Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(91)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

ROXX bine ca sunteti bine, si tu si pisica.

Mai, dar daca ne hotaram sa facem intalnirile, sa ne grabim ca eu din decembrie incep serviciul.

Mda, piticu mi-a spart mouse-ul. E din-ala transparent si cu apa inauntru si o bula plimbatoare si acum imi curge apa din el. Ufff, si nu e prima stricaciune. Mi-a spart o tava din lut vopsit si a crapat o vaza din acelasi material. In mod particular, nu mi-a parut rau de ele ca erau oribile, primite cadou. El tranteste absolut tot ce ii pica in mana de pamant. Ieri m-am intalnit cu vara-mea care are o fetita de 1 an si 6 luni. Fetita aia nu a stricat nimic in viata ei. Nu scoate nimic din biblioteca, nu trage nimic de pe masa. Are dit-ai florile ornamentale in apartament si nici nu se apropie de ele. A pus o vaza mare cu flori pe jos si s-a uitat la fetita ce face. S-a dus, a mangaiat florile si a plecat. Pai daca ar fi fost Razvan acolo ... valeu! Ma gandesc cu groaza ce fac cu bradul. Abia asteptam sa vina momentul, sa facem bradutul, sa stam sa ne uitam la luminite ... Cred ca ori il ingradesc cumva ori o la noi va fi ajun in fiecare zi pentru ca vom face bradul.
SZ: Copiii vostri sunt stricaciosi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ANKAAA!!!
LA MULTI ANI FRUMOSI!!!

sa fii fericita mereu, mami! si implinita, si norocoasa! si mai adaugi tu ce-ti doresti, ca poate se inspira cea care iti estte craciunita
te pup cu drag!

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Anca, mamica draga!! Sa aveti o seara foarte frumoasa, fugariti o tzara la Bubu sa pice si el lat mai devreme!!!!Nu arunci si tu un pepsi, o maslina, o zaharida, ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LA MUUUULTI ANIIII!
ANCA SA TRAIASCA, ANCA SA TRAISCA LA MUUULTI ANIIII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

La multi ani Anka!!!
Noi am venit de la doctor, mi-a zis ca febra se poate sa fi fost ceva viral care s-a vindecat de la sine. Si pentru kaki sa-l tin un pic la regim: nu am voie sa ii mai dau nimic crud, plus fara cartof, rosii si iaurt.II pot da mar copt, banana si branzica calcica si supa fara cartof.
Ne-am cantarit si ne am masurat avem 7.600 si 70 de cm. Cam atat de la noi, predau legatura...

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

La multi ani fericiti, Anca!! Si poate adoarme bubu mai repede

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Aaaaa si dinti se lasa asteptati in continuare, dar mi-a zis ca nu este asta o problema. Citisem eu intr-o zi pe net tot felul de balauri in legatura cu lipsa dintilor, gen rahistism etc. Deci m-am invatat minte pentru a nu stiu cata oara sa nu mai dau search pe google

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

LA MULTI ANI ANCA!!!!!!!!!!!!!!
maimutica..Tudor nu e constipat...doamne fereste..n-a fost niciodata coinstipatam spus doar ca face caca doar in picioareadica nu mai sta culcat cand face,inainte statea culcat si se scremea-scuze de detalii-sper ca ai inteles
dar mi-ar place sa ma incuscresc cu Tunde
si raspouns la sz-ul lui Mada
daaaaaaaaaaaaa...tudor a spart un ghivecisi trage de tot ce apucatre sa fiu cu ochii in 14

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Deea-sav, ce bine ca vestile sunt bune!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Anka! La multi ani sanatosi, voiosi si de bubu 'incantaciosi'! (nush dc ai priceput ceva, voiam sa zic sa te incante bubu) Petrecere frumoasa diseara!

Si nu spui nik pan la ora asta! Probabil ai stat in bucatarie sa ne faci bunatati! Asteptam tratatia Un an bun '80, cum zice al meu, ca si noi suntem tot din aceasi 'recolta'

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput