el vrea sa fac avort,,ce sa fac??

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ce ma enerveaza tragismele astea
ce-i asa de complicat? esti intr-o relatie, fie barbat fie femeie trebuie sa fi constient ca oricand poate aparea o sarcina, indiferent cat te-ai protejat. treaba cu avortul/neavortul e strict problema personala a celor in cauza, un al treilea sfatuitor nu-si mai are locul acolo.
apoi, pe de alta parte un adult trebuie sa-si asume responsabilitati. ai ramas fara servici, cauti ceva de munca. orice, oriunde sa-ti castigi painea. repet, in Romania nu se moare de foame decat daca esti lenes. mai ai si copii, atunci te lupti cu cerul si pamantul sa le asiguri painea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Kariguld, corect ce ai spus doar ca am senzatia ca domnul nu si-ar dori copilul chiar daca situatia lor materiala ar fi fost ok.
Unul din argumente a fost " de ce vrei sa ma legi de tine?"

.

+25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Kariguld, corect ce ai spus doar ca am senzatia ca domnul nu si-ar dori copilul chiar daca situatia lor materiala ar fi fost ok.
Unul din argumente a fost " de ce vrei sa ma legi de tine?"

.

+25

dar nu e problema noastra daca si-l doreste sau ce alte balarii mai spune. acuma importanta e hotararea Carinei. pana la urma ea trebuie sa aleaga si sa-si spuna clar punctul de vedere fata de partenerul de viata. datul asta in barci, azi in sus, maine la stanga, poimaine in alta parte, ca-i albastra sau doar mova, ca a vrut , ca l-a legat sau dezlegat, nu-i ajuta ba mai rau ii adanceste. sunt adulti, se aseaza la o discutie serioasa si hotaresc ce-i de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Desiree,ai simtit din prima pentru fiica ta vitrega dragoste materna? Intre copilul tau si cel pe care nu l-ai nascut tu, poti spune sincer ca le iubesti lafel?

+25

NU, bineinteles ca nu! Tocmai de aceea eu nu il inteleg pe sotul Carinei de ce nu vrea copilul lui. Un copil pe care 100% il iubesti neconditionat, un copil care te iubeste neconditionat, e sangele tau. Victoria e viata mea, e motivul meu de a trai, e tot ce am mai bunin viata asta, e singurul 'lucru' perfect din viata asta. Pe fiica vitrega daca nu as mai avea legaturi cu ea pentru restul vietii mele, nu zic ca nu m-ar durea, dar nici pe departe cum m-ar durea daca Victoria ar decide sa nu-mi mai vorbeasca, sa nu ma mai vada, etc., cand va creste.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui carina23
...
un singur lucru ma mai deranja uneori, incerca sa para mai dur in fata lor adica daca le spunea ca e suparat pe ei pai asa ramanea nu ramanea deloc impresionat de fatzuca lor trista,imi reprosa ca ii alint prea tare ceea ce mie nu mi se pare, ca din cauza mea sunt fricosi si tot asa, in schimb pe mine ma impresioneaza mereu cu lacrimile lor si asta e singurul motiv de cearta in privinta lor, ca eu prea ii sensibilizez,prea ii invat mamosi si ca viitori barbati ar trebui sa fie mai duri, pai stapani pe ei mai pregatiti pentru viata.

Carina s anu crezi ca e asa pentru ca nu sunt copiii lui. Am impresia ca tatii de baieti sunt ingeneral mai duri cu baietii. Cei/cele care au baieti, Gresesc?

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

nu gresesti, asa este si la noi.
sotul incearca sa fie mai dur cu el si imi spune ca eu il tot mamosesc si la 8 ani...ca nu e taiat cordonul ombilical bine...

la fel spune ca baietii treb crescuti sa fie mai puternici, mai duri, mai putin sensibili, mai pregatiti pt viatza grea...iar eu aud doar bla,bla...bla... si ii spun ca nu sunt ready pt asta. iar el ride si imi zice ca nu voi fi toata viatza.
si el il ia de multe ori in bratze si-l pupa ca nu rezista la cat e de dulce...asa ca si teoria lui se cam duce de ripa.

michelle

Mergi la inceput

faptul e consumat... casatoriti sau nu ...esti insarcinata.
ce e de facut?
sa faci un avort, deci tu sa suporti o trauma fizica si psihica...sa ai un gol care nu se va mai umple niciodata.

sa nu faci avort , veti mai avea un copil si domnul tatic treb sa munceasca mai mult pt a asigura bunastarea familiei.

si eu sunt de acord ca nu veti muri de foame...ca doar nu sunteti in Africa.
ca nu vrea el responsabilitate, sa fie legat de tine in viitor asta e altceva...asa iasa adevarul la iveala si e bine sa stii in ce ape se scalda.

Nu stiu unde am auzit recent, pe forum sau la radio... cum vb cineva despre un caz asemanator.
o femeie avea un sau 2 copii si era din nou insarcinata si nu stia ce sa faca, nu avea resuse mat etc....

cel care vb cu ea o intreba: uitat-te la copii care ii ai, ai renunta la vreunul din ei? le-ai lua viatza? la care ea ingrozita spunea: sigur ca nu! sunt copiii mei, viatza mea,comorile mele...

atunci, cu ce e mai putin pretios micutul din burtica? el nu are acelasi calitati, nu e la fel de iubit, nu e copilasul tau, singe din singele tau si carne din carnea ta?

la care femeia si-a dat seama ca stie exact ce are de facut.

la urma, urmei e copilul tau, e decizia ta, e corpul tau, e constiinta ta.
iti doresc din toata inima sa nu iei o decizie gresita si Dumnezeu sa te lumineze si sa te calauzeasca pe calea buna.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Citat:

Citat:
...
un singur lucru ma mai deranja uneori, incerca sa para mai dur in fata lor adica daca le spunea ca e suparat pe ei pai asa ramanea nu ramanea deloc impresionat de fatzuca lor trista,imi reprosa ca ii alint prea tare ceea ce mie nu mi se pare, ca din cauza mea sunt fricosi si tot asa, in schimb pe mine ma impresioneaza mereu cu lacrimile lor si asta e singurul motiv de cearta in privinta lor, ca eu prea ii sensibilizez,prea ii invat mamosi si ca viitori barbati ar trebui sa fie mai duri, pai stapani pe ei mai pregatiti pentru viata.

Carina s anu crezi ca e asa pentru ca nu sunt copiii lui. Am impresia ca tatii de baieti sunt ingeneral mai duri cu baietii. Cei/cele care au baieti, Gresesc?

_

VICTORIA

sotul incearca sa fie mai dur cu el si imi spune ca eu il tot mamosesc si la 8 ani...ca nu e taiat cordonul ombilical bine...la fel spune ca baietii treb crescuti sa fie mai puternici, mai duri, mai putin sensibili, mai pregatiti pt viatza grea...iar eu aud doar bla,bla...bla... si ii spun ca nu sunt ready pt asta. iar el ride si imi zice ca nu voi fi toata viatza.
si el il ia de multe ori in bratze si-l pupa ca nu rezista la cat e de dulce...asa ca si teoria lui se cam duce de ripa.

michelle

Michelle, cand s-a nascut Victoria, Daddy a taiat cordonul (literally), deci nu are ce reprosa Si in afara de asta el e mai rau ca mine...

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Citat:

Citat:
...

_

VICTORIA

sotul incearca sa fie mai dur cu el si imi spune ca eu il tot mamosesc si la 8 ani...ca nu e taiat cordonul ombilical bine...la fel spune ca baietii treb crescuti sa fie mai puternici, mai duri, mai putin sensibili, mai pregatiti pt viatza grea...iar eu aud doar bla,bla...bla... si ii spun ca nu sunt ready pt asta. iar el ride si imi zice ca nu voi fi toata viatza.

michelle

Michelle, cand s-a nascut Victoria, Daddy a taiat cordonul (literally), deci nu are ce reprosa Si in afara de asta el e mai rau ca mine...

_

VICTORIA

si la noi tot sotul a taiat cordonul si ii amintesc mereu de asta...

si eu cred ca e un pic mai diferit cu fetizele, mai delicat...

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina23 spune:

multumesc tuturor pentru raspunsurile date..problemele dintre noi nu stiu cat de grave sau mai putin grave sunt, lasand la o parte sarcina, subiecte de discutie au fost in special mama lui de care cum va spuneam s-a desprins greu ca il santaseaza si acum emotional cu cat de greu l-a crescut ea,cate sacrificii a facut pentru el si el o paraseste pentru o c....., ca nu mai vrea sa traiasca fara el si cate si mai cate Doamne fereste dar femeia chiar cred ca are ceva probleme psihice...am observat ca si comportamentul lui uneori la nelocul lui provine tot din cresterea de acasa, ca asa face si mama lui si fata de cum era cand l-am cunoscut a evoluat mult, in bine..mereu imi spunea ca sunt femeia care il linisteste..acum nu stiu ce sa mai cred ma gandesc ca sunt persoane care au crescut cu frica in ei, frica de orice asa cum am fost si eu dar cat de cat am incercat sa mi-o inving..frica am avut de ex si sa afle mama ca sunt insarcinata a doua oara desi eram casatorita si nu mai eram de mult o responsabilitate a ei nici macar ocazionala..Mama lui tot timpul ii arunca in fata ca fara ea nu ar fi reusit nu stiu ce fara ea nu ar fi trecut de nu stiu ce si tot asa, il priveste de multe ori ca pe un incapabil si daca mama care te-a facut si te-a crescut iti insufla neincrederea asta in tine, cum vreodata te vei putea considera capabil sa te cresti singur apoi sa mai cresti si pe altii..O vecina si amica in acelasi timp care il cunoaste mi-a zis in felul urmator"nu-ti fa probleme de el,chiar daca nu si-l doreste acum sunt convinsa ca va avea grija de el ca e un baiat cu suflet mare numai ca e speriat" Asa consider si eu insa mi-e ciuda ca e atat de incapatanat si insista atat de tare ca un copil ne va schimba viata numai in rau, pana la urma poate nu vrea sa-si ia un angajament pe viata poate si cum a scris cineva mai sus cand nu-i mai convine isi face bagajelu si pleaca...ma iubeste, s-a agatat si el de multe ori de relatia asta ca daca nu era el sa traga atat de tare de ea de la inceput nu mai eram de mult, dar probabil pentru linistea lui sufleteasca vrea si o portita de iesire cu mainile curate in caz de ceva...chiar nu stiu...tocmai ce mi-a zis ca in sinea mea sunt constienta ca nu m-ar parasi mai ales cand vine vorba de copii/copil, dar ca de ce consider ca greseste atat de tare cand afirma ca nu e momentu ca vrea un statut mai bun, o viata mai buna, rational i-am zis ca are dreptate dar nici copiii nu vin la comanda din pacate..uof..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna seara ! am urmarit din umbra discutia voastra ..

parerea mea este ca raspunsul se gaseste doar inauntru tau : pana la urma doar tu poti sa decizi ce sa faci .
e adevarat , copii se fac in doi , dar asa cum stau lucrurile intre voi in acest moment ( sarcina nu a fost o dorinta reciproca ci o surpriza neasteptata ), trebuie sa-ti raspunzi la intrebarea :
VREAU SA-MI ASUM RESPONSABILITATEA SA CRESC ACEST COPIL SINGURA ??
ce ai facut atunci cand tatal celor doi copilasi pe care-i ai te-a parasit ? te-ai ocupat in continuare de cresterea lor luptand sa nu le lipseasca nimic .
gandestete ca daca pana la urma , dintr-un motiv sa altul , te vei desparti de acest om tu si numai tu va trebui sa cresti acest copil , cu sau fara ajutorul tatalui .

pentru ca pana la urma , nici o lege din lume nu poate sa oblige parintele care nu vrea sa se implice ( financiar , fizic ....) in cresterea unui copil .

Mergi la inceput