Prietene la bine si la greu - 141
Raspunsuri - Pagina 4
monis5 spune:
Dominic
sa cresti mare, sanatos si fericit!
Raluci no comment
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
LiviaG spune:
LA MULTI ANI DOMINIC DE RAMONAC
sa cresti mare si sanatos si parintilor tai sa le aduci numai motive de bucurie
Noi suntem binisor, papam lapte matern, care este din belsug, eu ma lupt cu ragadele si hemoroizii...in rest e totul bine!
Sper sa mai gasesc timp sa revin!
ionelamaria spune:
Mneatza
Nici discursul regelui nu l-a convins pe fiu-meu!!!! Maine avem 40. Deja verific scara de urcat pe bloc. De maine sigur cant
Ma cam lasa nervii. Nu pot sa cred!!!!
Raluci, inteleg ca ginecologul tau ti-a dat o veste pe sufletul tau
Dominic Andrei!!!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 39+ cu Tudor
smaranditza spune:
LA MULTI ANI FERICITI, DOMINIC!!!
Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si o viata senina alaturi de parintii tai.
RamoX, si acum imi amintesc cum ne spuneai ca ti s-a rupt apa si te intrebai daca sa-ti iei galeata cu tine in taxi pana la spital sau cum sa faci sa nu uzi totul in jur.
Of, of...ce de amintiri si emotii...
Sa va traiasca soricelul scump si drag!
ionela, din cate stiu...la al treilea prunc nu va ganditi...
So, bucura-te acum de ultimele zile 2 in 1 si de ultimele foieli ce le mai simti prin burtica. Iti va fi dor dupa aia...
De iesit trebuie sa iasa el...ca i-a inceput numaratoarea inversa. Nu-l vezi ca deja e in pozitie de START?
Te pup si iti doresc nastere usoara!
PS: Ramo, multumim de cinsteala! Eu am halit (in gand) ditamai felia de tort, ca zilele astea tare pofta mi-a fost de un tort cu fructe facut acasa, da' nu m-am invrednicit sa-l fac. Poate pe duminica asta, cand imi vin parintii.
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
Ancutza_Bro spune:
neatza
Dominic
Raluci ma bucur ca nu ajungi la cezariana, poate reusesti sa-i mai domolesti nitel pana nasti, ti pup
Dana, Strumfy ma bucur ca si voi veniti cu vesti bune de la control
baaiii, noua ne-au iesit toti dintisorii/maselutele de lapte...GATA! Ne-am luat de'o grija pt cativa ani
le doresc multa sanatate copilasilor bolnaviori
si mai am o intrebare scurta:
cand ne intoarcem la munca? in ziua cand implineste copilul 2 ani sau in urmatoarea?
stiti in ce lege gasesc raspunsul?
multumesc si saru'mana
Ramonika spune:
DOMINIC LA MULTI ANI FERICITI!
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
ionelamaria spune:
Smara, cand ma gandesc la faptul ca sunt ultimele zile asa, ma mai linistesc. bebe 3 e exclus de amandoi din start. Nu stiu, n-as spune niciodata pentru ca nu stiu ce-mi rezerva viata, dar daca nu va deveni necesitate ( habar n-am ce ar putea face ca bb3 sa fie necesitate) , daca nu va tine viata unuia dintre noi 4 de asta, daca nu devin milionara peste noapte, atunci e exclus siiiiigur!
Voi cum sunteti?
Ancutza, eu stiu ca a doua zi dupa implinirea a 2 ani( asa am retinut dintr-o discutie anterioara pe aici cu ceva argumente in legi... dar nu ma intreba de legi ca fac scurt circuit la singurul neuron inca bviabil)
ionelamaria spune:
Strumfytzo, bravo pt bebe in parametri!!! Ai grija de voi si sa veniti numai cu vesti bune!!