el vrea sa fac avort,,ce sa fac??

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina23 spune:

inseamna ca esti o norocoasa...eu de fel sunt foarte calma si linistita dar in sarcina vad ca am accese de furie, bine nu tip:)) dar simt cum imi clocoteste sangele in vene, plang si rad foarte usor..si din nimicuri...oricum astept sa vina el in tara, sa stam deschis de vorba si ma rog seara de seara sa il lumineze Dumnezeu si sa vina cu ganduri bune de acolo...pentru ca tot bunul Dumnezeu mi-e martor ca de cate ori am plans el mi-a sters lacrima, de cate ori am simtit nevoia sa fiu alintata el a facut-o, mi-a fost iubit asa cum multe femei si-ar dori si lucrul cel mai imp pentru mine, mi-a fost si mama si tata, atunci cand ai mei nu stiau sa imi aline suferinta o facea el si pentru ei..am trecut prin multe impreuna si daca nici baiatul asta nu mi-a aratat cat de tare ma iubeste si cat de devotat mi-a fost la greu, l-as mania pe Dumnezeu daca nu as recunoaste...stiind ce sentimente are pentru mine ma uimeste cu dorinta lui legata de sarcina asta e singurul lucru pe care nu-l pot intelege...imi cer scz fata de fete, daca am exagerat, si daca pe mine nu ma pot ierta atunci macar pe bb k el e raspunzator de accesele de furie ale mamei:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Eu am baiat de 20 de ani. Eu cred ca as accepta cu placere orice femeie care l-ar face fericit. Poate o sa spuneti ca asa spun, ca nu sunt in situatia asta. Asa e, asa spun, asa cred acum. Cred ca nu m-ar interesa daca femeia respectiva are 30, 40 de ani sau daca a fost casatorita, are copii. Daca el ar iubi-o, s-ar simti bine si i-ar iubi si copiii, eu nu as avea nimic impotriva. Daca as avea posibilitati financiare i-as ajuta. Da, probabil as ajuta cu bani asa cum as crede eu, adica nu as da bani pentru tigari sau jocuri de noroc.

Revenind la subiect: Carina, poate e momentul sa afli in ce masura te poti baza pe cel pe care il ai alaturi de mai multi ani. Este clar, din ce ai povestit, ca, atunci cand va afla de copil, mama lui va face un spectacol de zile mari, cu spital de urgenta, vorbe urate si tot ce va mai putea inventa. Acum sau mai tarziu, peste un an, doi sau cinci, "show"-ul va fi acelasi. Este cazul sa afli daca el poate depasi aceasta situatie, daca vede santajul sentimental al mamei lui sau o crede atunci cand "se da de ceasul mortii".

Din cate inteleg el are o pregatire destul de serioasa, e numai o chestiune de timp pana isi va gasi un servici. Criza nu va fi vesnica, e tanar, calificat - hai, uite-te la partea plina a paharului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

eu cred ca ar trebui sa lucrezi putin cu tine, sa incepi sa-ti asumi responsabilitatile greselilor pe care le-ai facut, le faci si le vei mai face. in afara de faptul ca te alinta, ca te iubeste, banuiesc si tu faci la fel (ceea ce e ft bine), nu vad nimic constructiv. cauti vinovati....mama ta ca nu te-ar sustine si ti-e frica sa-i zici, nu te sustine nici financiar, ai lui idem, ca-s avuti dar nu te inghit si nici nu va sustin, nu ti-ai finalizat licenta din cauza sarcinii, hormonii fac ravagii, mai nou si bebe (scuze dar nici macar in gluma nu dai vina pe un suflet nenascut pt faptele tale) e vinovat de ce scrii tu si de cum scrii tu si de faptul ca incalci niste reguli ale Regulamentului acestui forum...ai o varsta, nu ai nici 15 nici 20 ani, e timpul sa te trezesti si sa faci, TU in primul rand tot posibilul sa va fie bine. succes

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

emanouelle ,eu am cerut ca mesajele care mi se adreseaza direct mie, nu tie sau altcuiva sa nu se mai repete intepator atata tot,ca nu de asta am nevoia si nu sunt nici batuta in cap, un om inteligent spune o data ce are de zis chiar daca usor usturator, jignitor, si cam aia e, cei care tot au tendinta sa repete anumite lucruri negative mie imi par frustrati de propriile lor neimpliniri sau esecuri si aici vbesc la general nu fac referire la nimeni,vbesc de acea categorie de oameni pe care am intalnit-o in viata si care nu mi-a adus nimic benefic..
adica,,,sa te fac sa intelegi mai bine, ia cazul mamei prietenului meu. arunca cu pietre pentru ca se stie pe ea,sper ca acum ai inteles, de fapt nu ai cum sa nu intelegi ca esti o mamica si frumoasa si desteapta si modesta;):*

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carina23

emanouelle ,eu am cerut ca mesajele care mi se adreseaza direct mie, nu tie sau altcuiva sa nu se mai repete intepator atata tot,ca nu de asta am nevoia si nu sunt nici batuta in cap, un om inteligent spune o data ce are de zis chiar daca usor usturator, jignitor, si cam aia e, cei care tot au tendinta sa repete anumite lucruri negative mie imi par frustrati de propriile lor neimpliniri sau esecuri si aici vbesc la general nu fac referire la nimeni,vbesc de acea categorie de oameni pe care am intalnit-o in viata si care nu mi-a adus nimic benefic..
adica,,,sa te fac sa intelegi mai bine, ia cazul mamei prietenului meu. arunca cu pietre pentru ca se stie pe ea,sper ca acum ai inteles, de fapt nu ai cum sa nu intelegi ca esti o mamica si frumoasa si desteapta si modesta;):*

draga mea, pe mine nu trebuie sa ma faci sa inteleg nimic, sincer.
daaaa, fericita de mine, nu????? nu-ti doresc sa ai parte de cata fericire am eu acum
citeste regulamentul...faci atacuri la persoana, ceea ce nu e nici elegant si nici regulamentar

Mergi la inceput

emanuelle, uite ca din pacate pentru mine sau si pentru alte mamici cine stie, eu personal nu ma pot ridica la nivelul tau de " mamy frumoasa desteapta si devreme acasa:))" nici eu nu as putea spune nici macar in gluma ca sunt " mamy de bestiuta"...exact ce spuneam mai sus de mama soacra si cu aruncatul pietrelor;)) faci legatura nup?

Mergi la inceput

Mergi la inceput

acu pe bune, cauti pe cineva cu care sa te certi, sa ai ultimul cuvant???? ei bine draga, desteptul cedeaza...deci ai avut ultimul cuvant
succesuri
PS degeaba si-au tocit marea majoritate degetele, tuuuu, batman batman

Mergi la inceput

app vezi ca asta cu batman nu mai e mult de actualitatesi daca tu ai impresia ca eu am deschis topicul asta ca sa imi spui tu cat de iresponsabila si imatura sunt eu din postarile mele,cu siguranta ai mai multe probleme ca mine ...citeste tu regulamentul, nu mai sfatui pe altii sa o faca si mergi inainte ca esti pe drumul cel bun si cu asta am incheiat aceasta polemica cu tine:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Eu am baiat de 20 de ani. Eu cred ca as accepta cu placere orice femeie care l-ar face fericit. Poate o sa spuneti ca asa spun, ca nu sunt in situatia asta.

Eu nu spun asa. Eu spun: bine ca nu suntem cu totii la fel. Sunt si mame (asa ca tine, ca mama mea, sper cum o sa fiu si eu cand va creste Victoria, nu ma voi schimba) deci, sunt si mame care isi doresc exclusiv fericirea copilului. Astea sunt MAME! in adevaratul sens al cuvantului. Si apoi sunt mamele egoiste si ehocentriste care rup legaturile cu copiii, care ranesc cu cuvinte grele, cu actiuni ne-la-locul-lor atunci cand copiii (indiferent de varsta) nu le fac pe plac. Nu realizeaza ca un copil de orice varsta are propriile dorinte, nu constientizeaza faptul ca nu orice vor sau le convine lor le face copiii fericiti, incepand de la un an cand nu vor sa manance morcovi pasati pana cand devin adulti si isi aleg parteneri de viata. Eu sper ca voi gandi tot ca tine, ca imi voi sprijini copilul indiferent cu cine alege sa-si petreaca viata, atata timo cat ea e fericita sunt si eu.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput