luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Joc din plastic de popice are? Se va satura de rasturnat si puteti face si concurs Ai mei au un set din ala ieftin in culori rosu-galben-albastru-verde.Si acum ne mai distram cu el cand imi aduc aminte sa il scot.Doar ca prefera sa ma joc eu cu ei,nu sa o faca singuri cum mi-ar conveni mie

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Monica, o parcare de acest gen i-am luat nepotelului meu cind avea 2 ani si i-a placut mult; avea si 3 masinute incluse; "set"-ul era de calitate si nu se putea dezmembra in foarte multe bucati. L-am luat din Metro (Cluj) cu aproape 100 ron mai ieftin decit in Real.

Nepotelul meu inca se joaca cu ea si are acum 4 ani. Cind mergem in vizita si Ian se joaca dar o umple cu bile, urca bilele cu "liftul" etc

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Monica, desi Ian inca prefera sa strice in loc sa construiasca, imi place sugestia ta, cea cu Geomag-ul; am intrat pe site-ul lor si ma tenteaza cele din gama "Geomag Kids-World"
Momentan, doar puzzle-uri de lemn (cele cu incastru) vrea sa faca. Cu lego nu are rabdare; daca ii fac eu ceva, de abia asteapta sa darime.

Mama lui Ian.

La un moment dat va incepe si sa construiasca fi fara grija! La noi fetita a inceput mai tarziu cu construitul,ca deja intrasem la idei mie placandu-mi foarte mult sa fac asa ceva cand eram mica - dar baiatul a inceput mult mai devreme decat ea.Ce are (au avut) mare succes la noi sunt cuburile de lemn - facea fetita zile in sir tot felul de castele si mai face uneori si acum la aproape 6 ani! Deci aia e o investitie de baza,alaturi de cuburile lego simple - de fapt lego mari aveam imitatie de lego ,dar sunt ok si alea ,doar lego maruntele avem originale ,dar si alea ii plac mult fetitei (pe baiat inca nu-l las cu ele ca-s f. mici piesele,nu ca nu i-ar placea si lui)

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Imi poti pune o imagine/link cu cuburi de lemn, te rog?

Imi place si ideea cu popicele; dar nu cred ca mai stau pina in decembrie ; cred ca, le voi lua miine, daca le voi gasi; imi imaginez ca nu sint scumpe. Ian a inceput gradinita in septembrie dar de 3 saptamini -mucii +bronsita aferente intrarii in comunitate- e acasa si ne cam lipseste "entertainemnt"-ul de interior, asa ca ideea cu popicele mi se pare super buna!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Chestii de asamblat faine dar tot prea scumpe pentru noi sunt de la "Quercetti".Am gasit si ala de care ziceam ca-i ceva mai ieftin si din plastic ,nu stiu daca am voie sa pun link ,dar poti cauta e marca "Zoob".

Mergi la inceput

Tot pentru Monica: daca sint 2 si le place sa faca si concurs, crezi ca nu le-ar placea un mini cos de basket? Ala nu costa foarte mult (vreo 80 de ron, cred) si va puteti juca toti ca puteti folosi cite mingiute vreti, inclusiv...bile!!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Noi asta il avem http://www.jucariidinlemn.com/product/cuburi-constructie-94-piese_60948.aspx
dar sunt si mai frumoase ,multicolore - care-s insa mai scumpe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Tot pentru Monica: daca sint 2 si le place sa faca si concurs, crezi ca nu le-ar placea un mini cos de basket? Ala nu costa foarte mult (vreo 80 de ron, cred) si va puteti juca toti ca puteti folosi cite mingiute vreti, inclusiv...bile!!

Mama lui Ian

Ba sigur le-ar placea.Nu si mie,ca in cele doua camere de la bloc fix d-ala imi lipseste Si cu baloanele iese balamuc,darmite cu mingi aruncate pe sus ... Eventual daca ii las doar cu mingile mici din burete.Oricum buna ideea,mersi.

Mergi la inceput

My Lady, Ian nu stie ce o scrisoare si habar nu are cine-i Mos Craciun dar nu e o idee rea sa incep sa-i arat niste imagini si sa-i spun povestea

Iar daca il intreb ce doreste, mi-e frica sa nu raspunda" boco, baloane de sapun si guma

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Cu parcarea,daca are cineva vreo recomandare de vreuna solida si ieftina,eventual la oferta pe la vreun hipermarket,sa imi zica si mie.

Mai avem o chestie faina si ieftina din plastic: o baza rotunda ,pe ea se asambleaza o piramida din bucati de diverse dimensiuni si culori, plus are niste cercuri tot asa de diverse diametre si culori pe care trebuie sa le arunci de la distanta si sa nimeresti piramida.Luata de prin en gros/piete ,magazine chinezesti ... prin locuri din aste am gasit tot felul de chestii dragute si ieftine

Mergi la inceput