Brumarei nov.dec'11 (84) Bv ralu_t! Hai uratica!
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
moldoveanca spune:
Bravo Nina,te-ai scos cu ecografiile si cu maxim 38 de sapt.Cu hainutele si eu am mai luat din Primark,Asda,Boots,cum prind cate o reducere hat mai cumpar cate ceva
Aris aici chiar e de crescut copii in privinta preturilor la haine,lapte praf, pampers.Insa e tare greu cu gradi si scoli .Gradinitele foarte scumpe si scoli
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nadaflorilor/nadaflorilor.jpg)
nadaflorilor spune:
da, si mie pampers-ii imi [ar ieftin, desi eu nu stiu preturile din tara... am vazut un pachet de 88 buc cca 12lire...dar nah acu vad eu cand o fi bebe cat consumam, sotul meu si-a pus ochelarii de citit cand i-am spus ca pachetul are 88 de bucati (eram in asda...cred ca prin alte parti se gasesc si mai ieftini...dar nu stiu daca tot marca pampers)
sotul meu vrea sa cumpere si se cam arunca la cantitati mari, ma chinui sa-l conving ca pentru inceput e bine sa luam de proba pachete mai mici chiar daca sunt mai scumpe
mi-ai adus aminte de lapte, trebuie sa intreb si daca e bine sa am la mine lapte praf sau daca au ei la spital...(habar nu am)...dar eu trebuie sa fiu pregatita sa-i dau sa pape in prima ora si daca nu reusesc sa colectez colostru inainte de marea zi... va trebui sa am LP...ca nu stiu daca in prima ora va avea ce sa suga de la mine...daca reusesc sa colectez de acasa ceva...nu mai iau lapte praf...ca presupun ca voi avea ce sa-i dau ...uuuf da ce grea e emisiunea aceasta!
ps. ca sa nu spun ca exista posibilitatea sa ajung la "cutit" in caz ca nu reuseste inducerea si/sau daca la monitorizare apare ceva in neregula, si atunci chiar ca trebuie sa fie pregatit recipientul cu lapte de orice fel ptr in prima ora...
Nina, 32s+,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nadaflorilor/nadaflorilor.jpg)
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moldoveanca Bravo Nina,te-ai scos cu ecografiile si cu maxim 38 de sapt.Cu hainutele si eu am mai luat din Primark,Asda,Boots,cum prind cate o reducere hat mai cumpar cate ceva ![]() Aris aici chiar e de crescut copii in privinta preturilor la haine,lapte praf, pampers.Insa e tare greu cu gradi si scoli .Gradinitele foarte scumpe si scoli ![]() ![]() ![]() mami fericita de Vladut Dominic .... |
eu aveam "sarcina" de la sot sa nasc in Ajunul Craciunului (adica dupa termen, la finele saptamanii 41
![](icon_smile_big.gif)
Nina,
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana84/dana84.jpg)
dana84 spune:
fetelor nu aveam ce face in seara asta cu sotu si ne-am apucat sa desenam pe burtica mea cu niste carioci care abia mergeau...daca sunteti curioase ce a iesit am pus poze proaspete pe picassa si am mai pus si un filmulet cu pitica de sapt trecuta de la eco....sa vedeti botic ce avem... 37+ cu
Diana Maria
Iti multumim Doamne
Dana's baby
![](images/user_woman.png)
moldoveanca spune:
Daa e bine si de sf Nicolae sa aveti ce sa puneti in papuci
Eu iti spun sincer ca am cumparat doua cutii de hipp organic sunt cutiute gata pregatite pt imediat dupa nastere si doua sticlutze o sa am. Asa mi-a spus moasa ca ar fi mai bine ,desi au si ei in spital.Pampers gasesti si mai ieftini de atat dar tot asa la oferte.Eu am luat nr 1 si nr 2 un bax.Apropo de pampers ti-ai luat gentutza de schimbat gratis de la boots?Trebuie sa ai card la ei si sa cumperi un pachet mic de pampers newborn.Sa stii ca e foarte mare si buna ,eu am avut si la Vlad
nadaflorilor spune:
noi o sa ducem copilul, cand va fi timpul, la children center, am vizitat doua, unu nu mi-a placut era f mare si mi s-a parut cam sat fara caini, al doilea e mai micutz si mi-a placut mai mult..asta la prima vedere, dar par bine organizati si au programe diverse ptr copii, incepand de la varste mici... 6 luni - programe de socializare intre bebei... desigur ca sunt si parintii prezenti, programe care sa-i ajute/invete/ incurajeze sa mearga etc. apoi la cei de gradi au program de gradinita cu activitati specifice - jucat, cantat, mancat...stat pe oala :)..etc., zonele sunt bine delimitate si asigurare, securizate..au psihologi, consilieri (exista programe si pentru parinti), educatori... o armata de oameni...eu merg la un children center din asta sa ma vad cu moasa comunala si au tinut musai sa ne prezinte institutia si dotarile
Nina, 32s+,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana84/dana84.jpg)
dana84 spune:
acum am citit si eu din urma...
aris referitor la razboiul din burtica ta sa stii ca si la mine este identic....cateodata mi-e si frica de o noua lovitura pt ca imi ia rasuflarea...cand o apuca nervii are niste miscari de box...dar mai bine asa... 37+ cu
Diana Maria
Iti multumim Doamne
Dana's baby
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela209/daniela209.jpg)
daniela209 spune:
citat din mesajul lui tia_Mia daniela mai stiu pe cineva care naste cu onofriescu si am inteles ca el are rezervele lui si esti tratata mai diferit la cuza fata de alte mamici la alti doctori si el nici nu prefera ( agreeaza) arcadia . ![]() ![]() ![]() Andreea ![]() ![]() MINUNEA MEA |
nu stiam ca are rezerve separate..eu stiam ca sunt inchise toate rezervele pentru renovare, ar fi bine sa fie asa...
si eu am vrut la arcadia si nu din cauza comportamentului asistentelor sau al intregului personal medical de acolo, ci din cauza stafilococului auriu care a tot umblat prin cuza, dar acum ca au fost deja 3 cazuri si in arcadia,daca e sa-l iei, il iei de oriunde dar cu bani mai putini cheltuiti - mai ales in cazul cezarienei cum e la mine...
nu sunt genul de om care sa inghit un comportament neprofesionist, si eu am lucrat in domeniul sanitar, nu la patul bolnavului sau nu in contact direct cu pacientii, dar stiu cum trebuie sa se poarte personalul medical si nu accept orice.. sunt in stare sa ma cert pentru orice si sa le dau replici...asa mi-e genul...
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
daniela209 spune:
citat din mesajul lui aris26 contractia se simte ceva la modul asta: simti pur si simplu muschiul cum se incordeaza, vine din spate, din laterale si de jos si se strange in mijlocul burtii, in functie de pozitia copilului burta poate capata o forma ciudata, cu o proeminenta intr-o anumita parte. dupa cateva secunde o simti cum pur si simplu se relaxeaza. de obicei pe timpul contractiei nu mai poti simti copilul miscandu-se. contractiile dureroase sunt la fel doar ca sunt insotite de o durere surda difuza(foarte asemanatoare cu cea de ciclu) si in spate(in zona rinichilor) sper ca ai inteles ceva. oricum ca sa simti toate astea clar ar trebui sa te prinda cand esti intinsa..in miscare sau cand esti in picioare e ceva mai greu sa te prinzi la prima sarcina, dar daca esti atenta simti tensiunea aia care creste in intensitate si iti strage burta apoi scade la fel treptat treptat mama de ![]() ![]() |
ceva in genul am simtit si eu, doar ca unele sunt dureroase altele nu...nu sunt regulate si intr-adevar le simt mai bine cand sunt intinsa sau in picioare, si nici pe bebe nu-l simt miscandu-se in acele momente...
sper sa fie contractiile Braxton-Hicks ca e mult prea devreme pentru celelalte...mi-e un pic frica de faptul ca am abia 31 de saptamani (maine intru in 32) si pana la control mai sunt inca 2 saptamani... bine ca-l pot suna oricand pe doctor, mi-a spus la fiecare control ca daca e ceva sa-l sun indiferent de ora, iar daca nu raspunde din prima (si e in cursul zilei) sa-i dau mesaj ca poate fi in operatie si ma suna el imediat ce poate..
ar trebui sa fac ceva in mod special pentru ca aceste contractii sa nu avanseze in altceva?
multumesc mult aris
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
daniela209 spune:
si bebele meu face gimnastica toata ziua...are o problema cu coastele, cred ca pe acolo isi impinge picioarele...iar cand imi da cate una, mi se taie respiratia...
aaa si mai are o problema cu ficatul, dar pana acum a ajuns rar pe acolo... rar da' bine
ati fugit la nani?
later edit: Hellen cu cine nasti si unde-cuza sau elena doamna?31+ Razvan-Teodor