Mamici din Grecia (11)
Raspunsuri - Pagina 11
carmaw spune:
ILIAS la multi anisori micutule!!
Multe idei pt organizarea petrecerii si O ZI DE NEUITAT!!
mamica11 spune:
Buna dimineata tuturor. Nu am citit prea mult din urma dar cred ca este un loc in care scriu cele ce locuiesc in Grecia (dupa titlu) si pentru ca si eu stau aici si de aceea nu folosesc destul limba romana m-am gandit ca pot incerca asa.Daca nu e cu suparare. Si daca va continua sa fie avantajos noul abonament pe care l-am facut in care e inclus si intenetul, bineinteles. De fapt, exact pentru a mai auzi romana uneori am luat internet.
Toate cle bune va doresc .
Ioannoula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamica11 Buna dimineata tuturor. Nu am citit prea mult din urma dar cred ca este un loc in care scriu cele ce locuiesc in Grecia (dupa titlu) si pentru ca si eu stau aici si de aceea nu folosesc destul limba romana m-am gandit ca pot incerca asa.Daca nu e cu suparare. Si daca va continua sa fie avantajos noul abonament pe care l-am facut in care e inclus si intenetul, bineinteles. De fapt, exact pentru a mai auzi romana uneori am luat internet. Toate cle bune va doresc . |
Bine ai venit printre noi!!!!
Buna fetelor, activitate cam scazuta pe forum.. Ce faceti voi? cu ce va mai laudati?
Noi...vai de noi, suntem cum nu se poate mai rau. De ce? Eh...tineti minte magazinul nostru? ni l-au spart hotii sambata seara si au luat vreo 15 costume, cateva paltoane, vreo 20 de perdele... Al meu sot plangea ca un copil mic. Mi-era asa mila de el... Norocul nostru ca nu s-au ridicat clientii cu pretentii sa le platim hainele. Psihic insa, suntem la pamant. Am decis sa inchidem magazinul. E greu, dar ce sa facem? Cine o sa mai aiva curaj sa aduca haine? Cam atat. Sanatosi sa fim, ca restul le facem noi.
gusta spune:
Poate vreti sa ajutati
Aici se dau portocale
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168105
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
mamitza_alex spune:
buna fetelor,ce faceti voi?noi binisor.ieri am sarbatorit ziua sotului,a fost frumos,azi iar am avut musafiri.in ultima vreme numai am chef de net si de nimic in general.ma chinui sa sofez sunt cam dezamagita de unele tampenii pe care le fac sau de unele chestii care nu-mi trec prin cap sa le fac..off..
ioanoula,imi pare tare rau ca v-au spart magazinul.dar va trece faza asta.parerea mea e ca ar trebui sa puneti ceva sisteme de securitate si niste gratii si mergeti inainte,asa ceva se poate intampla oricui.va pup si numai bine!lukasnicolas,vremuri grele si la voi..imi pare rau ca v-au taiat din salarii.sper sa luati o decizie buna pt voi.anouk3,tu ce mai faci?nikolas cum m-ai doarme?fimea este bine,acum e fermecata de decoratiunile pt craciun de brazi de mos nicolae,mos craciun.tot motata e ,normal.noi plecam in ianurie acasa,eu si bya,soata ramane aici,deocamdata nu am gasit nimic convenabil pt avion asa ca probabil vom merge cu autocarul.esthera ce mai faceti?celelalte fete unde sunteti?pupici o seara buna tuturor!!
mamica11 spune:
Vazusem ca nu aparea mesajul la pranz insa acum este. Bine ca am redeschis.Ioannoula, imi pare rau de cele intamplate. Si in blocul nostru au intrat saptamana trecuta au spart geamul de la balconul vecinilor, le-au luat insa bani si bijuterii. Haine si laptop nu au luat aici desi le aveau la vedere si bune. Hoti si hoti. Oricum, politia pare complet nepregatita sa faca fata la valul asta de spargeri.Din ce in ce mai des aud. Trebuie puse alarme peste tot se pare.Sa va reveniti repede va doresc.
carmaw spune:
Am fost ieri in Chania in port am mincat lalala....
Un grec de la masa al
aturata zicea ca:
Singurul beneficiu al Greciei cind iese din EU este ca o sa fie mai putin
romani,
emigranti,
hoti,
tigani
ps Romanii erau' fruntea'....
ps2 ce v ati hotarit sa faceti ca meniu de Craciun ,31 etc...noi suntem invitati de 31 dar tot fac o gisca umplute cu pieptul ei tocat si facut sarmalute...apoi trasa pielea si pusa la cuptor
Prezentare ...inconjurata de varza calita (tot in untura orataniei)
Voi ce bunatatiuri faceti?
anouk3 spune:
Buna ziulica!
Cand e asa soare parca iti mai arde de treaba..
In primul rand, bun venit, mamica11! Mai spune-ne despre tine.. Unde locuiesti in Grecia? De cat timp esti aici?
Sa stii ca si mie mi-era dor sa vorbesc romana, dar de cand s-a bagat tot familionul pe skype mi-e mult mai usor. Mai sunteti si voi, fetele de pe forum
Oana, nasol cu spargerea.. Dar, asa cum a zis si Carmaw, nu puteti sa puneti ceva gratii sau un sistem de alarma? Daca afacerea merge, mi se pare aiurea sa o inchideti. Din cate am inteles, voi locuiti deasupra curatatoriei, deci e mai usor sa fiti vigilenti. Da, e o pierdere, dar daca clientii nu au avut pretentii, nu e chiar o pierdere. Iar daca va vad ca luati masuri de siguranta, nu cred ca o sa-si piarda increderea.
Alex, ma bucur ca ati hotarat sa mergeti in Romania in ianuarie. Nu-ti mai face sange rau cu condusul ca n-ai de ce. Nu te descuraja si continua sa conduci. Eu te sfatuiesc sa incerci singura ca sa nu-ti comenteze nimeni in ureche si o sa vezi diferenta. Hai, fruntea sus si tzatzele-nainte!
Larisa, cum ati petrecut? Ce mai face Ilias?
Carmaw, eu sunt de parere ca acesti greci care tot injura albanezii, romanii si alte natii sunt aceiasi puturosi pentru care muncesc toate natiile astea. Ca daca n-ar avea de munca, n-ar fi atatia aici. Cel putin aici, in Skiathos, sunt foarte putini care stau de pomana, majoritatea muncesc de rup, deci cineva le da de munca. Iar romanii sunt vazuti destul de bine pentru ca sunt meseriasi buni.
Iar de sarbatori, noi o sa facem un curcan (propriu si personal ) umplut cu castane, ciupercute si alte alea. O sa fac sigur si salata boeuf ca sa ma simt ca acasa. Restul mai vedem.
Acum am pus sa fierb niste fasole verde si mai am resturi de ieri (o rata delicioasa la cuptor).
Si ca sa vedeti ce familie nebuna suntem.. ieri i-am instalat lui Nicolas un cort! Adevarat. 2x2. I-am pus perne in el si e un loc super de dormit. Daca tot am ditamai sufrageria, macar sa profit de spatiu. Ma gandesc sa fac si bradul dupa 1 dec sa ne bucuram de el din timp ca anul trecut am avut niste sarbatori de toata jena.
Ma duc la cratitele mele si va pupic dulce pe toti si toate!
PS. Am pus si pozici noi la semnatura daca aveti chef sa-i mai vedeti mutra lui Nica.
d-ale lui Nica
carmaw spune:
Fetelor buna
Anouku le baietelul tau cirliontat e o dulceata...iubeste natura,pisicutele....si e bine ca sejoaca cu cei vine(aoleu...printre tigai...:))))))))))))
Si seamana mai mult cu tine ...sa ti traiasca ghidusul!!
Aici frig de abia astept sa plec ieri am fost in Chania ,ceremonie,preoti catedrala plina de dafini....lumea solemna au iesit toti la cafenele taverne...era ff multa lume si se consuma excesiv ca de obicei.
Am primit de la ambasada o invitatie sa ma duc sa degust Beaujolait nouveau...dar pass!!
===================================================================
Fetelor am o intrebare f serioasa si importanta pt mine...stiti exista in Atena un incinerator uman???
As fi linistita caci daca mi s ar intimpla ceva as dorii sa 'apuc' drumul asta...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
In rest azi am facut un piurede cartofi smintina ulei sare piper si ghimbir proaspat......Prima impresie asa si asa....
In speranta ca la voi e ok va urez o si frumoasa!