Brumarei de Nov-Dec 2011( 84) Hai Adriana!
Raspunsuri - Pagina 9
cristi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 wild - bravooooei, asa se iese de la doctor!!! asta trebuie sa auda o gravida de la doctorul ei...alta viata nene. ma bucur ca ti-a scazut doza de utrogestan, eu am mai zis pe aici ca m-am speriat cat de mult luati unele dintre voi dar na...fiecare cu medicul ei, nu ma pot baga eu peste. black-cat - o sa vezi ca nu te poti amuza de gravidutze...o sa te amuzi pe seama ta in schimb, dar eu fata de fetele la prima sarcina simt un fel de responsabilitate si drag...ca de niste surori mai mici. sunt fete aici mai mari ca mine dar eu le simt ca pe niste copii(nu va suparati, da?)sper ca v-ati obisnuit cu stilul meu....daca nu o sa va obisnuiasca pe multe dintre voi copiii scorpioni pe care o sa-i faceti mama de mic +s33+ |
Aris, ca bine le zici legat de fetele la prima nastere.
E bine sa auda din gura "patitelor" dar pana nu trec ele insele prin experienta nu realizeaza cu adevarat.
La sarcina a2a, 3a...sunt emotii si intrebari dar parca mai putine si de alta natura.
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (34 saptamani)
aris26 spune:
corect
nu degeaba vorba: cine nu are batrani sa isi cumpere
citat din mesajul lui BlackCat4evR aris, da, cred ca e amuzant sa auzi la alte fete tot ce-ti trecea si tie prin cap candva,(la asta ma refeream), iar tu sa STII. Sa stii cat de puerile sunt temele si agitatiile lor, si intrebarile si toate cele . Eu una ma vad pe dinauntru, dar daca m-as vedea de afara, cred ca cu greu m-as recunoaste, acum 6 luni habar n-aveam de nik despre copii, SERIOS, NIK! Si acum dau lectii (am doua prietene una in 13s si una in 9s , si sa vezi ce le mai dadaceste baba!) In love with life. |
mama de mic +s33+
aris26 spune:
chiar asa cred ca e. dar fiecare moment are frumusetea si farmecul lui dar nu se mai repeta. asa ca bucurati-va de toate chiar si de aceste temeri si de panica asta...e frumoasa si nu o sa o mai traiti la intensitatea asta niciodata
citat din mesajul lui corina_s aris..nu s-a suparat nimeni..stai linistita cred ca toate la prima sarcina ne intrebam cum o sa ne dam seama..si de acum incepe seria de intrebari: nastere, alaptat, cu bebe acasa, ma descurc sa fac aia, dar e bine daca bebe e asa..etc la bebe 2 presupun ca panica e mai mica, insa cu timpul probabil ceva mai greu..sa te ocupi si de bebe mic si de cel mare.. dar sa le luam in ordine..si o sa fie bine 33+ |
mama de mic +s33+
aris26 spune:
cris - lasa ca noi le avem pe ale noastresi sunt o groaza...in principal in ceea ce priveste interactiunea dintre frati
eu ma duc sus ca asta al meu nu da semne de somn...si asa o sa stam la palavre o ora, daca incep acum poate adoarme si el pana la 11
ah si am uitat sa multumesc referitor la sfaturile cu bretonul, si eu sunt patita ca mi-am facut de cateva ori niste bretpoane de gradinita acum vad ca a iesit destul de bine. maine sau poimaine fac poze ca schimb saptamana si am zis ca macar din doua in doua saptamani sa imi fac cate o poza
mama de mic +s33+
corina_s spune:
ma duc si eu sa fac un dus si poate vine mos ene mai repede
maine iar ma trezesc cu noaptea'n cap (la 7 e bezna) sa ajung la institutul de hematologie pt recoltare sange - anticorpi rh
somn usor burtici
33+
daniela209 spune:
citat din mesajul lui aris26 eu zic sa faci vreo 4 bucati mai mari, adica sa fie lungi cat un tampon de noapte si groase...hmm..in functie de vata pe care o ai la dispozitie, ma gandesc totusi in doua straturi. apoi urmatoarele fa-le micute cam cat un tampon normal si intr-un singur strat. eu una ma schimbam f des de frica sa nu ma patez si pentru ca ma simteam mult mai bine cand schimbam des si era zona spalata si uscata. nici noaptea nu am avut nevoie de unele mai mari pt ca erau atat de scurte noptile. la ora 1 terminam cu alaptatul, pana ma pregateam de culcare adormeam la 1.30 si la 4.30-5 eram in picioare ca mergeam la pansat si apoi la alaptatul de 6, apoi venea doctorul meu sa ma vada si iar ma schimbam. cam asta e programul cand nu ai bebelusul in camera mama de mic +s33+ |
vata am la dispozitie destula, poate prea multa :) am 3 pachete mari de 200g :)
tampoane de noapte, cate pachete ati avut la voi? eu am cumparate 3, imi vor ajunge?
ma gandesc ca daca are legatura cu menstruatia, voi avea nevoie de multeee, la mine dura 6-7 zile din care cel putin 5 eram ca un fluviu...
si eu cred ca ma voi schimba des, nu suport senzatia de absorbant aproape plin. plus ca de la vata ma irit destul de aiurea...
Razvan-Teodor
dana84 spune:
wild-bravo!!!bine ca ai gasit un dr care in primul rand sa fie OM.bafta multa si fii cumintica
daniela eu mi-am cumparat de la farmacie de la dona pt ca decat acolo am gasit tampoame postnatale...adica vata invelita in tifon...sunt speciale pt maternitate...se vand la bax...baxul are 20tampoane si costa 9 lei...deci eu zic ca e super rentabil decat sa stai sa te chinui cu vata sa le faci tu...
37+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
Dana's baby
brindusa76 spune:
Emma, cat ma bucur ca te-a acceptat!
Si ca ai empatizat cu el.
Dar si tu ai stiut cum sa pui problema.
Normal, ca nici nu puteai sa i te plangi (desi ar fi meritat) cat de lipsita de profesionalism (ca sa nu spun altfel) a fost colega lui!
Deci, natural!
Doamne ajuta sa ti se intample asa cum visezi tu!
Mai vb.
citat din mesajul lui Wildorchid Buna seara, fetele, va pupam. Am fost astazi la doctorul Anca.Mi-a lasat o impresie buna, pare un om cald si bland, sta si iti explica in detaliu ce e ok, ce nu e ok, ce punct de vedere are. I-am prezentat dosarasul cu toate analizele si ecografiile si i-am zis direct ca eu as vrea sa nasc cu el. M-a intrebat ce m-a determinat sa nu mai nasc cu doctorita mea, i-am dat un raspuns evaziv (ei fiind colegi la municipal) ca e posbil sa fie plecata cand eu nasc si nu as vrea sa nasc cu doctorul de garda (nu e genul meu sa ma duc sa denigrez un medic care a avut niste reactii nepotrivite sau de care nu am fost multumita). Spre marea mea uimire, fara sa fi deschis eu subiectul, mi-a spus ca o nastere prematura se va desfasura natural si m-a intrebat cum prefer sa nasc. Eehhh??? I-am spus ca vreau natural, nu a comentat nimic, nu a parut sa il deranjeze deloc. Mi-a confirmat ca operatia de cezariana programata de doctorita mea era cam devreme (16 nov, DNP dupa UM 10 dec.), dupa parerea lui, daca nu se va intampla natural, e bine sa fie dupa data de 25-26 noiembrie. In rest, la control, mi-a confirmat: col scurt, copil f.jos care se pregateste, uter subtiat, dar nu o situtie atat de tragica incat sa nasc maine daca stau cumintica in pat.Multa prudenta, dar in niciun caz o situatie de genul "nu apuci tu 16 noiembrie". Repaus la pat, medicamente injumatatite, prima doza scazuta a fost cea de utrogestan (mi-a explicat ca la fetite da pilozitate excesiva o doza mare cum era a mea), asa ca o sa am o mica maimutica. Oricum am plecat de acolo zambind si cu multa incredere.Varianta pesimista a fost ca, in cel mai rau caz, daca se intampla sa nasc prematur, nu se va intampla in urm.2 saptamani pentru ca ma va interna si se mai prelungeste perioada lui bebe de stat in burtica prin tratament, iar o nastere dupa 35 de saptamani nu mai e atat de problematica pt.bebe care oricum e maricel. Pentru mine au fost vesti bune, chiar m-am bucurat ca m-a luat sub aripioara, nu chiar toti medicii se spala pe cap cu o gravida pe ultima suta de metri si cu ceva complicatii. Fetelor va multumesc la toate pentru sustinere. Emma 33 saptamani |
30+
msilvy spune:
Wildorchid :
bine ca s-a rezolvat si ai gasit un doc. care sa-ti dea incredere . si eu am dpn 10 dec. si gine meu a zis ca o sa programam ceza dupa 26 nov. ca asa e ok . acelasi lucru ti-a zis si tie .
aris :
cu toate cursurile care le-am facut , inca nu intelesesem asa cum am inteles di explicatia ta ca nu ai cum sa nu recunosti contractiile "alea".
si cum toata ziua ati vorbit de clatite , am executat si eu cu dulceata de cirese ; eram datoare si cu budinca de ieri asa ca executat si aia .
oricum si atunci cand am mancat cartofi fierti sau orez fiert mi-a fost rau toata noaptea asa ca ce mai conteaza daca mananc clatite sau budici sau ....