Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
carla_2008 spune:
| Citat: |
larissaaaaaaaaaaaaaaaaa, de unde ai tras o astfel de concluzie la mine cu bb 3????????????????????teoretic, da mi-as dori, dar daca as avea un sot mai gospodar, mai calm, mai putin pasionat de Tv, calc, telefon, net, motociclete, curse de masini.si care si-ar da interesu sa aspire, sa faca un bibe, sa schimbe un bb, sa puna vase/haine la spalat, sa le scoata,sa stie face cumparaturi singur, daca sta sg cu copiii sa nu gasesc dupa 3 ore casa ca la porci etc etc etc. dar cum nu am, nu ma pot hazarda, pt ca as sfarsi intr-o criza de nervi continua. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
SI EU!!ce eu deja sufar de depresii alternate cu isterii
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
Roxana bine ai revenit. Lasa-l ca are timp sa vorbeasca,important e ca e sanatos.
Rody mami ma bucur ca e mai lejer cu programul si ai mai mult timp de fete si sot.
Mirela nu am reusit sa vad puiutii!nu merge filmuletul
carla_2008 spune:
Alice i'm waiting
Paula ma bucur ca analizele sunt ok. Si Carla mea se incapataneaza sa pape singura,cu dezastrul aferent din jur. Intr-o zi asa m-a innebunit cu nemancatul ca am pus-o jos la joaca si castronelul l-am lasat pe asa ,cumva la indemana pe masuta. dupa 20 min vine la castron si ia lingura si incepe sa manance asa cum poate,din picioare,pe varfuri era chiar,si se uita la mine daca o vad,ca trebuia sa nu o bag in seama...ce mai, avem figuri de figuri!![]()
Crispro
Laurika
si la tine si sa-i treaca dorul de muscat la pui
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carla_2008
SI EU!!ce eu deja sufar de depresii alternate cu isterii Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
cred ca important e sa gasim motivul pt depresii/isterii...pe langa ca nu avem ajutor, suntem obosite etc
pe mine ma termina faptul ca nu merg la servici...puteti spune ca sunt nebuna dar eu sunt dependenta de socializare, de o alta activitate nu doar de a sta cu Matei si de a fi un bun manager la biberoane, tetine, jucarii etc... desi Matei e cel mai important lucru din viata mea!
imi lipseste activitatea profesionala, intalnirile cu colegii, pauzele de masa...iar apoi normal ca restul timpului i l-as dedica exclusiv lui Matei
...asa ca pe mine m-ar omora sa stau acasa cu copilul mai mult...desi pot spune cu mana pe inima ca admir femeile care au aceasta inclinatie si le place sa stea acasa - si o fac cu placere - pentru ca meseria de MAMA cred ca e cea mai grea meserie din lume
cand am avut intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului eram in clasa, la ora de dirigentie si fiecare pe rand spunea ce facultate a terminat, unde lucreaza si cati copii etc - una dintre colege a zis "am 2 copii si stau acasa cu copiii, imi place sa fiu casnica"
atunci mi-am dat seama ce lucru mare e asta ca eu nu l-as putea face niciodata!
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
tina_80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
pregateste-te de o nebunie generala! daca poti lasa copiii la ai tai ar fi perfect...dar eu cu Matei in brate am cautat apartamentul, apoi l-am carat pe la notar sa facem actele, prin magazine cu vopsele, mobila, faianta , tapet etc si apoi tot impreuna am impachetat si ne-am mutata fost tare greu dar acum mergem inspre bine |
Oana, ai prins vreme frumoasa, dar de cand s-a racit afara nu ma mai pot deplasa cu R dupa mine, ca mi-ar fi greu sa-l imbrac si sa-l dezbrac mereu cand coboram din masina.
Andreea, la tine nu-i bai ca ai cu cine sa-i lasi + ca vei prinde si preturi mai bune!

ooana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui tina_80
Oana, ai prins vreme frumoasa, dar de cand s-a racit afara nu ma mai pot deplasa cu R dupa mine, ca mi-ar fi greu sa-l imbrac si sa-l dezbrac mereu cand coboram din masina. Andreea, la tine nu-i bai ca ai cu cine sa-i lasi + ca vei prinde si preturi mai bune! ![]() Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
stai asa ca nu am terminat
maine imi vine omul cu mobila sa ia masura in hol si la Matei in camera pentru un dulap si un raft...ohoooo cate mai avem de facut
voi cum stati?
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
tina_80 spune:
Oana, noi mobila ne-am luat-o in mare parte de la ikea, parca am mai spus, mobila de bucatarie am facut-o pe comanda(Decorama) dar e f mica (am bucataria f mica)...as mai avea de luat niste perdele(la R in camera si in alt dormitor......dar nu stiu ce sistem de prindere sa pun, pt ca la vechiul ap am avut sina prinsa de tavan(alba
) si n-as mai vrea asa ...dar am sa pun si perdelele vechi....nu stiu cum am sa fac....mi-ar placea sa gasesc ceva in genul asta dar sa nu fie din plastic, mai ales alb:D.
Mai am de luat niste corpuri de iluminat, dar ar tb sa vad cum e casa aranjata sa stiu ce iau.....oricum mai pun si din cele vechi.
Centrala e montata cu instalatia de incalzire si sapt viitoare vine sa ne puna in functiune.
Baietii de pe amenajari mai au un balcon de zidit, sa vina si tamplaria si ar fi la gata, dupa ar mai fi: faianta in baia mare, gresia(o parte din hol, bucatarie si balcoane) si parchetul (o sa fie ceva de munca ca am luat parchet de fag, masiv).....si speram in 2-3 sapt sa ne mutam.
Oricum daca am bucataria montata si patul matrimonial MA MUT!!!! ...abia astept!
Roxana_Theo spune:
Andreea iti urez noroc. Sa-ti gasesti un apartament pe placul vostru.
Oana inteleg perfect ce zici. Pot spune ca sunt dependenta de Theo dar si de socializare si de activitatile mele la serviciu. Intr-un fel abia astept sa ma intorc pentru ca m-am cam saturat de activitatile casnice curente.
Insa, pe de alta parte, sunt constienta de faptul ca ma aflu printre mamicile norocoase care pot sta doi ani acasa sa fie alaturi de puiutii lor in toate momentele importante ale cresterii lor. Stiu clar ca atunci cand voi veni de la serviciu voi avea mai putin timp pe care sa-l petrec cu Theo; si in mod sigur stresul si preocuparile de serviciu imi vor mai manca si din aceasta ramasita de timp.
De aceea acum incerc sa ma bucur cat pot de timpul alaturi de copilul meu. Toate prietenele care au copii mai mari mi-au spus ca perioada pana la 2 ani a ramas cea mai frumoasa (banuiesc ca si in sensul de linistita, relaxata) din viata lor.
Roxana_Theo spune:
Nina pentru galerii iti recomand si magazinul bricostore. Eu mi-am luat de la ei galerii metalice si sunt tare multumita de ele. Sunt mai scumpe decat cele de plastic insa arata tare bine.
ilinca79 spune:
No, am terminat si eu de trebaluit prin casa, si ma pregatesc de culcare...nu stiu cum se face dar mereu seara imi gasesc de lucru, si parca tot vraiste e in casa mea 
Dupa ce V s-a culcat azi intr-un final, am scos si eu manerele de la sertarele din bucatarie. Eu le lasasem in ideea ca ii stimuleaza imaginatia sa se joace cu diverse chestii (nepericuloase) din sertare...DAR azi am zis ca si sanatatea mea mentala conteaza
asa ca sa se mai joace si cu jucarii, ca mereu calcam pe polonice si linguri de lemn imprastiate in toata bucataria
. Puiul meu insa, cand s-a vazut fara obiectul muncii, a facut exercitii de catarare pe scaunele din bucatarie si a reusit. In cateva minute era in picioare pe un scaun si tragea de spatar sa se legene cu el. Asa ca acum nu pot sta linistita nici cu spatele la el, mi-ar tb un ochi in ceafa, ca al soacrei cu trei nurori ![]()
Am luat si eu quinoa si i-am facut lui Victor quinoa cu lapte, pudra de roscove, scortisoara si miere
a iesit o bunatate, a mancat rapid tot si i-am dat si un iaurt supliment
Matusa ce patanie, bine ca a scapat puiul cu bine!
Ludmila, prin ce ai trecut si tu, bine ca ai reactionat la timp.
Roxana ma bucur ca ai revenit printre noi. Asteptam pozele!
Crissy, cum e Bea? Cris2010 ti-a raspuns la mesaj?
NB fete dragi!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

mami fericita de Radu Gabriel