el vrea sa fac avort,,ce sa fac??
Raspunsuri - Pagina 25
balanta_tm spune:
asa e, carina, prima data ne lovim de aspectul fizic. si da, cred ca ai dreptate cand spui ca oamenii se asteapta ca atunci cand cineva isi reface viata, sa ia pe cineva mai putin aratos, mai putin inteligent, etc.
eu cred insa, ca el chiar de arata bine si are succes la femei, depinde doar de el daca isi vede sau nu de treaba lui. personal nu cred in povestile alea cum ca dom'le, s-a dat aia la el atat de mult, a inistat atata, incat el nu s-a putut abtine, ca doar e barbat.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm Insa nu mi s-a parut niciodata foarte important ca are 1.92m, ochii mari si negri, etc. |
Pai ce sa zic, altor femei li s-o parea...
Asta asa, pana sa-i cunoasca inteligenta si "biciul".
(Mai razi?)
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
balanta_tm spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Pai ce sa zic, altor femei li s-o parea... Asta asa, pana sa-i cunoasca inteligenta si "biciul". (Mai razi?) Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Li s-o parea altora interesant, dar daca pe el nu il intereseaza, nu au nici un spor . Asa ca nu au cum sa ajunga sa ii cunoasca inteligenta si "biciul".
Repet: el e prea ocupat cu munca lui. Plus ca are si o gandire f f sanatoasa. Si coloana vertebrala .
Rufus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui balanta_tm
Li s-o parea altora interesant, dar daca pe el nu il intereseaza, nu au nici un spor . Asa ca nu au cum sa ajunga sa ii cunoasca inteligenta si "biciul". Repet: el e prea ocupat cu munca lui. Plus ca are si o gandire f f sanatoasa. Si coloana vertebrala . |
Imi place de tine (adica cum gandesti).
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
emanouela spune:
se vede ca te intereseaza ft tare ce zice gura lumii despre tine si cei din jurul tau si nu ai maturitatea sa-ti formezi propria parere si sa ai propriile decizii.
abtine-te in a-ti da cu parerea asupra educatiei pe care o dau mamele propriilor copii, mai bine vezi de educatia pe care o dai tu copiilor tai si de relatia ta...pt ca daca iti place tie personal educatia pe care a dat-o Fomauhalti baiatului ei asta nu inseamna ca restul mamicilor de pe planeta, care nu sunt de acord cu tine si nu-ti impartasesc ideile, dau o educatie prosata copiilor lor, sau deloc
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
lucialu spune:
Carina, pana la urma tu stii mai bine si nu iti traiesc eu viata in locul tau.
Incearca sa intelegi ca noi vorbim din relatarile tale, apoi tu cam faci triaj si nu accepti decat parerile care iti convin.
carina23 spune:
[quote]citat din mesajul lui emanouela
se vede ca te intereseaza ft tare ce zice gura lumii despre tine si cei din jurul tau si nu ai maturitatea sa-ti formezi propria parere si sa ai propriile decizii.
abtine-te in a-ti da cu parerea asupra educatiei pe care o dau mamele propriilor copii, mai bine vezi de educatia pe care o dai tu copiilor tai si de relatia ta...pt ca daca iti place tie personal educatia pe care a dat-o Fomauhalti baiatului ei asta nu inseamna ca restul mamicilor de pe planeta, care nu sunt de acord cu tine si nu-ti impartasesc ideile, dau o educatie prosata copiilor lor, sau deloc
draga mea, de unde atata furie pe mine??cine te crezi tu sa ma faci pe mine imatura si sa-mi spui tu de la ce sa ma abtin si de la ce nu?? asa cum ti-am mai scris, incearca sa schimbi"canalul" ce te tot chinui daca ai o parere asa proasta de autoarea topicului??chiar nu vrei sa intelegi ca niciodata nu voi ajunge la performanta de a fi o mamy frumoasa desteapta si modesta cu un copil bestiuta??eu pot sa traiesc cu asta tu de ce nu?? te rog frumos masoara-ti cuvintele si vezi-ti de viata ta daca nu ai un sfat cu adevarat intelept pentru topic!!! de invidioase si frustrate sunt satula, crede-ma
emanouela spune:
esti cea mai tare din parcare
PS te voi raporta moderatorului
BalMascat spune:
dupa cum il descrii, ca vorbesc femeile despre tine si despre el.....cu "nemernica"...etc etc revin si spun iar ca e imposibil sa nu te simti pe teren "minat" si amenintzata de cei din jur. razbate asta din fiecare postare a ta. probabil ca iti dai seama ca pe undeva ceva nu merge, si se va rupe. si el simte asta, vezi ....cand zice ca nu vrea sa se simta legat de tine. pe undeva amandoi stiti ca e un aranjament temporar.
iar limbajul tau e unul de nedorit, epitetele pe care le invoci si cum incerci sa ne convingi ca tu esti singura zana buna din poveste mie mi se pare......ca ceva e putred in Danemarca.
ramane sa-ti dai seama singura ce e putred!!! dar pt asta ar trebui sa fii sincera cu tine insati (nu cu noi!). ia vezi, poti?
tot n-am inteles care au fost masurile de protectie? dupa un avort deja! si o sarcina care nu si-o dorea nimeni!
si cand ai facut avort, nu ai avut niciun resentiment? cum te uiti in urma acum la acest "incident"? sunt curioasa cum vad cele care nu pot pronunta cuvantul avort si sunt pro-life experienta asta a ei???
nu stiu cum e posibil sa faci un "lucru" odata, fara sa ceri sfaturile forumului. si sa te pui din nou in aceasi postura, si sa incerci sa ne arati ca esti o victima!!!! victima unui barbat care nu isi doreste copil cu tine si care nu vrea sa se lase legat!!! si sa nu mai vorbim de mama lui care "scuipa venin". tu cand ai "omis" niste chestii, nu le-ai omis de prea bine, iti dadeai si tu seama ca ceva ar putea sa fie "nelalocul lui", altfel nu ti-ar fi "rusine" cu ce esti, si nu ai avea nicio problema sa NU te ascunzi, daca ai fi confortabila cu situatia.
nu ai dat dovada de cinste, de aici confuzia si posibila suparare a celor din jurul vostru, inclusiv a mamei lui. s-a simtit inselata de comportamentul tau.
fiu-meu are 6 ani acum, si oricat de dureros ar parea de acceptat pt unele femei: undeva, candva, mama a fost pe primul loc. chiar si in viata prietenului tau, iar sentimentele pt ea inca mai exista (sunt firesti, nu exista nicio competitie), chiar daca e indragostit/cunoaste alta lume/femei...etc...etc. mama va ramane in familia lui insa nu orice femeie pe care o va cunoste, va face familie cu el. el are puterea sa aleaga, si doar timpul va spune ce a ales.
concluzia mea, ai simtit ca pierzi teren si te-ai gandit la singura posibilitate care l-ar tine langa tine: un copil. daca nu ai fi premeditat totul, ai fi fost demult la facut de avort, cum deja ai mai facut, fara scrupule!!! si el simte acelasi lucru.
emanouela spune:
daca tu nu vezi nimic intelept in ceea ce iti scrieu eu, x, y, z, asta nu e vina mea, fiecare are gradul lui de intelepciune...ai insa un mod agresiv de a dezaproba ceea ce ti se zice...
despre mine...stai linistita, nu am furie pentru tine, nu ai cum sa ma aduci in acel stadiu, e imposibil. e asa de deranjant pt tine ca unii au o parere buna despre ei??? ca sa vezi exact semnificatia cuv bestiuta..... bestei= om cu apucaturi de fiara, pt ca se vede ca nu stiai si faci atcuri repetate si nejustificate....asta se pare ca e modul tau de a raspunde celor care nu sunt de acord cu tine, atacul, sorry for you. n-am sa mai citesc, asa ca nu te obosi sa ataci iar