Mamici din Grecia (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Esthera stiu ca esti langa mine, dar nu prea pot sa scriu multe ca..nu ma lasa piticul care vrea sa tasteze si ea.
Ana multumesc si tie pentru sustinere.
Mamica 11 si tie iti multumesc pentru vorele de incurajare
Carmaw pupcic si tie.
Ma gandesc ca da acum e bine langa fata mea, dar creste, si creste asa repede, a inceput chiar sa manance singura cu lingurita. Avem un scandal daca incercam sa i-o luam din mana...asa ca o las sa-si faca damblaua. Da si pe ea, si pe jos, dar tot ajunge in burtica ei jumatate de mancare. Ea creste, iar eu ma voi trezii ca mi-ammancat tineretea de-aiurea cand puteam sa fac ceva. Macar sa incerc sa fac ceva. Nu cer nimanui sa ma inteleaga. Sunt multumita ca in sfarsit m-a inteles sotul meu, si chiar daca nu-i convine, a ales sa ma sustina. Bine-neteles ca nu ma voi pierde. Voi fi aici sa va spun cum merge. Va pup pe toate si pe puii vostrii, si le urez 2 liniute repede repede celor ce le asteapta!!! daca as fi eu Mos Craciun, vi l-eas aduce, dar nu sunt, asa ca va aduc numai un gand bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Buna dimineata

Cafeaua a fost servita la ora 7:30 (cred ca doar eu si mamica 11 ne trezim cu noaptea-n cap) asa ca va invit la o sueta!

Mi se pare mie ca a inceput sa...miroase a sarbatori???

Intalnirea de ieri cu doctorul a fost buna (sa ma ierte Dumnezeu ca am avut ganduri urate despre el)astept sa scot actele ca sa beneficiez de asigurare si cu ajutorul Bunului Dumnezeu...poate,poate....
Asa ca, eu si grecul din dotare ne-am intors acasa fericiti nevoie mare (suntem in Grecia acum mami11)si ne-am apucat de curatenie!!! Spalat perdele si geamuri,aspirat, curatat praf, spalat balcoane....ce sa mai....ca in prag de sarbatori!!!
Am vrut sa scriu ceva aseara dar m-am uitat la perdelele care trebuiau calcate (a incercat grecul sa ma ajute anul trecut...dar mai rau le-a sifonat)...asa ca am renuntat!
Mami 11 multam de informatii referitoare la actele eliberate de Consulat. Acuma, grecu nu m-a lasat sa ma cert cu doamnele functionare de la primarie....dar cu ale mele....de la ambasada...asa am o pofta...doar sa ma calce pe bataturi!!
Ana draga cum am mai spus eu i-am vb de voi grecului. Si-am tinut minte ca tu m-ai invitat la tine..sa zmotocesc mandretea de baiat! Ieri, in drum spre doctor grecul mi-a promis ca, daca suntem sanatosi pana la vara...iti tragem o vizita!!!
Miha,Theo...daca mi se pune pata...ia sa vezi ce fac anul viitor un tur al Greciei...doar usile sa mi le deschideti!
Andreea mai spune-ne si noua ceva! ce mai face Luca?..tu te-ai apucat de lucru la dintisori???
Alex mai sofezi...ca eu am tras pe dreapta
Oana multumesc din suflet pentru urare si ti+o intorc si eu inzecit urandu+ti din tot sufletul mult noroc in ceea ce ti+ai promis!! pe Fanu
Va si plec cu grecul la o cafea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Uite asa e bine sa-ti incepi ziua: cu vesti bune.
Esthera, ma bucur din suflet ca lucrurile merg bine, ca i buna dispozitie si optimism. Si eu, sa stii, am cateodata chef sa le scutur pe functionarele astea prafuite (si nu-s certareata de felul meu) asa ca.. fa-o si pentru mine!
Cu mare drag oricand doriti puteti bate la usa!
Legat de asigurare, ce fel de asigurare iti faci? Cat la suta o sa acopere din cheltuielile voastre?

Oana, foarte bine faci ca o lasi pe Fanoula sa manance singura. Asa invata. Si Nicolas a inceput de pe la 10 luni si de atunci a experimentat cu tot ce e omeneste posibil sa folosesti: lingura, furculita, apoi luate de-a-ndoaselea, carioci, degetele proprii, spatule, tacamuri de jucarie, papusele etc etc Sa ne pui un filmulet cu zana cea plimbareata.

Si acum la capitolul 'hai sa ne dam mari': fi-miu l-a invatat si pe A! Mi-l tot arata prin oras. Si pe cuvant ca nu stau eu sa-l invat alfabetul de la varsta asta ca nu-s nebuna. Dar cand mergem la somn eu iau o carte cu mine si el imi arata cu degetul fiecare litera si eu trebuie sa-i spun ce este. Sa-nnebunesti, nu alta, cu copiii din ziua de azi.
Pup!

d-ale lui Nica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui anouk3

Si acum la capitolul 'hai sa ne dam mari': fi-miu l-a invatat si pe A! Mi-l tot arata prin oras. Si pe cuvant ca nu stau eu sa-l invat alfabetul de la varsta asta ca nu-s nebuna. Dar cand mergem la somn eu iau o carte cu mine si el imi arata cu degetul fiecare litera si eu trebuie sa-i spun ce este. Sa-nnebunesti, nu alta, cu copiii din ziua de azi.
Pup!

Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010)
d-ale lui Nica

Pai e istet ca cine?...Ia ghici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmaw
Pai e istet ca cine?...Ia ghici!

N-ai plecat?

d-ale lui Nica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicigrecia spune:

Capitol nou ho, ho, ho!