Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Stau cu v la leganat, e treaz de la 7 si sper sa reusesc sa il mai adorm un pic.

Cu somnul- 11-12 ore din 24, rare is cazurile cu 13-14 ore total somn.

Tina, wow, dar papa Raducu, nu se joaca. Eu stiu ca la varsta asta tb sa bea 400-500ml lapte, maxim. Asa zicea "pediatru cluj", iar mai mult lapte zilnic e una dintre cauzele obezitatii la copii. Mie nu mi se pare deloc grasut R, el e inalt.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Ilinca, ce poznas ai! Eu v-am zis ca noi suntem in urma bine pe partea motrica. Adica umbla bine si atat. Nu merge in 4 labe, nu isi stie folosi genunchii sa stea pe ei, nu ii stie flexa. El cand vrea ceva de jos, se apleaca in fata, nu stie sta "pup". Nu se stie ridica singur de pe jos. Ba chiar ieri eram langa el, statea in fund, si l-amchemat spre o jucarie, spre mine. Adica sa se puna pe burta, sa vina taras spre mine. Si cum a vrut sa se puna pe burta a dat cu barbia de parchet, s-a lovit la buza cu dintisorii si i-a curs un pic de sange. No, asa ca pana la impins scaune sau urcat pe ele, maiavem muuuult.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Oala din aia avea mama, imi amintesc ca facea in ea pilaf de orez cu pipote. Imi amintesc ca suiera la un moment dat. Ar trebui sa o caut, poate o folosesc eu.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Am uitat sa precizez-doarme 11-12 ore la insistentele mele, ma chinui sa il adorm, il mai leagan cate o ora. Daca nu- doarme 9-10 ore in total!!! Asa ca Palominaeu zic ca stai tare bine!

Am avut printesele lui Rodi si cavalerii Andreeu, minunatii de copii. Isa si Filip sunt 2 pletosi!

Mamici de baieti- pana cand tot facem decalotare??? Care e varsta la care ii iese de tiot putza de sub pielicica? Eladeea, Victo, Crissteo - la baietii vostri mai mari e ok acum? Noi suntem pe drumul cel bun, cred. Daca la Mi nu se vedea nimic, acum i se vede bine putza cand trag de pielicica. Doar la baita il fac, la 2 zile, foaaarte finut. Si zic eu ca in 2-3 sapt ii iese de tot capul de subpielicica. O fi bine??? Scuzati descrierile

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

No bine. Si daca tot is singurica pe aici, ce ziceti de o cafea buna? Va servesc cu drag.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Raul doarme 13 ore. In medie. Adica sta treaz cate 5 ore intre somnuri.
Am pus acum gutui la cuptor. Sunt curioase cum se fac...
I-am schimbat copilului orarul de masa. Mi se pare ideal cum l-am gasit intr-o revista.
- cand se trezeste lapte
- la 10 fructe
- la 12.30 - inainte de somn, amiaza
- la 17 - lactate
- la 19- cina
- inainte de culcare lapte. Suntem de 2 zile pe acest program si functioneaza de minune. Singurul inconvenient e ca tb sa-i fac mancare cu o zi inainte ca dimi nu am timp de gatit pt amiaza.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Paula, Ramonavlas, noi n-am fost deloc multumiti de mancarea de la cresa, adica la 1 an copiii mancau carnati trandafir si niste chiftele cu sos, venea teo cu hainele pline de un sos gras si unsuros cum noi n-am facut nici macar pentru noi, astia mari. Plus ca aveau niste deserturi, napolitane pe care nus tiu de unde le scoateau, niste biscuiti oribili, nici nu vreau sa-mi amintesc. De aceea Teo a mers foaret putin la acea cresa, vreo 2 luni, apoi l-am mutat.

Acum la gradi e incomparabil mai adecvata mancarea. Totul pregatit de ei la gradi, niste prajiturele de-mi vine sa i le mananc eu. Altceva.

Oricum trebuie interesat direct la cresa unde merge, ca fiecare are gospodareala proprie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Neata dragelor,

Cristina multumim de cafea Eu nu-l decalotez mai deloc, ca nu ma prea lasa, si stiu ca in alte tari (cum zicea si Dragaica) se recomanda sa nu se atinga parintii de putza decat pt. igiena. Oricum fimoza asta e un mare mister pt. mine, sper sa fie bine pana la urma. Apropo de oala, si mama avea una cred ca la fel, da' sa nu o mai folosesti, ca pe vremuri se faceau din aluminiu care s-a dovedit ca e toxic. Astea de acuma sunt din inox

Paula si eu am pus ieri la cuptor sferturi de mere si gutui, presarate cu stafide si nuci macinate A mancat Victor de nu se mai oprea. Gutuile ies bine, dar un pic acrisoare. Am copt si dovleac, pe care il manca bine la inceputul diversificarii, dar acuma il scuipa, nu-i mai place.

Daca nu e Rodi prin preajma, va zic eu ca azi e sarbatoare, Sf. Dumitru, deci relaxati-va, nu munciti!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput