rosie si iritata
Raspunsuri - Pagina 2
inbox spune:
Asa cum a spus nemora, fara sapun in zona genitala, fetita mea a facut o iritatie in perioada in care turna gel spumant in cada, da turna nu se incurca... de atunci, in cada se joaca doar cu jucarii, fara sampoane, geluri, sapunuri cat ar fi ele pentru copii.
mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010
rinara19 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inbox
Eu pun la o cana de ceai o lingurita de bicarbonat. Daca nu poti sa o speli, poti sa o pui sa stea cu funduletul in lighean sau o tamponezi usor cu putina vata inmuiata in ceaiul asta cu bicarbonat. Poti sa o pui sa se spele singura sau sa isi dea cu crema singurica ( asa cum poate). Multa sanatate. mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010 |
Multumesc mult de tot inbox,chiar acum trec la atac,multumesc din suflet la toate si sanatate multa si voua,revin si maine cu detalii dupa ce mergem la medic,sa va spun si voua ce ne-a recomandat.
nemora spune:
rinara, nu te mai spala nici tu cu sapun. eventual ia-ti ceva special pt.zona intima. pe fetita sa incerci sa nu o mai speli deloc cu sapun, eu pe mandrute le spal de cand s-au nascut doar cu apa simpla si a fost ok.
chestia cu ceai cu bicarbonat e foarte buna, si eu le spalam asa cand erau iritate, o cana de ceai foarte concentrat de galbenele+musetel cu o lingurita de bicarbonat, le stergeam usor cu o vata inmuiata in ceai.
si incearca sa nu-i dai chilotei noaptea, doar pantaloni largi.
rinara19 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nemora rinara, nu te mai spala nici tu cu sapun. eventual ia-ti ceva special pt.zona intima. pe fetita sa incerci sa nu o mai speli deloc cu sapun, eu pe mandrute le spal de cand s-au nascut doar cu apa simpla si a fost ok. chestia cu ceai cu bicarbonat e foarte buna, si eu le spalam asa cand erau iritate, o cana de ceai foarte concentrat de galbenele+musetel cu o lingurita de bicarbonat, le stergeam usor cu o vata inmuiata in ceai. si incearca sa nu-i dai chilotei noaptea, doar pantaloni largi. Perlutele mele: K (10.06.2007) si M (14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat. |
Multumesc mult incerc o perioada asa cu ceaiul si cu bicarbonatul si daca se imbunatateste,dupa ce scapa de discomfort ii fac analize de urina.
O sa intreb si dr de familie maine,va multumesc inca odata.
Luna1 spune:
Fetita mea suferea de asa ceva mai ales de cand a mers la gradinita. Sfatul doctorului aici a fost spalatul de doua ori pe zi, dimineata si seara cu crema baza, adica cremele acelea care nu au in compozitie nimic adaugat. Neparfumate, fara adaosuri etc, ti-as zice numele dar nu stiu daca gasesti acolo, folosite ca si sapunul. Plus cand face baie o lingurita de sare in cada. Noi de cand procedam asa nu mai avem probleme deloc. Fara sapunuri, geluri de dus sau altceva chimical.
Selene_Bunny spune:
Eu o spal cu gel dintr-ala pentru tot corpul. Pana mai demult, foloseam Klorane, dar a devenit prea scump pentru noi. Acum avem ceva de la DM, o sticla cu un ursulet pe ea. Nu-mi place mie ca miroase a ananas, dar probleme nu i-a facut.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
mcoca spune:
Si noi mai avem problema asta de cand cu gradi. La noi cred ca este de la kaki : nu se sterge ea ca lumea (ca in gen se sterge singura). Acum stie ca daca nu se sterge ca lumea face bbo la kiki, asa ca are f mare grija. Totusi cand se intampla ei ii pun Cicalfate de la Avene (pe asta o am in casa) si am vazut ca pana dimineata e ok.
Vicky si Printzesone
dinueliza spune:
incearca sa ii pui albus de ou,rece de la frigider si sa o speli o perioada numai cu apa,fara sapun.albusul vindeca f repede.e f posibil sa fi facut iritatia asta de la sapun.succes