Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

roxana, bine ai revenit. cu ce-ai fost ocupata, cu renovari?nici mihai nu zice mai nimic. tata, data, recent mama..baba..si mai ganguie el ceva pe acolo.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Roxana, te si si pe Theo!
Ne bucuram ca sunteti bine si ca ne dati vesti!

Mirelus, poznasii!!

Victo, esti o mama si o femeie super! Merita bataita barbactu', dar aveti 2 copii frumosi, sanatosi, bucurati-va unii de altii asa cum puteti.

Matusa, draga de tine, ce spaima ai tras! Bine ca s-a terminat cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

roxana, bine ai revenit...te asteptam mai des...si vrem pozici cu frumuselul tau...

mirela, tare scumpi motaneii tai...ce veselie in casa voastra...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Victo, Alina, Andreea multumim pentru primirea calduroasa.

Voi pune poze in seara asta dupa ce il culc pe Theo.

Am fost intr-adevar ocupata cu mutarea, dupa care cu Theo care imi ocupa tot timpul. Pana la venirea mamei (care are mana dreapta in ghips dar macar il mai poate supraveghea pe Theo) eu eram toata ziua acasa cu el. Iar seara tot in sarcina mea cade sa-l spal, culc. La asta adaug curatenie prin casa (femeia vine o data la 2 saptamani), udat gazon, mancare, spalat vase, plimbat Theo prin parc/curte de doua ori pe zi si tot asa. Cam ceea ce face fiecare mamica.

De la sot nu am nici cel mai mic ajutor ptr ca el lucreaza in continuare foarte mult si singurul timp pe care il petrece cu noi este in weekend.

Iar de cand Theo a crescut, nu ma lasa sa respir nici o clipa. E tare activ. Cat e treaz, e in picioate. Nu se prea joaca singur si mereu se tine dupa mine. Daca vede laptopu-ul, e un scandal imens ptr ca butoneaza, se enerveaza daca il inchid; asa ca de cele mai multe ori am renuntat sa-l mai deschid.

Cam asta este povestea noastra insa asa cum spuneam, nu cred ca e diferita cu nimic de a celorlalte mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani fericiti Cris2010!

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Matusa,un caz asemanator am patit si eu cu piciul meu vara trecuta, rodea un castravete in pozitie culcata si la un moment dat s-a inecat! nici lacrimi,statea blocat si se intindea,gata,era sa-l pierd sa mai zabovit 1 secunda,speriata i-am bagat degetul in git si am impins bucatica si i-am atins puternic si glandele ca i-a dat singele din gurita si din nas,a inceput sa plinga,da mi-am salvat copilul! Va dati seama prin ce am trecut intr-o secunda am vazut moartea in ochii mei,doamne cint de usor poate sa moara un om!!! Nu mi-am revenit vreo saptamina imi veneau in minte fel de fel de timpenii,va dati seama sa nu fi fost eu in momentul ala linga el? nici in vise nu vreau sa-mi imaginez!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iuliana, cum a fost noaptea?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

mai bine mai mult ca a venit sotul acasa (a fost plecat de vineri la o intrunire cu serviciul)...Dar au fost 2 treziri iin 1.30 si a doua la 6 .....Sotul s-a ingrozit de cum l-a vazut pe T ca sufera....Atunci i-am povestit ce nopti am avut eu cu T urland din ora in ora....
Azi abia a adormit la ora 14.30 si la 15.30 s-a trezit tipand si se tinea de urechi...Eu mi-am vazut de somn si s-a mai culcat si el aproape inca o ora...Daca nu dormeam eram cheauna...
La 19 am fost iar la doctor....si cred ca maine ma duc la un orl-ist Am inteles ca daca face de 2-3 otita la varsta mica ii poate afecta timpanul in viitor si sa aiba probleme cu auzul

Vad ca si tu nu esti prea bine....Multa sanatate si ai grija de tine si pe Vladut cel fara somn

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am revenit, dar pe bune ca nu mai stiu ce am citit...

Roxana, ma bucur mult ca ai revenit! Ne era dor de tine! vad ca la capitolul somn si mancare nu ai noutati.

Matusa, ce spaima! Bine ca ai reusit sa reactionezi cum trebuie. Un mare sa treaca spaima!

Ludmila, vai, ce patanie! Cred ca ti-a stat inima in loc.

Alice, ai avut ce imbraca la nunta? ca ziceai ca nu stii ce iti vei lua.

Eladea, iar febra la bietul Filip??? of, ce ma enerveaza racelile astea, care ba vin, ba trec. Dar pana in martie ce ne facem cu ei???

Al meu e mucos, se ineaca cu ei, il aspir, oscilo, aerosoli, etc.

Eu is mai bine un pic, fara diaree. Nu am fost la dr, nici nu as sti incotro sa merg. Am un medic de familie care nu imi place, si care nu cred ca m-ar ajuta. Asa ca astept sa treaca. Acum imi curge si mie nasul, dar ma bucur. Ca daca trecuta simteam eu ca nu s-a terminat de tot raceala, ca nu si-a facut damblaua, tocmai pt ca nu mi-a curs nasul. E a treia sapt cand nu merg la masaj- una din cauza de Cm , 2 din cauza de raceala si diaree.

Rodi, astept sa ne mai povestesti, cum e la munca, cum te simti, cum e Isa fara tine?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Denisa, bravo pt somnicul puilor! Aparat din ala am si eu. dar ce folos, daca nu il folosesc?

Histamina, pai al meu nu face/nu stie atatea ca si puiul tau, si e nascut la termen, pe 17 iulie! Asa ca nu-ti fa griji, e foarte bine puiutul tau, bravo!

Ma bucur de perdelele Oanei (de fapt de bucuria ei) si de analizele bune ale lui Raul!

Mirela, cum trece timpul!!! Nu imi vine sa cred! ti-am vazut minunile pe Fb, si ma tot minunam cat sunt de frumosi, ca deja stau in picioare! WOW!

Crissteo, deci gutuile is ok pt raceala. No bun, sa ii dau si eu maine suc puiului. Iar cu slabitul - e tare greu sa te mobilizezi, dar odata ce apar primele rezultate, merge treaba de la sine- in cazul meu asa a fost. Si asa am scapat de cele 17 kile. Acum ma mentin,nu mai fac cura, mananc orice, dar incerc sa nu mananc seara, si sa nu mananc atat de mult!!! Dar prajitura musai la 2 zile, ca altfel mor!!!

Tina, sanatate multa lui Raducu!

Bravo, Laurica pt weekendul fain la munte!

Ma distrezi Laurika cu puiul tau muscator. desi stiu ca tie nu iti vine a rade in momentele alea.

Ochidut, un pup si pt tine.

Michelle, ce-mi place viata voastra in 3. Si vad ca si tie, ca stii sa te bucuri din plin de ea!

Larisa, ce tare esti ca e musai sa termini ce ti-ai propus. Hehe, asa eram si eu candva. S-au dus vremurile alea.

Ilinca, ce te-a mai chinuit un pic si pe tine V al tau, cu somnicul. Nu stiu de ce le e asa greu sa doarma. Le e somn, sa faca nani.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
revin! imi caut ap cu 4 camere sa ne mutam...nu suntem normali...

pregateste-te de o nebunie generala!
daca poti lasa copiii la ai tai ar fi perfect...dar eu cu Matei in brate am cautat apartamentul, apoi l-am carat pe la notar sa facem actele, prin magazine cu vopsele, mobila, faianta , tapet etc si apoi tot impreuna am impachetat si ne-am mutat
a fost tare greu
dar acum mergem inspre bine si sper sa terminam anul asta

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput