Brumarei nov.dec'11 (84) Bv ralu_t! Hai uratica!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Miere ce bine ca ai fost ajutata in decizie.Si e foarte bine ca iti mai fac un eco,as vrea si eu cred ca asta m-ar ajuta mai mult.Ce ma deranjeaza e ca oricum nu ma vor induce daca depasesc termenul sau daca stau mai mult de 4 ore in travaliu,asa am scris in birth plan deci mari sanse sa ajung tot la cezariana.Si aici a intervenit sotul de ce atata nebuneala umblam cu copilu dupa noi prin spital cine stie la ce ora din noapte si sa ajung tot la operatie
Nina ce faci ?Cum mai stai cu lista?Eu am doua camasi frumoase foc din Ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

daniela eu am avut intentiea de a naste la Arcadia dar mi-au spus sa am obligatoriu 36 sapt si bebei pepeste 2,5 kg si eu nu stiu daca fata reuseste sa faca atat, grasu sigur depaseseste si daca e ceva ma trimite la cuza voda, si ce fac daca tot acolo ajung,si nici doc mea nu e fan Arcadia
rezerve nu mai sunt sunt ceva de 3-4 paturi cu baie proprie cica sunt renovate si ok acuma e problema cu asistenele si sa nu iei stafilococ
ia un magneziu si stai linistita sa vezi daca iti trece, mie mi-a zis sa bag magneziu in mine la greu
32+si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

cine a intrebat de miscari? mamaaa vi l-ash da pe al meu acum sa vedeti cum face, efectiv ma doare! impinge cat poate el de tare(si poate) in cate o directie cand vede ca nu poate sa sparga burta in cearca iar in alta parte si impinge si impinge si cand vede ca tot nu are unde sa ajunga se intinde si impinge si in coaste si in col-vezica si ce oi mai avea si eu ramas pe acolo. apoi sta un pic cat sa cred ca s-a potolit si sa revin la o pozitie mai relaxata si poc una in osul bazinului
si ma tot intreb: copilul asta nu are instinctr de conservare? nu il doare si pe el? nu intelege ca nu e o idee buna sa se puna rau cu gazda?

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

aris esti o scumpa cred ca ar trebui sa-i fac cunostinta lui fica-mea cu minunatul tau de jucaush ...poate se vor linisti amandoi. La mine nu conteaza daca e zi sau noapte important e sa-mi traga cate una de ma fac alba la fata. cel mai mult ii place sa-mi dea in ficat.

Andreea 33+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Tia ,ai dreptate esti pe maini foarte bune ,daca ramaneam in tara tot cu ea nasteam,si-a dat seama ca a sarit calul si m-a sunat dar eu luasem decizia sa nasc in uk.
Si sa stii ca la Cuza Voda daca esti pacienta ei esti foarte bine tratata dar daca exista posibilitati pt Arcadia e bine ca ai ales asa,am dat si eu tarcoale pe acolo

Mergi la inceput

moldoveanca - 3 BARBATI??? poate trei baieteti? ca al meu sotz de foarte multe ori ma convinge ca nu isi merita statutul de adult nici la cei 40 si de ani ai lui
pana si copilul a sesizat asta si il coopteaza la prostii dar si la executatul pedepselor

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

la Arcadia am ales pentru confortul psihic, insa Hellen are dreptate...daca nu e in regula cu bebele sau cu mama te face pachet si te trimite la cuza.....sa dea DD sa fie bine pana la sfarsit si sa fie numai vesti de bine

Andreea 33+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Si daaa primesc si eu niste suturi de imi taie respiratia dar ce sa facem?Induraaaaam ca nu mai avem mult
Ma simt vinovata ca nu am scos copilu azi din casa dar amavut o lenee ceva de speriat.Bine ca merge la gradi maine si il scot acolo in parc

Mergi la inceput

daaa le facem un tarc mare captusit cu burete ca sa nu se poata lovi si ii lasam sa alerge in voie
si eu ma schimonosesc la fatza cand incepe o sesiune de bumbaceala si toata lumea: vai, te doare contractia ai luat no-spa? ce contractie frate?? ca nici alea de la nastere nu se comparau. nu nu e contractie doar se misca delicatul asta mic

Citat:
citat din mesajul lui tia_Mia

aris esti o scumpa cred ca ar trebui sa-i fac cunostinta lui fica-mea cu minunatul tau de jucaush ...poate se vor linisti amandoi. La mine nu conteaza daca e zi sau noapte important e sa-mi traga cate una de ma fac alba la fata. cel mai mult ii place sa-mi dea in ficat.

Andreea 33+ Maya Maria

MINUNEA MEA

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Hai sa-ti spun eu ce fel de barbati am.Ieri copilu plangea si sotul nervos foc de la ce?De la jocuri PS3.Asa ca te inteleg perfect,le-am tinut teorie sa nu se certe de la jocuri cat sunt la spital

Mergi la inceput