nu mai mananca bine

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Eu am schimbat laptele la 1 saptamana distanta cu un altul la sfatul pediatrei bineinteles. Nu difera doar marca dar si continutul ,procentul de substante nutritive . Daca pediatra ti-a zis sa-l schimbi poate s-a referit la faptul ca nu-l tolereaza din varii motive nu pentru ca s-a plictisit.

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinueliza

am ramas pur si simplu fara lapte.timp de 2 luni se faceau ca pietrele,si dintr-o data am ramas fara

Deci tu nu vezi absolut nicio legatura intre faptul ca dupa PRIMA luna de viata a copilului i-ai taiat macaroana de la suptul de noapte si "disparitia" laptelui tau? Spui cu seninatate ca 2 luni ai avut lapte-garla iar apoi- pac! a disparut ca prin minune si lumea chiar te crede si uite asa se perpetueaza legendele cu laptele matern care dispare peste noapte, azi il vedem si (maine) nu e!
Pentru a-ti rezolva misterul: laptele a disparut la un timp dupa ce ti-ai lasat copilul sa planga noaptea de foame (pe celebrul tau principiu:"nu-ti fie mila de bebelus, ca nici lui nu-i e mila de tine!"), nu a fost luat de catre extraterestri rai si flamanzi.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinueliza spune:

ilinca m, am observat ca ma tot critici pentru faptul k mi-am lasat copilul sa planga noaptea.in primul rand,nu plangea noaptea.se foia.atat.in al doilea rand nu l-am lasat flamand deloc,pentru ca at cand se trezea si plangea de foame,ii dadeam sa manance.nu sunt animal.am mai spus.poate ca m-am exprimat gresit,asta e.acum nu cred ca e cazul sa sariti toate in capul meu.eu am intrebat ceva,iar celor care au fost dragute sa imi raspunda,cu un sfat, le multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Dinueliza, nu te-a criticat, ti-a spus de ce ai pierdut laptele. Sunt de acord cu afirmatiile ei, nu neaparat si cu tonul.

Probabil ca nu e pe deplin vina ta. E posibil sa nu fi avut sfatuitori prea buni-ma refer la personalul medical si la cei apropiati.

Ca sa iti raspund strict la subiect, sa stii ca si copilului meu i-au aparut dinti foarte, dar foarte devreme. La 3 luni. E importanta componenta genetica. Daca tie sau tatalui v-au aparut dintii devreme, copilul poate e la fel.

La fel, inainte de eruptia dentara plangea neconsolat, refuza sanul si se linistea doar dupa ce era plimbat zeci de minute in brate. Dar a trecut! Va trece si la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.bety26 spune:

in aceasta perioada se mai inatpla si asa. fetiza mea in acest moment refuza mancarea . nu mai mananca nimic inafara de lapte iar inainte manca aproape de toate... legume, fructe, supe, branzica iar de o luna nu mai accepta decat lapte. ea abia a facut 1 an. doctorita a spus ca e normal ca bebelusi au "toane". acum nush ca nu sunt experta dar vad ca in unele zile mananca foarte mult lapte ( 6 biberoane de 250 ml) iar in unele zile abia de mananca 3 biberoane.Feitza mea a fost crescuta numai cu lapte praf Humana 1 la inceput iar de la 3 luni pana in prezent din cauza ca a facut reflux gastro esofagian iam dat numai Humana Ar. verisoarei mele care are o fetitza mai mica cu o luna decat a mea i sa intamplat acelasi lucru , sa refuze si mancarea si laptele dar sia revenit dupa un timp. Deci parerea mea este ca o sa isi revina. bebelusi mananca cat le trebuie. daca nu plange de foame inseamna ca e satul cu cat a papat. Sanatate iti doresc !

Mergi la inceput