Brumarei nov.dec'11 (84) Bv ralu_t! Hai uratica!
Raspunsuri - Pagina 22
moldoveanca spune:
Hai mai fetelor ati si inceput cu prajiturile de dimineataEu am o stare ciudata ,nici nus tiu ce sa cred ,toata noaptea am avut contractii asa fara pic de durere,dar de dimi parca am o durere surda asa.
Dana sa-ti traiasca sotul sa fie sanatos.
Aris eu ii numar in fiecare dimineata lui Vlad pana se imbraca si tot il pun sa faca intrecere cu taica-sau si normal ca il invinge in fiecare zi
Oare ce face Silviutza?Urate tare deshidratarile astea la copilasi.
moldoveanca spune:
Tia durerile astea de degete eu le-am avut si 2-3 sapt dupa ce am nascut nu puteam sa strang nimic in maini
Despre stafilococ gandeste-te ca il poate avea si altcineva in jurul copilului tai nu neaparat din spital.Nu te speria din cauza asta,uite noi am scapat curati amandoi si era atunci plin focar la Cuza.
EVERYTHING11 spune:
tia Mia, treaba cu degetele amortite mi se intampla de o luna...asa ca nu esti singura... curaj si rabdare...eventual consulta un neurolog..da eu zic ca treaba asta e normala pentru starea noastra...
34+
aris26 spune:
mainile va dor si sunt si umflate? picioarele cum sunt?
daca aveti edeme la maini, picioare si fatza ar trebui anuntat doctorul, mai ales daca nu trec dupa o noapte de odihna
mama de mic +s33+
ioana_iasi spune:
buna fetelor!!!
ce de prajituri....eu am facut ieri o budinca de la doc o.
fetele ce vitamine luati?o sa mai luati si dupa ce nasteti?
36+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!
Deea_comsa spune:
Buna ziua din nou, gata si cu somnul de dimineata, a fost bine sa mai dorm 2 ore...mi-am pus is eu halatul pt spital la spalat si acum ies pana la magazin sa cumpar paine si pe urm aimi termin de facut bagajelul sa-l stiu gata
cristi07 spune:
neata!
m-au apucat si pe mine emotiile cand vad ce putin mai au unele fete.
Eu nu am nimic pregatit...am scos doar hainele bebelusului grupate..nu imi vine sa le spal inca..nici nu am unde sa le pun si mai sunt ceva saptamani..cred ca las pe saptamana viitoare!
Anna, pe unde esti? te invit la o plimbare la cf2 maine?
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (34 saptamani)
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_iasi buna fetelor!!! ce de prajituri....eu am facut ieri o budinca de la doc o. fetele ce vitamine luati?o sa mai luati si dupa ce nasteti? 36+ ,teodor de 3 ani,tati si eu! |
femibion2
da, voi lua si dupa nastere
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +37 Matei Ioachim
aris26 spune:
dana - voi aseara picatati burta noi pictam dovleacul de halloweenrezultatele seamana
ooka - pana la urma au imbracat copilul in hainele aduse de acasa sau l-au tinut infasat? ca sa stiu daca trebuie sa pregatesc si pt el.
ioana - pai ce legatura are ce ia fiecare? daca ai carente de ceva anume in urma analizelor o sa-ti recomande doctorul suplimente daca este cazul si daca nu pot fi ajustate cu un regim alimentar echilibrat. parerea mea
mama de mic +s33+
corina_s spune:
am reusit sa mai fur si eu 2 ore de somn..dar tot cu ochii juma deschisi sunt
mainile si picioarele le am si eu putin umflate..la maini dupa ce la pun in functiune nu ma mai dor oasele asa tare
insa de cateva zile ma termina durerea de bazin
iar de dam de lucru cu prajiturile?
si eu si sotul suntem innebuniti dupa tiramisu..de cand cu sarcina nu am mai facu reteta clasica din cauza oualelor, insa am inlocuit-o cu asta http://www.lauraadamache.ro/2011/07/tiramisu-cu-crema-de-ciocolata-fara-oua.html
si a iesit foarte buna
33+