luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Julia, super tare!
Eu am scris pentru ca vad atat de des in jurul meu (si recunosc si eu procedez la fel uneori si apoi imi pare rau) parinti care vor mult prea repede ca jocul copiilor lor sa fie unul independent...mult mult prea devreme...la 2 ani copiii au inca nevoie in jocul lor si de prezenta noastra.

Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri2007

Julia, super tare!
Eu am scris pentru ca vad atat de des in jurul meu (si recunosc si eu procedez la fel uneori si apoi imi pare rau) parinti care vor mult prea repede ca jocul copiilor lor sa fie unul independent...mult mult prea devreme...la 2 ani copiii au inca nevoie in jocul lor si de prezenta noastra.

Daca vrei sa joci un joc de genul planselor cu asocieri din creionul fermecat, atunci o faci mai mult pentru tine, decat pentru copilul de 2 ani.
Daca jocul sau activitatea respectiva e potrivita pentru varsta copilului, atunci el nici nu se va plictisi in 3 secunde, nici nu va avea nevoie non-stop de prezenta parintelui sau de explicatiile acestuia, in ceea ce priveste pasul urmator pe care trebuie sa-l execute pentru a continua jocul.
Eu nu le dau jocuri alor mei ca sa scap de ei si sa stau eu sa ma uit la tembelizor linistita, ci incerc sa le umplu ziua cu activitati mult mai placute decat aceea de a asculta vocea mea non-stop, conditie sine qua non in cazul jocurilor ce depasesc capacitatile lor de intelegere.

Sa ma simt vinovata ca pana si mezina mea de un an si 2 luni stie si ii place sa se joace singurica, cu cuburi,paharele de marimi diferite, cu papusele!?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Bai, ma lasi??? Ce preturi sunt astea frate, imi scapa ceva, care e faza cu seturile astea brio? Ca am intrat pe un link lasat aici si m-am crucit de preturi...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Exact asa am reactionat si eu cind am vazut pretul; "afara" am vazut ca sint PUTIN mai ieftine

Mama lui Ian.

Eu am intrat pe un site romanesc sa comand o papusa ptr. nepoata mea de Craciun si am vazut papusi care costa si $200!!! Asa ca am renuntat, pe banii aia ii iau de aici si ii trimit. Pentru cea mare am comandat carte cu poezii de Otilia Cazimir ("Baba iarna intra-n sat si alte poezii") si cartea copilariei mele "Aventurile lui Habarnam" (in orasul florilor) Multumesc pentru recomandare la editura rao (imi cer scuze, nu-mi amintesc cine a recomandat, dar e super, am platit 44 lei pentru 2 carti, cu tot cu livrare (nu stiu cum e in Ro, dar mie mi se par super-ieftine, 14 dolari pentru doua carti!).

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM
...

Sa ma simt vinovata ca pana si mezina mea de un an si 2 luni stie si ii place sa se joace singurica, cu cuburi,paharele de marimi diferite, cu papusele!?...

Nu, eu zic sa te simti fericita! Victoria si acum la 3 ani jumate inca vrea sa se joace cu mine. Acum incepe si ea sa se mai joace singura, de cateva saptamani.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Desiree unde l-ai gasit pe Habarnam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Habarnam e scos de Humanitas (se poate cumpara si online) si are si continuarea: Habarnam in orasul Soarelui.
Recomand si Cartile cu Apolodor (tot doua volume).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Imi place foarte mult subiectul. L-am urmarit cu interes si anul trecut. Imi place pentru ca mai aud de jucarii pe care nu le cunosteam, si care poate ar incanta-o pe fetita mea.

Anul trecut, la 2.5 ani a primit de la mos ai au avut super succes:
- un tren cu sine, gara, diversi omuleti de asezat pe ici pe colo - succes urias
-un patutz de bb - iarasi f apreciat
- un calut balansoar

Ii mai luasem cu bicileta cu 2 roti, dar i-am dat-o prin februarie, ca avea prea multe acum.

Anul asta stie ce vrea : vrea o casuta (din aia de gradina, numai ca noi stam la bloc :))). Am gasit una de 1m², care cred ca i-o vom lua

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbea spune:

inapreda..alfabetul poate fi foarte viu, fiecare litera de o alta culoare....alternativ...! !!peretii vor fi animati cu siguranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Dar pentru o fetita care va implini 3 ani pe 18 decembrie ce imi recomandati?

La noi vor fi asa:

- cadouri de Mos Nicolae
- cadouri de ziua ei
- cadouri de Craciun

Este un copil energic, cum spunea Leditia, "daca un copil obisnuit isi consuma energia printr-un sport, unui Sagetator ii trebuie 3!"

Nu ii plac puzzle-urile, astea ies din discutie, nu le intelege si nici rabdare pentru ele nu are. Nici cartile de desenat/colorat. Nici LEGO-LEGO nu prea, avem cuburi mari, ii sunt de ajuns.

Ce ii plac:
- rozul
- Hello Kitty
- Barbie
- jucariile muzicale

Dar papusi gen Barbie (nu originale) avem, si papusi bebelus iar avem, au ajuns dezbracate si mazgalite cu pixul...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

tren pe sine ieftin ati vazut undeva ?

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput