Brumarei nov.dec'11 (84) Bv ralu_t! Hai uratica!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

Citat:
citat din mesajul lui EVERYTHING11

felicitari Ralu, Ooka, pentru minunile voaste!!!!!!!!!!
ma lamureste si pe mine cineva cum pot sa vad pozulicile voastre?

33+
Iulia Raisa

Pozele sunt pe picasa. Activeaza-ti PM-ul sa iti dau parola. Adresa de la album o gasesti pe prima pagina.

36+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

fetele, vreau si eu parola de la picasa ca nu o am...

Nina, 32s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Felicitari Ralu sa va traiasca sa fie sanatoasa,abia astept sa intri sa ne povestetsi despre Vbac.
Miere tu ce ai mai hotarat?Eu miercuri trebuie sa dau raspunsul la spital iar tati nu ma ajut deloc el e pro-cezariana ca s-a cam speriat last time.Offf sunt in ceataa maree.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Ralu felicitari pentru mogaldeata.. recuperare rapida si o bebelina papacioasa si sanatoasa...

Ooka, bine ca ati ajuns acasa.. imi pare rau pentru experienta din spital , important este ca sunteti sanatoase si sunteti acasa unde e cel mai bine... intr-un final m-am hotarat si eu si voi naste la stat si mi-am pregatit psihicul pentru un asa comportament...la noi in maternitate e la fel, mai nu-ti spune cat sa le dai...

edit: vreau si eu parola de la picassa sa vad pozele... multumesc
hellen79 activeaza-ti te rog mesajele private..

31+ Razvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Moldoveanca, eu nu am hotarat nimic, a hotarat bebe pt mine pt ca s-a intors inapoi in pozitie transversala (asa era sapt trecuta). Asta exclude a VBAC, am programata cezariana pe 17 noiembrie, daca isi schimba pozitia si se declanseaza nasterea inainte de data aia, incercam vaginal. La 37 de saptmani o sa am o eco ca sa estimeze greutatea pt ca se pare ca va fi mai mare ca frate-su (4 kg). In conditiile astea nu vreau sa risc prea mult.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ioana, am gasit si eu intr-un sertar o budinca d-aia, dar de cioco, o tineam pt eclere.. si cum nu am nimic dulce, am facut-o p-asta, am mai pus in ea migdale macinate si bucatele de cioco, si asta e...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

fetele,cum imi pot da seama daca am contractii sau nu?
de cateva zile mi se incordeaza burtica in partea inferioara, uneori chiar ma doare, dar e de scurta durata si acceptabil.. astea sa fie contractii sau ce anume? mi se intampla de cateva ori pe zi...e normal sau ar trebui sa-mi sun medicul si sa-l intreb? eu am programare la el abia pentru 7 noiembrie...

31+ Razvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

am reusit treaba cu PM ul?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela209

Ralu felicitari pentru mogaldeata.. recuperare rapida si o bebelina papacioasa si sanatoasa...

Ooka, bine ca ati ajuns acasa.. imi pare rau pentru experienta din spital , important este ca sunteti sanatoase si sunteti acasa unde e cel mai bine... intr-un final m-am hotarat si eu si voi naste la stat si mi-am pregatit psihicul pentru un asa comportament...la noi in maternitate e la fel, mai nu-ti spune cat sa le dai...

edit: vreau si eu parola de la picassa sa vad pozele... multumesc
hellen79 activeaza-ti te rog mesajele private..

31+ Razvan-Teodor

Daniela cu cine vei naste? nasti la cuza sau elena doamna?

Andreea 33+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui EVERYTHING11

am reusit treaba cu PM ul?

33+
Iulia Raisa

EVERYTHING11, ai pm !

Nina, 32s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_2610 spune:

Felicitari RALU! si felicitari OOKA! - bine ca ati ajuns acasa, ce frumusica e fetita, si ce privire are, e tare scumpa

---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 37s +

Mergi la inceput