Mamici din Grecia (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui MoRo_K

Buna fetelor intru asa pe scurt:)
Theo daaa tre tre sa reusim poate cand veniti la pediatru,sau vizita la socri...ca tot tu cred ca ajungi mai repede pe aici ...
Fetelor tineti-ne pumnii sapt asta al meu sot face o ope de hernie stiti voi ...ca sa iasa cu 2 liniute dp:D....deeci spuneti o rugaciune...desi nu e operatie grea nu strica un gand bun in plus....puuuup fetele si ingerasii:)

Miha stai linistita ca o sa fie bine!!nu te mai vede omu deloc.....danteleg!
Hai pupici adevarati si iti tin pumnii!

P.S. La multi ani pt toate MIHAELELE,Mihaii,GABI si Gabitele de miine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

La multi ani, Miha! Totul o sa fie bine, draguta mea, si asteptam vesti bune!
La multi tuturor celor ce-si serbeaza azi numele!

d-ale lui Nica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Saru-mana pt urari si Domane-ajuta:) stiu c-o sa fie bine...da....na...tot mi se strange inima:) puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

La multi ani draga noastra Mihaela!

Sanatate multa sotului tau la operatie!Sa dea Bunul Dumnezeu ca totul sa fie bine, operatia sa decurga fara probleme...iar atunci cand totul este bine s-apara si cele 2 liniute!

Pup fetele dragi!

PS:...salutari din romanica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellengr25 spune:

Buna fetelor!!!!!!!! LA multi ani tuturor celor care si0au sarbatorit ziua de nastere sau onomastica in perioada asta cat eu nu am mai reusit sa va scriu. Sunt foarte aglomerata in perioada asta, am avut si o nunta in familie...o verioara foarte apropiata de-a lui Xristo s-a casatorit duminica trecuta...a fost foarte frumos....acum ma pregatesc de plecare in Romania pentru 3 saptamani....pe data de 20 noimebrie plec si am intorc pe 11 decembrie...sunt foarte asteptata...sincer am emotii....stau mult la magazin...mai am doar de facut cateva cadouri si gata...abia astept sa plec sa imi vad familia....va pup si va imbratisez cu mult drag!

Meniu astazi...snitel de pui servite cu ciuperci cu sos alb si am pregatit si o supita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

salutare fetelor,la multi ani celor ce si-au sarbatorit onomastica,multa sanatate si fericire va doresc!!noi suntem bine,bya tot deseneaza pt mos craciun si asteapta cadourile de pe acum si daca i zic ca m-ai e pana vine mosu zice mami atunci imi cumperi tu de la jumbo?noi am decis k sa plec eu cu bya in tara dupa sarbatori si sotul sa vina de paste,asa ca o sa am timp sa ma satur de romanica.

estheratu ce faci in romanica?va cautati casutza?ei bv,te asteptam cu m-ai multe detalii ca eu una sunt curioasa
anouk3,ce m-ai face nick?ce ai m-ai gatit azi?eu am facut un pilaf+salata verde+aripioare pe grill.azi ma ameninta soata ca ma scoate cu masina,eu la volan ca sa nu uit sa conduc,desi stiu ca va comenta intr-una am sa merg ca sapind si eu cuaj incet-incet.
hellenn,drum bun si distractie placuta in romanica.
moro_k sanatate sotului!!!
celelalte fete pe unde sunteti?pupici la toata lumea si o seara buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamitza_alex

salutare fetelor,la multi ani celor ce si-au sarbatorit onomastica,multa sanatate si fericire va doresc!!noi suntem bine,bya tot deseneaza pt mos craciun si asteapta cadourile de pe acum si daca i zic ca m-ai e pana vine mosu zice mami atunci imi cumperi tu de la jumbo?noi am decis k sa plec eu cu bya in tara dupa sarbatori si sotul sa vina de paste,asa ca o sa am timp sa ma satur de romanica.
estheratu ce faci in romanica?va cautati casutza?ei bv,te asteptam cu m-ai multe detalii ca eu una sunt curioasa
anouk3,ce m-ai face nick?ce ai m-ai gatit azi?eu am facut un pilaf+salata verde+aripioare pe grill.azi ma ameninta soata ca ma scoate cu masina,eu la volan ca sa nu uit sa conduc,desi stiu ca va comenta intr-una am sa merg ca sapind si eu cuaj incet-incet.
hellenn,drum bun si distractie placuta in romanica.
moro_k sanatate sotului!!!
celelalte fete pe unde sunteti?pupici la toata lumea si o seara buna!!

Maria-Bianca.3.09.2008

Foarte bine face sotul ca te scoate cu masina. Ar trebuii sa iesi mai des sa iti intrii in mana, iar el o sa inceteze sa comenteze ai sa vezi. Spre Romanica ne orientam si noi...deocamdata doar cu gandul, om vedea mai incolo. Va pupam duulce de tot!!! Fetele ce sunt si se duc in tara, distractie placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna ziua, dragele mosului!

Se pare ca vremea rea a venit de acum ca e tare naspa afara. Am iesit la o plimbare scurta, dar am revenit fuga inapoi.
Miha, cum se recupereaza sotul tau? Sigur a fost totul bine ca operatia nu e grea, dar e totusi o operatie. N-am stiut ca are legatura hernia cu.. 2 liniute.
Oana, ti-am vazut artista pe facebook si e mortala! Ca de obicei. Tu te plangi ca nu face destule?? Pai la varsta ei Nicolas nu facea nici jumate!
Tu cand ai vrea sa mergi prin Romania?
Hellen, ce fain de tine ca mergi in Ro.. Drum bun si sa te simi cat mai bine! Mergi singura sau cu Xristos?
Alex, foarte tare Bya ta cu Mosu'! Fata prevazatoare si foarte rationala: nu vine Mosu'? Nu-i bai. Exista Jumbo!
Cat despre condus, foarte bine face soata ta ca te scoate la volan, dar sa nu te astepti sa admita vreun barbat despre o femeie ca conduce bine. Cel mult nu o sa mai comenteze.

Pe-aici brrr.. parca se intuneca tot mai tare. Deja am aprins luminile in casa. Am vorbit putin si cu sora mea in Singapore si asa m-am ofticat cand am vazut-o cu o rochita de vara, transpirata.. se pregatea sa mearga la sala de sport din complexul de locuinte in care sta.
De papa astazi avem fasole ca e vineri si oi vedea ce altceva mai fac.
S-a culcat putza, dar mi-a lasat dezastru in casa! Jucarii, oale, capace, creioane (noua pasiune: coloratul), struguri.. Hai ca m-apuc de munci.
Pupici, fetele!

d-ale lui Nica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Multumesc Ana, asa zice si doctora. Cum aude muzica, incepe sa dea din fund. De ieri alearga in casa de la o canapea la alta..
Eu as vrea de Craciun, daca nu, in februarie sa merg in Romania.
E frig afara...plua la noi, si asta plange langa usa ca vrea afara. Cam atat.Pupici muulti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Buna
Tocmai am venit de la dentist unde imi refac o lucrare mai veche
La mine e asa cum stiti adica se-nvirte!
Nu am mai scris dar am tot citit de incrincenarea unora de a comenta situatia de aici...ele stind aiurea!!:))))
Vad ca multe dintre voi faceti planuri à propos de Romania...nu stiu unde o fi mai bine dar sigura sunt ca aici nu va fi teribil!
Miha Oana Ana numai bine va urez in tot ce intreprindeti pupici la toti micutii de pe acest subiect si la mamici urez cum imi urez si mie BAFTA si sanatate!

Mergi la inceput