luna decembrie si cadourile pentru copii
Raspunsuri - Pagina 20
ela_04 spune:
Eu am cumparat saptamana trecuta un puzzle din lenm cu abecedarul de la libraria din colt si o ferma a animalelor cu 12 lei bucata.
Abecedarul nu prezinta nici un interes dar cel cu animalele e nemaipomenit.
Le-am cumparat pt activitati prin casa.
Am mai cumparat si plastilina non toxica. Nu a avut nici un succes momentan. Am pus-o sus pt mai tarziu.
Pt mos ...cred ca ideea cu un tobogan de casa e grozava pt baiatul meu la 2 ani. Iar la vara il bag in curte si ii fac parcul lui personal
oana_lex82 spune:
Ms mult Brave girl pt sfat, sunt super incantata!!!
Imi poti spune te rog ce fel de Lego ai luat pt fetita la varsta de 1,5 ani??? Daca gasesti un link ceva, cu ceva asemanator...Lego nu au piese ff mici?? Avem si noi cuburi de construit, din acelea de se baga unele in altele..abia le potriveste sa le asambleze..nu stiu faca cu un Lego ar avea mai mare indemanare..eu stau langa el si "co-co" (construim ) amandoi, dar daca il las singur nu stie ce sa faca..le baga unele in altele si le scoate..nu sta prea mult langa ele..
alex_andra spune:
Si noi avem magarusul, de fapt noi avem o pisica si e foarte calarita:)
monica, ai dreptate tu in ce zici:)
Si eu i-am luat fie-mii, mereu, jucarii peste varsta ei si au fost ok.
La fel cum zici si tu, daca vad ca nu o intereseaza, le scot peste o perioada.
Am avut cateva surprize:)
Oricum puzzle de lemn vreau neaparat sa-i iau, ca nu a avut pana acum, iar la spital, cat am fost internate, era o camera de joaca unde aveau, printre altele si puzzleuri de genul asta si a fost tare incantata.
Toboganul este o idee f buna si noi avem si il foloseste intens.
L-am luat impreuna cu o casuta.
Amandoua sunt foarte iubite.
monica70 spune:
Si pentru cine n-are bani destui pentru o casuta din plastic,e super ok si o casuta-cort care-i f. ieftina.Barele sunt din plastic si pe deasupra e un fel de musama.Nu mai zic ca se poate strange lejer cand s-au plictisit si monta la loc dupa o vreme - numai buna intr-un apartament.
Noi avem ceva de genul asta http://www.ookee.ro/corturi-copii/8520-cort-copii-casuta-bathouse.html
, dar mult mai colorata,luata de prin Selgros sau Metro,nu mai retin ca am luat-o demuuult.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
alex_andra spune:
si cortul e o idee minunata:)
monica, esti un adevarat izvor de idei
si noi am avut un cort, de la ikea, foarte practic si folosit si ala, vreo 2 ani de zile, pana cand am reusit sa luam casuta la o super mega promotie
monica70 spune:
ALEXANDRA idei am din plin,de-as avea si bani pentru ele :)
Eu una daca as locui la casa,primul lucru ce le-as lua ar fi o TRAMBULINA sa sara pe ea pana se satura,ca numai patul meu din dormitor stie cate-a tras de 5 ani incoace Si cat mai are de tras,valeleuuuu
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela_04 Eu am cumparat saptamana trecuta un puzzle din lenm cu abecedarul de la libraria din colt si o ferma a animalelor cu 12 lei bucata. Abecedarul nu prezinta nici un interes dar cel cu animalele e nemaipomenit. Le-am cumparat pt activitati prin casa. Am mai cumparat si plastilina non toxica. Nu a avut nici un succes momentan. Am pus-o sus pt mai tarziu. Pt mos ...cred ca ideea cu un tobogan de casa e grozava pt baiatul meu la 2 ani. Iar la vara il bag in curte si ii fac parcul lui personal |
Din pacate n-o sa dureze prea mult atractia.Noi am avut cu animale ,dar in maxim o saptamana s-au si saturat de el,fiindca in 2-3 zile il rezolvau deja usor.Pe urma evident ca n-a mai prezentat interes.In schimb cel cu litere fiind mai mult de munca la el,a fost mai folosit,mai ales de fetita.Eu i le luasem pe amandoua odata la un an si 8 luni,dar i l-am dat doar pe primul.Insa ea l-a vazut si pe cel de-al doilea,a vazut in ce dulap il dosesc (ca il luasem "pentru viitor" cica ) si dupa ce s-a saturat de primul mi l-a cerut insistent si pe-ala cu litere.Si supriza mare - a devenit asa de pasionata de el,ca il facea de nu stiu cate ori pe zi de prinsese o asa mare viteza ca se minuna lumea ce "desteapta" e - ca am pus si filmuletul pe net sa vada colegele de odisee.Dar era vorba doar de pasiune+spirit de observatie+exercitiu.Vreo 2-3 luni nu s-a dezlipit de el Si s-a vazut si dupa aia pasiunea ca s-a descurcat mai deveme si mai bine decat altii de aceeasi varsta si cu puzzle adevarate.Dar pe la 5 ani, i-a disparut deja placerea de a face puzzle,a facut de maxim 150-200 bucati.Prefera sa deseneze ...
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
goagal a gasit in 2 clickuri asta: http://www.jocsotron.ro/Barbie---Zana-din-Secretul-Zanelor,-cu-calut-p-3235.html Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
mianna, multumesc, dar nu seamana deloc cu Barbie, e chiar urata...
La Metro sunt "pe bagate" niste papusi gen Barbie, cu caleasca si calut, nu stiu pretul.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui oana_lex82 Buna fetelor..v-am intrebat acum ceva timp ce as putea sa cumpar pt copilul meu care la Craciun ar avea 1,7 ani..n-am primit decat o sugestie dar din pacate avem jucaria respectiva..si ma tot framant ce as putea sa-i cumpar..ma gandeam la un trenulet Thomas pe sine care merge singur (ceva pe baterii) dar o prietena zicea ca e copilul prea mic si il strica si e pacat de bani..ca unul e destul de scump..ma mai gandeam la o parcare de-aia suptaetajata pt ca el e inebunit dupa masini..dar oare ar sti sa se joace cu asa ceva??? Mai am obtiunea sa ii cumpar un calut balansoar..dar l-am mai pus la nasa lui pe un calut si nu-i place..deci e exclus In concluzie, mamici cu copii de 1,6-2 ani , voi ce luati puiutilor vostri de Craciun?? |
Noi pe cand avea Victoria un an jumate de Craciun (intamplarea face ca si ea tot un an si 7 luni avea, apoi 2,7 anul asta 3,7 ani la Craciun), i-am luat un calut balansoar si cu roti. Rotile se ridica si e balansoar si acum am lasat jos rotile si se plimba cu el prin casa. ALtceva, sincer nu-mi mai amintesc.
Edit: Scuze, acum am vazut ca ai scris ca NU i-a placut pe calut
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui alex_andra si un carucior de papusi mai strong :) si se mai gasesc si altele...nu stiu daca toate de craciun sau le mai dau si cu alte ocazii....cert e ca sevaletul i l-am cumparat de craciunul trecut, dar nu am apucat sa i-l dau ca mereu avea mult prea multe si nu avea rost, dar de craciunul asta nu ma las Imi place si acest lego http://jucarii-hainute.ro/products/Joc-tip-LEGO-Casa-fetelor-9932.html dar cred ca e prea mica pentru el (2 ani si 10 luni, de craciun) si imi mai place foarte mult si acest set de la Galt, dar iar, e mult prea mica pentru el: http://www.buburuza.ro/jucarii/jocuri-si-jucarii-educative/arta-si-indemanare/ghivece-colorate si .....set de plastilina cu forme apropo, pentru cine vrea sa cumpere carti pentru copii, daca cumparati de la teora, direct de pe internet, sunt preturi f bune si reduceri mereu. eu am cumparat multe carti de acolo, mult, mult mai ieftine decat in magazine, chiar cu peste 50% mai ieftine. BAZAR UMANITAR |
Eu i-am comandat caruciorul asta: (ptr. papusi) (Cum spuneam, are peste 20 de papusi si 3 carucioare deja, dar cand l-a vazut pe asta in catalog )
http://www.sears.ca/product/esprit-cruiser-pram/616-000054056-U88470
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA