Fulgusorii sarbatoresc doi anisori {18*}

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

imediat pun poze pe contul comun, cu burtica si lipishtoaca

camy...incearca sa te odihnesti..bantuitul noaptea nu iti face niciun bine...si face parte din "episodu'" prin care treci acum..e un simptom.."bantuiala fara somn"

Pishko..petrecere frumoasa sa aveti, iubita!

Laura..dar asa...SCURT?!Nimic nou sub soare?!

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

crede-ma ca doar noaptea trecuta nu am dormit, pt ca am stat pe mess cu nasa lui Jr care e o merga dulce, altfel rup patul

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

gata acum terminai cam multe pentru o dupamasa cu picea da mine, am pus muraturi la saramura, am pus multe asortate la burcan cu otet si pe deasupra ca bonus niste conopida cu sos de rosii si conopida simpla la borcan.

asa ca sunt rupta noroc ca ary a aterizat devreme adica pe la 9 deja sforaia, cez a plecat in cursa pe nepusa masa si eu am ramas sa bantui precum Casper fantoma prietenoasa.
acu fug si eu la nani ca si maine ma asteapta o zi de bucatareala: dulceata, compot de pere si poate si sirop, sa vad ce o iesi

noapte buna, si somnic pufos

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Geta...esti o gospodina desavarsita!Ma mir ca mai poti...succes maine, adica azi

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

'neata

o careva?????

mie nu-mi vine sa cred ca maine JR implineste 2 anisori.
din pacate nu vom sarbatori in nici un fel

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Geta...esti o gospodina desavarsita!Ma mir ca mai poti...succes maine, adica azi

25+
Citat:

mersi mult, alina tre sa pot ca daca nu fac eu nu ma ajuta nimeni exact ca in postarea care ne-ai lasat link, cez este la servicii si vine tarziu dupa ce se inopteaza si ce sa faca mai inainte animale de hranit lemne de adus in casa, si eu tre sa fac restu ca socramiu face dezastru altceva nimik, in fine nu mai zic nimik dar in ceea ce priveste conservele ador sa fac cat mai multe diferite.
acu fug sa adum perele cu ary

Mergi la inceput

mama da' ce we e pe aici...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vias

'neata

o careva?????

Mamica lui JR

hai nu fi trista si azi este o zi si poate o sa gasiti pe ultia suta de metri o solutie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui getik1

Citat:
citat din mesajul lui vias

'neata

o careva?????

hai nu fi trista si azi este o zi si poate o sa gasiti pe ultia suta de metri o solutie

intr-adevar s-a gasit solutia, ma bucur ca vom merge la Paradisul acvatic in Bv
vom avea un tort mic si noi 2 ii vom canta puiului mic "la multi ani" abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Vias super! O sa va distrati mai bine asa!

Lady Ce mare e burtica!!! Si Becca o dulceata de domnisoara

Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Citat:

intr-adevar s-a gasit solutia, ma bucur ca vom merge la Paradisul acvatic in Bv
vom avea un tort mic si noi 2 ii vom canta puiului mic "la multi ani" abia astept

Mamica lui JR

ce mult ma bucur ca ati gasit o solutie sper sa va distratii si sa te simpti implinita, ca sa poti trece peste toate sentimentele negative care te incearca psihic.

Mergi la inceput