psiholog pt baietelul meu
Raspunsuri - Pagina 4
flaviutza spune:
Fetele, cele care o condamnati oarecum, voi cat aveti salariul? si ce varsta,ce vechime in munca? la cati ani ati facut voi copilul/copiii?fara pic de misto intreb. Una e sa ai 2500 lei si sa spui "eu ma descurc, poti si tu, stai langa copil,conteaza preyenta mamei " alta e sa ai putin peste 20 de ani si sa te angajezi ca debutant in ro. Fata asta n-are aici sanse sa obtina mai mult de 1200 lei, daca cumva sta prin vreun orasel de provincie,poate nici atat.Iar cu banii astia nu-si va permite nici sa-i cumpere mancare, darami-te masinute si leagane.
N-o fi partea materiala atat de importanta,ok,sunt de acord, dar fara minimul necesar nu va supravietui.ca inteleg ca nici pe o pensie alimentara nu se poate baza.Cum sa plateasca , cand acum iarna numai factura la gaze vine in jur de 300 ron la 2-3 camere?
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flaviutza Fetele, cele care o condamnati oarecum, voi cat aveti salariul? si ce varsta,ce vechime in munca? la cati ani ati facut voi copilul/copiii?fara pic de misto intreb. Una e sa ai 2500 lei si sa spui "eu ma descurc, poti si tu, stai langa copil,conteaza preyenta mamei " alta e sa ai putin peste 20 de ani si sa te angajezi ca debutant in ro. Fata asta n-are aici sanse sa obtina mai mult de 1200 lei, daca cumva sta prin vreun orasel de provincie,poate nici atat.Iar cu banii astia nu-si va permite nici sa-i cumpere mancare, darami-te masinute si leagane. N-o fi partea materiala atat de importanta,ok,sunt de acord, dar fara minimul necesar nu va supravietui.ca inteleg ca nici pe o pensie alimentara nu se poate baza.Cum sa plateasca , cand acum iarna numai factura la gaze vine in jur de 300 ron la 2-3 camere? |
Pe mine ma cam scot din mintzi genul asta de mesaje si imi arata inca odata ca cele /cei ce scriu vor cu tot dinadinsul sa arate ce buni sunt si restul ce naspa!
E adevarat ca nu toata lumea s-a lovit de respectiva lege,dar chiar si la subiect s-a spus clar ca ea nu-si poate lua copilul fara semnatura tatalui,indiferent de rezultatul divortzului!
Cum va proceda in continuare daca el nu-si da acordul?
Ea va ramine acolo si va munci,va trimite bani in tzara copilului,de care au grija bunicii?
Deci cei mai bine pentru copil in cazul asta?Sa traiasca o perioada ,cu lipsuri materiale(ma rog presupunem pentru ca n-ai de unde sti realitatea)dar alaturi de mamica lui,sau sa aiba tot ce-si doreste(asta iar e o gindire imatura pentru ca in timp pretentziile copilului vor creste si niciodata nu vei putea/vrea sa.-i dai tot ce-si doreste)dar sa-si vada mama doar pe Skype?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
andacos spune:
Hai ca acum am citit si mesajul ielenei.dar itzi da semnatura daca-i platesti cheltuielile ?(eu ma intreb ce cheltuieli daca cel mic a fost la parintzii tai?)
Eu itzi doresc din tot sufletul sa reusesti sa realizezi ceea ce tzi-ai propus si sa ai copilul cit mai curind linga tine!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
portocalia spune:
Citat: |
faptul ca eu decid sa nu ii refuz fiului meu nimic atata timp cat ii pot oferi nu cred sa ma transforme in denaturata. |
acum probabil vrea doar jucarii, dar peste cativa ani va vrea computere ultimul tip, vila, masini de lux si vacante exotice. poti sa-i oferi toate astea? am dubii.
in acelasi timp, anii astia, primii ani din viata copilului, cand are nevoie de mama lui ca de aer, nu se vor mai intoarce niciodata.