luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Geniest, mi-a placut si ideea ta, am gasit parcari mult mai ieftine k la Imaginarium, dar cred ca tot la cele de la Imaginarium ramanem pt ca sunt concepute exact pe grupa de varsta mica..cele din site-ul mini toys nu descriu deloc produsele..asa ca nu stim ce dimensiuni au..ele par ff frumoase si ieftine, dar nestiind dimensiunile nu ne grabim..

Mergi la inceput

Baby, ai idee daca se pot face comenzi online pt ca eu nu imi dau seama..sau pagina e doar de prezentare si tre sa ajungem la Bucuresti pt achizitii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Intreba cineva daca e folositor un laptop de jucarie unui copil de 2 ani; depinde de copil, zic eu; al meu a fost pasionat de cifre si litere de mic; ma intreba non stop "ata?", "ata?" aratindu-mi cifre/litere la numerele de la masini, la telefon etc. Asa ca i-am luat un laptop pe la 1 an si 6 luni; laptop "simplu", nu bilingv. A fost super incintat de el. Si este in continuare. La inceput, nu utiliza decit functia "recunoaste si repeta", acum a trecut la activitati mai complexe.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Geniest, mi-a placut si ideea ta, am gasit parcari mult mai ieftine k la Imaginarium, dar cred ca tot la cele de la Imaginarium ramanem pt ca sunt concepute exact pe grupa de varsta mica..cele din site-ul mini toys nu descriu deloc produsele..asa ca nu stim ce dimensiuni au..ele par ff frumoase si ieftine, dar nestiind dimensiunile nu ne grabim..

Aaa..nu...ti-am aratat doar produsul. Poti gasi acel garaj si aici, de ex.:

http://www.dinoland.ro/p-7503-garaj-muzical.aspx
Iar pentru explicatii si review-uri aici: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=product&pcat=lil_zoomers&pid=55219
M-am gandit ca la varte mici e bine sa fie ceva de calitate, trainic.

Mergi la inceput

Super idei Geniest...acum am inspiratie nu numai pt Craciun ci si pt Mos Nicolae si pt onomastica lui de marti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna fetelor.
Multumesc pt raspunsurile referitor la lego, dar as mai avea o rugaminte: ce model sa-i iau pt inceput, ca vad ca-s sute de modele care mai de care mai interesante. Ar trebui sa-i iau si o placa speciala pt construit pe ea si am vazut ca sunt cutii care au doar caramidute lego. Or fi bune pt inceput? Sau alea se iau ca sa completeze alte jocuri. Chiar nu am idee, vad ca stau tare rau la capitolul imaginatie

Presa pentru ierbar am gasit-o si pe net, cu vreo 35 de lei + transport. Dati cautare pe google...cred ca o voi lua si eu ca e tare faina.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Incercati sa ii duceti pe copiii de 1-2 ani (daca nu i-ati dus inca) la un loc de joaca de interior ,din ala cu tobogane gonflabile,trambuline de sarit si muuuulte alte tipuri de jucarii.O sa vedeti acolo cu ce aleg sa se joace si asa va puteti orienta si la cadouri.La noi au si caluti balansoar,casuta de plastic cu vase de jucarie,cuburi si lego de multe feluri,jucarii de plus,masinute,trasee cu trenuletele si masinutele aferente,tot felul de figurine etc.
Al meu ultimele doua dati cand am fost cu el - avea cam un an jumate - s-a ocupat cam in proportie de 50% cu saritul pe trambulina ,plus galopat prin labirintul cu tobogane si cam 45% cu ... casuta si vasele de jucarie .Nici ca i-a pasat de masinute/trenuri/trasee . Doar cu cuburile de tip lego s-a mai jucat f. putin.
Deci cam exact preferintele lui si de-acasa ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Monica parca-mi citesti gandurile... noi am dus-o pe Victoria la un loc de joaca asa si acolo se juca cu aspiratorul (de jucarie). Asa ca de Craciunul ala a primit 2. Mosul de la nasi a aflat prea tarziu ca i-a pregatit Mosul deja unul acasa Bone macar ca nu-s la fel. A mai vrut sa se joace cu bucataria, s-a apropiat de ea (pe la un an jumate am dus-o la locul ala), mi-a aratat ca e murdara si nici nu a atins-o! I-am cumparat o bucatarie mica, simpla, acasa si se joaca super fain cu ea. Daca o gasesc (pentru mamicile de fetite) edit si pun linkul.

Edit: BUCATARIE mica, merge si la apartament:

http://www.preschoollearningonline.com/LittleTikesKitchens/images/Little-Tikes-Play-Smarter-Cook_Learn%20Kitchen.jpg

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DESIREE si al meu se joaca si cu aspiratorul de jucarie + matura si farasul evident sau cu fierul de calcat,cu trusa de doctor,trusa de coafura etc. Jucariile de genul asta n-ar trebui sa lipseasca,lor le place sa imite tot ce se intampla in jur.El le are ramase de la sora-sa ,dar in general mamele de baieti nu se gandesc sa le ia baieteilor si "jucarii de fetita" desi multora le-ar placea.De exemplu n-ati vazut baietei impingand carucioarele cu papusile partenerelor de joaca? Eu am vazut o gramada !

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Fetelor a mea copila a zis zilele trecute ca a vazut o reclama la un catelus cu zgarda care merge (nu cel cu fluiere) Am cautat pe net si l-am gasit pe Flufy, dar zice ca nu e asta. Aveti idee ce ar putea fi?
Reclama nu am vazut-o seara de doua zile de cand pandesc.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput