v-am gasit.

"Cocutza"noastra Andreea- Natalia este o mica minune cuminte, cuminte si super afectionata de mama si tata, fiind doar noi 3 tot timpul este tot ce stie. Ne place sa ne jucam doar cu mama si tata, stam putin singurica, vrem in brate daca se poate toata ziua, nu este foarte activa, dar este foarte pupacioasa.S-a nascut in Timisoara, a fost conceputa in Bucuresti unde am locuit pana luna a 8 de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Buna seara si de la noi!

Anka iti doresc sa ai parte numai de bine, sa te bucuri de cei care te inconjoara !

Piscotel, eu te tot votez, e musai sa castigi ca daca nu luna viitoare iar ne pui la votat, asa ca mobilizarea toate fetele sa terminam treaba luna asta!

Eu azi am fost la recoltat sange pentru analizele de tiroida, nu mai scap de problemele astea. Si ce ma enerveaza e ca pana la sarcina nu am avut nimic, habar nu aveam ca s-a declansat ceva daca nu ma apucam de capul meu de controale, ca doar ma simteam foarte bine...si acum tot repet periodic analizele doar-doar gasim doza buna de medicamente. Si mi-a zis doctorita ca probabil o sa iau pastile toata viata , asa-i daca te apuci sa te cauti cand nu te doare .
Am fost si la radiologie la o masea, nici asta nu ma durea, o zi am simtit ceva si de atunci nimic, dar iar m-am bagat in seama cu dr. stomatolog si mi-a dat de lucru...zici ca nu am ce face toata ziua decat sa ma gandesc oare la ce sa ma mai controlez....

Ce rau imi pare de buburuzele bolnavioare, nu-mi plac vestile astea. Multa sanatate puiutilor!
Azi stateam cu Alex in pat, toti trei, avea in mana o sticluta de plastic mica, a sarit si a cazut pe burta fix cu gura in sticla aia, i-a curs sange de la gingie de langa dintoc. Dragul de el, a plans un pic, eu mai ca plangeam si eu, eram cu mana pe el dar nu am apucat sa-l prind...

Si el face stricaciuni, arunca tot din mana si se uita pe urma sa vada unde a ajuns, la masa orice-i dai in mana arunca pe gresie ca-i place zgomotul. A aruncat o sticluta cu crema de galbenele de la Weleda de praf a facut-o!

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Vienna este de curand acasa; ne place mult sunt multe de vazut de vizitat. Cocutza fiind cam plimbata de mica, sa se invete cu parintii ei plimbareti;).
Noi stam intr-o zona mai aerisita, nu chiar aproape de centru dar este f frumos verde strazi goale :), oameni calmi. Radeam cu sotul ca nu are rost sa mergem pana in parcuri ca aici e oxigen si liniste si pe strazi:).
E un oras minunat sa cresti copiii, dar parca acasa e mai cald si mai vorbaret si mai sociabil decat aicea. Noua nu ni se par o natie foarte sociabila, fiecare cu treaba lui si gata.Noi inainte sa plecam ziceam, ca nu o sa mergem prea des acasa, dar chiar ti se face dor, si cam mergem.

A din noiembrie incep targurile de craciun, daca va intereseaza, cam din 15 incepe destrabalarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

La multi ani ANKA!!!!

Sanatate puiutilor bolnaviori!!!

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

La multi ani Anka!

tunde vroiam sa iti zic ca eu stiam ca n-ai voie lapte formula la diaree dar san DA pentru hidratare

noi am facut foarte rau la 3 luni de la rotarix si si-a revenit doar cu san si niste morcovi fierti.acum imi pare rau ca nu i-am dat un hidrasec ceva ca parca prea s-a chnuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

si eu am un fost de care cand imi aduc aminte imi zic "ce-o fi fost in capul meu..cum am putut sa pierd unii dintre cei mai frumosi ani intr-o asa relatie". era genu care pleca de la intalnirea cu mine pt ca il suna masa sa vina acasa ca ii e foame si n-are paine(ca ei ii era lene sa isi miste fundu pana jos)..multe faze din astea de zici ca nu-i adevarat.
si acum la 30+ de ani sta tot cu masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LAVINIA - ti-am raspuns eu. Dar sunt asa de multi.... ca mai greu ma limitez la 3.
Multumim de compliment Si mie mi se pare tare destept, dar eu vorbesc din pozitia mea de cioara (cra-cra) deci nu stiu cat sunt de obiectiva. Dar multa lume il lauda ca-i inteligent.

Mergi la inceput

ce subiecte dragutze de discutie aveti! Hot hot hot. Diminetile voastre sunt minunate aicea pe forum.
Am citit cu bebelasi bolnaviori, off sa se faca bine repede.

Si cocutza mea are stare febrila are 38, noroc ca am venit cu paracetamoale din ro ca aicea farmaciile sunt inchise, de la 6, si pana o gasesti pe aia deschisa te plimbaresti putin. Probabil avem vreun virusel ceva, vdm evolutia. Aicea doctorita ne-a dat 2colii A4 cu diverse stari/intoxicari ale bebeilor si ce sa facem, dar mai ales momentul cand trebuie sa consultam doctorul. La febra sub 38.5 dupa 3 zile cica sa o sunam.

Noapte buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

[quote]citat din mesajul lui mirela2

lori, care fu faza cu sex shopul, prafuri de putut si ulei de uns bujia????

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi
[quote]

buna dimineata....

in ritmul vostru de scris e greu sa tin pasul cu voi....

va si o zi buna sa aveti....

revin la somnul de amiaza....

ca poate nu s-a dat ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

mada daca eu eram mamica disparuta, iata-ma-s
Eu va citesc seara tarziiiu si pana termin sunt mult prea obosita ca sa mai si scriu

La multi ani frumosi si plini de bucurii Anka!

bebelusii bolnaviori si kkciosi sa treaca repede!

Mi-au placut fff tare buburuzele de ppisic.

Raspund si eu la cateva din intrebari, ce-mi mai amintesc...

Si Leah e distrugatoare in devenire, arunca pe jos tot ce ii pica in mana, dar nu inainte de a le linge pe toate partile.

Ficat nu i-am dat si nici n-am de gand. Probabil ca nici nu i-ar placea pt ca am observat ca ii cam urmeaza gusturile lui tati si el nu suporta nici sa-l vada.

fragrant multa sanatate sotului! Sper sa ii dati de cap cat mai repede.
Eu pana acum am fost foarte multumita de sistemul medical de aici, dar am auzit si destule experiente mai putin placute. Un var si-a rupt degetul de la picior si a asteptat 3 saptamani cu niste dureri groaznice ca sa ii vina randul la operatie. Altcineva si-a dizlocat un deget de la mana si pt ca medicul care era de urgenta in seara respectiva era de alta specializare nu a intervenit imediat si s-a sudat osul aiurea de a ajuns peste 2 saptamani la operatie ca sa-l puna la loc. La faza asta si-au cerut scuze ca au gresit!
Dar pe de alta parte, cand mama a fost bolnava mi s-a parut ca si-au dat tot interesul sa o ajute si sa-i usureze suferinta. Am facut la un momentdat un calcul in mare (cat am putut sa aproximez si eu) si a rezultat ca peste 300,000 dolari a cheltuit statul cu investigatii, opertatii, spitalizare (vreo 2 luni) si asta pentru un bolnav cu cancer terminal. Mama nu mai e printre noi de aproape 2 ani Nici nu-mi vine sa cred cand zic asta ... Sunt multe de povestit dar nu vreau sa descarc tot sacul la voi asa cu noaptea in cap.

Si ca sa inchei cu ceva mai placut, actorii peferati sunt Clive Owen si Brad Pitt ... asta stiu ca e cliseu dar imi place tare tare de el. Si cu asta ma pot lega si de celalalt SZ cu ecsii ... am avut un ex pt vreo cateva luni la inceputurile mele in Canada care semana perfect cu Brad Pitt, eram lesinata dupa el desi avea toate defectele din lume inclusiv schizofrenie (despre care eu am aflat cand l-a traznit criza dupa vreo 4 luni de relatie). Noroc ca era cu viza de student si l-au trimis inapoi in tarile calde (Am Latina).
Si ca sa raspund si la intrebare concret ... da, ma gandesc la ei uneori (ca fura vreo cativa) , chiar mai si schimbam cate 2 vb pe net ocazional si la fel ca si Mayane ma felicit ca au ramas acolo in trecut.
Sotul nu mi-a povestit detalii despre exe, stiu doar numele uneia si intamplator am dat peste niste poze cu ea (n-am fost impresionata! ) si nici n-a vrut sa auda despre ai mei. Mie mi-ar fi placut sa povestim ...

Am asternut ditamai cearceaful ...

Ah, nu i-am rasp lui Ziki
Ma intrebai mai demult daca m-as intoarce in tara doar pt ca e plictiseala la Ottawa. Categoric NU! Chiar daca in teorie mi-a placea din unele puncte de vedere, oricum as da-o Romania da cu minus.

Si acum o tulesc la nani ca e 12 deja

Sa aveti o zi minunata!

Simona, mami de Leah (28.01.2011)

Mergi la inceput