luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

nu stiu de a mai zis cineva dar eu ma orientez spre o comanda pt Creionul fermecat pt al meu pitic ce are 2 ani si 2 luni

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Laptopurile de jucarie costa de la 80 de lei in sus. Cele de 80 de lei nu sunt mare scofala, altceva decat Made in China eu nu am vazut.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Avem si noi masinuta albastra fara pedale, de la Playskool..numai k a noastra a coswtat ceva mai mult, e incantat de ea, de fapt de masini in general e incantat..mai astept idei..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Ina, subscriu la ideea cu ciocanele pentru cadoul de 4 ani. Este genul de jucarie apreciata de copii si cu care nu prea ai cum sa dai gres (in sensul ca pe langa faptul ca va place copilului exista mari sanse sa nu o iaba - ca si asta este o problema). Si noi avem si e tare fain. Uite a href= / reclama ilegala/activitati/jucarii-cu-ciocanele-si-pioneze/ target= _blank aici /a unde poti gasi.
O alta idee pe care noi am experimentat-o (in sensul ca ne-am bucurat de ele ca si cadouri primite) este acest joc cu buburuze tare haios si foarte bine "gustat" si de baietei (chiar daca nu pare la prima vedere). In plus, vei putea face cel mai frumos cadou jucandu-te si tu cu cel mic cand il vei oferi. La noi piciul orice primeste se bucura foarte tare daca se poate juca atunci cu el (alaturi de cel care i-a adus cadoul --- bineinteles Mos Craciun este scutit de aceasta sarcina).

Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi-tuchi spune:

Eu ti-as recomanda sa-i faci o scrisorica lui mosu impreuna cu el si cred ca mosul ar putea sa-i aduca un lego cu piese mai mari cu care sa faceti diverse poduri si gari si un trenulet pe sine, din acelea cu baterie, pentru ca pot sa-ti spun din proprie experienta (am tot baiat, doar ca acum are 10 ani) ca asa invatati cel mai bine si culorile de la lego si sa faca mici comparatii intre piese, adica mica, mijlocie, mare. E o chestie de mare ajutor pe viitor si il si antreneaza, dar necesita timp de joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

nu stiu de a mai zis cineva dar eu ma orientez spre o comanda pt Creionul fermecat pt al meu pitic ce are 2 ani si 2 luni

Creionul fermecat e putin cam complex pentru un copil sub 3 ani - generic spus, pentru ca nici la 3 ani nu pot pricepe copiii cum trebuie facute asocierile si date raspunsurile.
Avem si noi variante ale creionului fermecat, de la Ravensburger si Clementoni, insa abia dupa 3,5 ani, chiar 4, a inteles fetita mea ce trebuie sa faca, si nu doar atat: nu e un joc pe care sa-l joace copilul singur, trebuie mereu asistenta parintelui, pentru ca plansele au fiecare alta tematica.

"I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

Creionul fermecat e putin cam complex pentru un copil sub 3 ani - generic spus, pentru ca nici la 3 ani nu pot pricepe copiii cum trebuie facute asocierile si date raspunsurile.
Avem si noi variante ale creionului fermecat, de la Ravensburger si Clementoni, insa abia dupa 3,5 ani, chiar 4, a inteles fetita mea ce trebuie sa faca, si nu doar atat: nu e un joc pe care sa-l joace copilul singur, trebuie mereu asistenta parintelui, pentru ca plansele au fiecare alta tematica.

Than go alone by sight."

merci, am vazut eu ceva pe net despre el, in magazine nu e, cel putin nu in Iasi si trebuie comandat pe net, mi s-a parut si mie destul de complex cu toate ca e recomandat de la 3 ani. oricum ii iau, dar varianta cu animalute....e innebunit dupa animalute, sper sa-i placa...mai adaug si niste avioane, noua lui pasiune...altceva chiar nu ma duce mintea

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Desi nu ar fi prima jucarie sau primul joc la care m-as gandi pentru un copilas de 2 ani (de ex. as recomanda mai degraba jocurile de memorie tip memory game) are si Creionul fermecat beneficiile lui. Prezenta obligatorie a parintelui este un aspect pe care eu il treb definitiv la beneficii :)
Apoi poate determina un copil mai activ sa aiba rabdare sa urmeze o activitate mai statica.

Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri2007

Desi nu ar fi prima jucarie sau primul joc la care m-as gandi pentru un copilas de 2 ani (de ex. as recomanda mai degraba jocurile de memorie tip memory game) are si Creionul fermecat beneficiile lui. Prezenta obligatorie a parintelui este un aspect pe care eu il treb definitiv la beneficii :)

Offtopic:

Mie tocmai asta imi place la foarte multe din jocurile pe care le avem in uz deja : ca prezenta mea nu e obligatorie. Ador( desi uneori doare, cand constientizez ca asa de repede cresc...) sa ii vad ca se desprind de mine incet-incet, ca isi gasesc placerea de a juca ca adversari intre ei, ca sunt mai prinsi de farmecul jocului, decat dependenti de implicarea mea in joc.
Eu sunt acasa cu ei mereu, ma fac disponibila si ei stiu asta, insa nu mi se pare un beneficiu, pentru niciuna din parti, ca prezenta mea activa sa fie mereu obligatorie.
Tocmai asta e scopul in sine al jocurilor, e calea indulcita pe care trebuie sa o parcurga copilul, in descoperirea lumii in care traieste, pana la punctul la care ajunge cu totul independent de persoanele din jur.

Than go alone by sight."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deedee.m spune:

multumesc ptr raspuns.sper sa gasesc unul ca lumea si la Sibiu...

Mergi la inceput