Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Mady Natalia face kk o data pe zi uneori si la 2zile, e pastos uneori e verde uneori e galben.
Gliana bine ai venit; cu bibitele nu stiu ce sa zic dar ceaiul de musetel nu cred ca este bun, noua dr ne-a spus sa nu mai dam cu ceai de musetel peste tot pt ca nu e bun la toate, mai bine vezi ce zice doctoru; eu Nataliei ii voi face vaccinurile de la stat si atat, saptamana asta mergem si noi la cele de 2 luni.
Corry multa sanatate puiutilor.
Ireth si Natalia are zile cand face kk verde, eu cred ca e normal.
AlyMih eu Nataliei doar cand a fost lapovita si a nins un pic(acum vreo 2 sapt) i-am dat fas gros, in rest ii dau afara un costumas tricotat u pic mai grosut.
Miha sa va traiasca micuta crestina.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Am inceput sa ma mulg sa vad daca este lapte si am reusit sa scot cu o pompa manuala veche(o am de can era Iustina mica) 90 ml in 20 min, deci laptic e ceva, cred ca as reusi mai mult cu o pompa mai buna. Fetele din Brasov stiti cumva daca se pot inchiria de undeva pompe de muls? Ca parca nu as vrea sa cumpar una noua pt cateva luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Fetele vreau si eu reteta de paine de casasi daca cineva imi spune cum sa fac sa nu mi iasa coaja crocanta si tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Fetelor, raspund repede si haotic, ca sunt cu mandra in brate, singura acasa, iar Irina se cere la calculator

KK verde pastos - face si Miruna, 1 data pe zi, in general cand e mai mult alaptata. Cand bea mai mult LP culoarea si consistenta vireaza spre mustar. LP este Topfer Lactana.

Somn de noapte - avem cam de la 22 pana la 5 dimineata, suntem norocosi; la Irina n-am pupat din astea pana la 3 ani !!! Deci se poate si asa si-asa.

Suc de lamaie, ceai de menta, musetel, baby calm sau baby drink eu NU le dau ! Parerea mea ...

Iritatie la gurita - poate fi de la baita sau de la "balute"; a mea saliveaza ca un boxer intruna

Salopeta de fas - e prea devreme, dupa parerea mea; la iarna cu ce-o sa-l mai imbrac daca-i pun de-acum salopeta ?

Si noi ne luptam cu biberonul, daca i-l dau eu nu prea-l vrea, pt ca asteapta sanul; mai usor il ia de la tati sau bona; sau daca e laptele meu in el, dar asta se intampla rar.

Noi am facut vaccinul pt rotavirus, vreo saptamans a fost maraita si ba avut crampe. Nici eu nu prea sunt fan malluri, sunt prea mici si lipesc orice !

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

nu am auzit sa se poata inchiria o chestie de asta de stors, dar tare ar fi bine sa -ti imprumute cineva , intreaba si tu in stanga si in dreapta pe la cunostinte...tare bine ar fi sa -i mai dai laptic de al tau cu biberonul, eu nu-mi dau seama de ce nu mai vrea aia mica sa suga la san...nu are si ea limbuta alba? poate o ustura..sau ceva...sau poate este altul motivul, poate te dai mai nou cu parfum sau ...nu stiu , zic si eu ce-mi vine in minte acum ca ar putea sa o deranjeze, dar daca intrebi medicul...el poate stie sigur.
Legat de caca, Eric in prima luna facea mustar pastos la fiecare masa, acum face mai rar, de vreo trei ori pe zi si noaptea o data. Uneori trebuie sa-i suplimentez cu NAN pt ca simt ca nu-i ajunge exact cat am eu si sincer simt macar o masa o pauza pt ca dupa atata muls zi si noapte...simt ca-mi crapa sanii, sfarcurile si mai face caca verzuliu, dar tot pastos.
Despre ceaiul de musetel, eu stiu ca nu se da pe la ochi, in rest pe pielicica se poate da, dar nu contest ca sunt medici care m-ar contrazice.
De azi am trecut la pampers nr 3 pt ca am crescut si -mi trebuie mai mare
Si Eric a avut limbuta f alba, la inceput ii puneam glicerina boraxata pe biberoane, suzete si nu prea a dat rezultat, apoi am inceput sa infasor pe deget pansament steril, sa pun glicerina pe el si sa-i sterg limbuta si cerul gurii, chiar daca nu-i place si face urat, dar apoi simte dulce si se linisteste si sincer i-a trecut neasteptat de usor si de bine dupa 2-3 zile.
Deocamdata ma opresc aici ca sa nu va plictisiti. Va pup si va dorsc o noapte usoaraaa

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C,
mami lui Eric, 26.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Gliada si alex are bubitze in jurul gurii, adica mai mult in barbie. le-am pus pe seama salivatului groaznic.
dinti nu mai stiu cine zicea ... zic ca e cam repede. si alex saliveaza la greu, pumnii, degetele si ce mai prinde roade continuu, mai are momente de tipete cumplite, dar tot nu cred ca e de la dinti. e prea repede. plus ca vreau pauza dupa colici, deci nu au voie sa fie dintii
supt la san, sau, mai bine zis, urlete la san cred ca suntem campioni. cumva am reusit sa nu renunt (inca), mai nou il alaptez culcat si e muuuult mai bine, doar se cearta cu sanul ... dar am povestit asta.
salopeta de fas da, eu pe alex il scot in fas, pe la 7-8 grade mi se pare mie frig. apoi pt la iarna am una mai groasa, cu ceva gen blanita pe dedesupt. dar la 7 grade cand il scot cca 3h afara consider ca e nevoie de fas. EU.
lamaie corry please nu te supara, dar mi se pare cumplit de devreme pt lamaie. ei nu stiu sa faca diferente intre ceaiul cu si fara lamaie, il beau ca atare si fara (nici eu nu suport ceaiul fara lamaie). gandeste-te ca pana la un an nu ai voie sare. ei vor manca mancarea fara sare, le va placea, nici macar nu vor stii cum e cea cu sare. deci nu tot ce folosim pt noi, folosim si pt bb. parerea mea.
fug la bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

P.S. Anca, uite sotul meu spune ca atunci cand a studiat despre pompe de muls, inainte sa cumpere de la medela, a vazut un site unde o tipa inchiria...siteul se numea pompede muls sau asa ceva...nu mai tine minte, dar el spune ca nu merita pt ca era scump, inchiria pe saptamana si era in jur de 50-70 roni, deci mai bine iti cumperi si o ai pe a ta. Pupici

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C,
mami lui Eric, 26.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

a readormit.
miha felicitari pt botez.

am inceput colieful. pur si simplu nu mai rezistam la urlete, noapte de noapte. cumplite. nu stiu cum va fi, dar macar incerc. suntem destul de terminati, obositi, incepem sa ne pierdem rabdare (care oricum nu e prea multa ). sper sa vad ceva rezultate, ca altfel ajung la azil.
ma omoara dermatita atopica a lui alex. nu reusesc sa o scot la capat cu o ecxema de la cuculet, sta in mediul umed si mereu revine. trebuie sa fac programare la pediatra ca vad ce mai facem, cu ce mai dam.
in rest nu mai stiu, cred ca sapt viitoare vom face vaccinul de 4 luni, sper sa fie sanatos pana atunci, ca dani are febra
no, cam astea-s, sper sa nu fi sarit/rata pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Laura,dar daca dupa ce-l cureti bine acolo pui pudra pentru bebelusi , nu crezi ca ramane uscat locul?(macar pentru o vreme si-l schimbi mai des)-zic si eu.

Multa sanatate la toti bebelusii bolnaviori si o noapte usoara mamicilor!

Loredana
mamica fericita de Alexia,8 ani si Luca,3 luni
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Gliana
Nu am schimbat nimic la mine, Natalia cred ca nu vrea sa mai traga din san pt ca a prins gustul biberonului, si pur si simplu nu vrea sa mai traga din san.
Oricum maine voi incerca sa caut o pompa de muls si voi incerca si asa.
In seara asta a adormit in timp ce bea LP din sticla si i-am scos tetina si i-am bagat sanul si a tras vreo 10 minute dar in somn. Sper sa o mai pacalesc si la noapte.

Mergi la inceput