Brumarei de Nov-Dec 2011( 84) Hai Adriana!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

neata fetele

eu abia acum m-am indurat sa ma dau jos din pat si asta pt ca trebuie sa ma duc la dr ca altfel nu ma dadeam jos

deci astazi este i pt mine ziua cea mare ... cu dr de aici de la ploiesti...sper sa iasa bine...el este super bine pregatit...este tinerel are vreo 35ani si si-a facut rezidentiatul la giulesti cu marinescu...tocmai daia am incredere in el si m-am dus si la el pe langa tutu...acum sa vedem ce mi-o zice azi.

deci la 2 ma duc la el...o sa intru sa va povestesc...sa-mi tineti pumnii

adriana.....mai ai asa putin.....curaj si nu te mai gandi la prostii

ralu .... esti o curajoasa....ai fost foarte ,foarte determinata sa nasti normal si uite sa ti-a ajutat Dumnezeu si ti-a dat o fetita frumoasa si sanatoasa cu care va veti mandri toata viata.

37+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut fetelor

Adriana, nastere usoara si bebe sanatos si papacios!

Ralu, bine ai venit acasa cu bebica ta:)

N'am apucat sa citesc nimic. Ne straduim cu alaptatul, dar cred ca produc mai mult decit mananca si ma si mulg, nu prea stiu incotro sa o apuc si ce sa fac.

in rest suntem bine, am citit ieri un post legat de gemete, cineva la al doilea copil, de m'am pleostit toata, a mea oricum a gemut doar dupa nastere, dar na oricum nu suna bine, am chemat doctorita si ne'a spus ca e ok, ceva legat de sindrom post cezariana, medicul e neurolog, Doamne ajuta sa fie cum spune ea adica foarte bine.

Bebica suge, suge, suge, eu sunt insa varza cu sinii, cu ragade si alte alea.

Sofia a primit'o bine, numai ca i'am distrus efectiv programul, se culca foarte tirziu, tot timpul ar fi gramada pe asta mica si tot asa, in rest o iubeste si nu mai poate dupa ea. Dar e greu, epuizant, ingrozitor de greu uneori, desi ma mai ajuta lumea, vine bona, mai vine mama, sotul sta acasa. Cred ca ma pling eu prea mult de fapt, pentru ca sunt convinsa ca sunt mamici cu doi bebe si fara ajutor si tot rezista mai eroic ca mine.

Intru mai rar, asa ca va doresc sa va bucurati de clipele de liniste si de odihna si sa aveti incredere ca va fi totul bine, atat de mult conteaza!

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Neata!

Emma, ma bucur ca esti linistita. Poate cu dr asta vei comunica mai bine.

Ralu, acomodare usoara cu Lizuca.

Adriana, mult succes maine. Imi place mult cum a iesit coltisorul Emei.

Aris, acum am vazut ca intrebai aici de mine. Ieri nu am avut starea necesara de scris. Azi sa zicem ca ma simt mai bine ca e soare.

Blue rain, bine ai venit in odiseea noastra.

Eu azi vreau sa imi sterilizez pompa de muls dar nu stiu in ce sa o pun dupa.

37+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

aris am incredere in tine, ca mi-am innebunit barbatul cu mesajul "eu nu stiu daca o sa-mi dau seama care sunt contractiile nasterii', si asta de saptamana trecuta a intrat in fibrilatii

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ah da. ma tzin de mult sa va zic celor care sunteti la prima sarcina. nu va faceti probleme ca ati putea sa nu va dati seama care sunt contractiile de nashtere. si eu aveam aceashi problema, daca nu ma prind care sunt contractiile. cand o sa aveti primele contractii adevarate o sa stiti exact ce se intampla fara nici cel mai mic dubiu.pe timpul unei contractii nu te mai poti misca nu poti respira, nu te poti indrepta de spate...nimic nimic...tot ce poti face e sa respiri usor usor si sa astepti sa scada incet incet in intensitate..si sa te rogi sa treaca mai repede secundele alea care o sa para ore intregi
asa ca fiti pe pace! orice mamifer din lume asta se prinde cand intra in travaliu...o sa va prindeti si voi

mama de mic +s33+

34+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

actualizare saptamana

ralu esti o curajoasa! si multumim pentru ca esti un exemplu bun de urmat! important ca tu si bebelina sunteti bine! pe amandoua!

34+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Ralu f emotionant mesajul tau . Te admir mult, am mai spus-o, cu atat mai mult cu cat in zilele noastre sunt putini oameni cu vointa si hotarare care sa isi urmeze idealurile si credintele. (Sunt atat de multi oameni debusolati, care nu stiu ce vor, frunze in vant, influentabili, fara personalitate...peste tot) In plus, nimic nu cred ca se compara cu sentimentul de satisfactie pe care il ai dupa ce ai trecut cu bine, asa cum ai vrut tu, peste momente grele. Ai de ce sa fii mandra de tine, tu si familia ta, iar pt mine clar, esti un exemplu .

aa si inca ceva, nu poti sa publici pe undeva povestea ta ca sa o citeasca cat mai multi dr si gravide? poate mai pune pe ganduri pe unii

Ooka chiar ma intrebam cum a fost primita Zoe de Sofica. F frumos. Sa ai curaj si energie pt amandoua!

Mariuca si Leonardo ma bucur sa va citesc, dupa ceva vreme. Felicitari pt bebelusi sanatosi si maricei!

Rania, Georgia ce mai faceti fetelor? un semn de viata, ceva...

Bluerain bine ai venit! Mai, mai si veneai direct la scutece

Corina, bafta la examen! baga si tu burtica la inaintare, poarta noroc

37+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

BUNA fetele!
Scuze ca 3 zile nu am mai intrat dar in we am treaba(sa stau si eu cu sotul) si ieri nu am avut dispozitie sa scriu desi v-am citit.

Am fost la eco sambata,bebelina lu' mama e bine,are 2870gr,col de 3,1cm,placenta ok,tensiune tot.A zis don doftor ca 2 sapt mai sta in burtica dar nu e sigur,deci se poate oricand sa iasa pitica ca e tare grabita.Eu totusi sper sa mai stea pana la 38 de sapt,adica inca o sapt si ceva.
Acum astept sa-mi vina rezultatele de la analize.
Chiar fetele voi nu faceti analize ca nu v-am pe nici una(in afara de ALINUK)?

RALU,sa-ti traiasca comoara mica,sa fie sanatoasa si te bucuri de ea.Ma inclin in fata tapt atitudinea pe care o ai si ai avut-o,pt mine esti un model,mamica curajoasa care stie ce vrea si nu se lasa pana nu obtine acel lucru.BRAVO!

OOKA sa-ti traiasca minunea de fetita,sa fie sanatoasa si papacioasa,fara colici si sa doarma 6 ore pe noapte.Refacere rapida si mult succes cu 2 fetite.

EMMA ma bucur ca pana la urma ai gasit un alt medic care sa fie pe placul tau,si ca acum esti mai linistita.La pat si lasa stresul ca nu-i face bine lu' bebe.Ai grija de tine.

BRAMBU,imi pare rau pt Silvia,dar ma bucur sa aud ca e mai bine.Sper sa reveniti cat mai curand acasa,ca tare imi lipsesc postarile tale.Pup pe tine si pe Silvia.Si multa sanatate.

ARIS,ai o energie de invidiat,ce n-as da sa fiu si eu ca tine.Si ma innebunesti cu mancarea pe care o faci,ma innebunesti de pofta,dar in acelasi timp e bine ca ne impartasesti ce gatesti ca ne mai inspiri si pe noi.

LUNY,felicitari pe rezultatele de la eco.Stai linistita ca o sa fie bine.Important e ca bebe creste ca nu ai tensiune si ca tu esti ok.
LIA,ce tare,deci nu nasti nici sapt asta.Eu cred ca o sa nasc eu inaintea ta, ca vad ca bebe Matei nu are de gand sa iasa,si e ffff bine.Lasa sa mai staea pana la 38 de sapt,dar daca se hotaraste sa stea pana la 40 s-ar putea sa i-o luam inainte.Mult curaj si rabdare.

36+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca77

Ralu f emotionant mesajul tau . Te admir mult, am mai spus-o, cu atat mai mult cu cat in zilele noastre sunt putini oameni cu vointa si hotarare care sa isi urmeze idealurile si credintele. (Sunt atat de multi oameni debusolati, care nu stiu ce vor, frunze in vant, influentabili, fara personalitate...peste tot) In plus, nimic nu cred ca se compara cu sentimentul de satisfactie pe care il ai dupa ce ai trecut cu bine, asa cum ai vrut tu, peste momente grele. Ai de ce sa fii mandra de tine, tu si familia ta, iar pt mine clar, esti un exemplu .

aa si inca ceva, nu poti sa publici pe undeva povestea ta ca sa o citeasca cat mai multi dr si gravide? poate mai pune pe ganduri pe unii

Ooka chiar ma intrebam cum a fost primita Zoe de Sofica. F frumos. Sa ai curaj si energie pt amandoua!

Mariuca si Leonardo ma bucur sa va citesc, dupa ceva vreme. Felicitari pt bebelusi sanatosi si maricei!

Rania, Georgia ce mai faceti fetelor? un semn de viata, ceva...

Bluerain bine ai venit! Mai, mai si veneai direct la scutece

Corina, bafta la examen! baga si tu burtica la inaintare, poarta noroc

37+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Dar care e topicul ala de scuetec k ma uit k pisica in calendar aici pe forum si nu gasesc, na sa stiu si eu unde o sa povestim dupa ce nastem:D

Mergi la inceput

ADRIANA sa inteleg ca maine e ziua cea mare?
Atunci bafta multa si recuperare radipa.Sa mearga toate struna,bebe sa fie bine,la fel si tu si sa va intrati in ritm cat mai repede.

BLUE RAIN,bine ai venit,si nastere usoara,ca vad ca esti in 35 de sapt,deci mai ai nitel pana la marele eveniment.

36+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Eu mi-am facut bagajul,l-am pus aproape de usa si e full,nu mai incape nimic in el.
Mai am de facut copii dupa buletin si certificatul de casatorie pt certificatul bebelinei si sa mai pun analizele si ecografiile,atat.

DANA,ce bine ca exista tampoane pt lauze in farmacie,habar nu aveam.Daca stiam nu ma stresam nici eu sa le fac,dar acum asta e.Oricum nu facusem decat 10 buc si o sa merg si eu sa mai iau ca sigur o sa-mi foloseasca.
Dar daca de ex inainte nu aveai o menstruatie abundenta asta nu inseamna ca o sa ai mai putine lohii sau o perioada mai mica de sangerare nu?

VA pup si va tin pumnii tuturor celor care se apropie de termen.Bafta ttuturor si nasteri usoare!

36+ cu Sara Elena

Mergi la inceput