nu mai mananca bine
Raspunsuri - Pagina 2
Anne45 spune:
Eu am schimbat laptele la 1 saptamana distanta cu un altul la sfatul pediatrei bineinteles. Nu difera doar marca dar si continutul ,procentul de substante nutritive . Daca pediatra ti-a zis sa-l schimbi poate s-a referit la faptul ca nu-l tolereaza din varii motive nu pentru ca s-a plictisit.
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dinueliza am ramas pur si simplu fara lapte.timp de 2 luni se faceau ca pietrele,si dintr-o data am ramas fara |
Deci tu nu vezi absolut nicio legatura intre faptul ca dupa PRIMA luna de viata a copilului i-ai taiat macaroana de la suptul de noapte si "disparitia" laptelui tau? Spui cu seninatate ca 2 luni ai avut lapte-garla iar apoi- pac! a disparut ca prin minune si lumea chiar te crede si uite asa se perpetueaza legendele cu laptele matern care dispare peste noapte, azi il vedem si (maine) nu e!
Pentru a-ti rezolva misterul: laptele a disparut la un timp dupa ce ti-ai lasat copilul sa planga noaptea de foame (pe celebrul tau principiu:"nu-ti fie mila de bebelus, ca nici lui nu-i e mila de tine!"), nu a fost luat de catre extraterestri rai si flamanzi.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
dinueliza spune:
ilinca m, am observat ca ma tot critici pentru faptul k mi-am lasat copilul sa planga noaptea.in primul rand,nu plangea noaptea.se foia.atat.in al doilea rand nu l-am lasat flamand deloc,pentru ca at cand se trezea si plangea de foame,ii dadeam sa manance.nu sunt animal.am mai spus.poate ca m-am exprimat gresit,asta e.acum nu cred ca e cazul sa sariti toate in capul meu.eu am intrebat ceva,iar celor care au fost dragute sa imi raspunda,cu un sfat, le multumesc frumos.
Tanti Zavaidoc spune:
Dinueliza, nu te-a criticat, ti-a spus de ce ai pierdut laptele. Sunt de acord cu afirmatiile ei, nu neaparat si cu tonul.
Probabil ca nu e pe deplin vina ta. E posibil sa nu fi avut sfatuitori prea buni-ma refer la personalul medical si la cei apropiati.
Ca sa iti raspund strict la subiect, sa stii ca si copilului meu i-au aparut dinti foarte, dar foarte devreme. La 3 luni. E importanta componenta genetica. Daca tie sau tatalui v-au aparut dintii devreme, copilul poate e la fel.
La fel, inainte de eruptia dentara plangea neconsolat, refuza sanul si se linistea doar dupa ce era plimbat zeci de minute in brate. Dar a trecut! Va trece si la tine
b.bety26 spune:
in aceasta perioada se mai inatpla si asa. fetiza mea in acest moment refuza mancarea . nu mai mananca nimic inafara de lapte iar inainte manca aproape de toate... legume, fructe, supe, branzica iar de o luna nu mai accepta decat lapte. ea abia a facut 1 an. doctorita a spus ca e normal ca bebelusi au "toane". acum nush ca nu sunt experta dar vad ca in unele zile mananca foarte mult lapte ( 6 biberoane de 250 ml) iar in unele zile abia de mananca 3 biberoane.Feitza mea a fost crescuta numai cu lapte praf Humana 1 la inceput iar de la 3 luni pana in prezent din cauza ca a facut reflux gastro esofagian iam dat numai Humana Ar. verisoarei mele care are o fetitza mai mica cu o luna decat a mea i sa intamplat acelasi lucru , sa refuze si mancarea si laptele dar sia revenit dupa un timp. Deci parerea mea este ca o sa isi revina. bebelusi mananca cat le trebuie. daca nu plange de foame inseamna ca e satul cu cat a papat. Sanatate iti doresc !