Fulgusorii sarbatoresc doi anisori {18*}

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias

iar sunt blue...dintr-un motiv pe care nu il pot scrie aici, dar care nu are legatura cu noi, cei 3 ai casei..

Mamica lui JR

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

cred ca are legatura cu parintii tai!imi pare rau...

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui pishko

Vias, fetita, in mod normal ti-as fi ascultat dorinta si as fi lasat discutia asa cum e, dar simt ca trebuie sa mai spun ceva... sper sa nu te superi pe mine... din ce citesc la tine ma tem ca suferi de depresie... cu radacini adanci... care deja s-a materializat in starile tale de rau... nu e bine... cauta ajutor, te rog, nu sta asa... daca sotul tau citeste asta as vrea sa-i transmit sa se ocupe de tine mai mult si sa te sustina... si cred ca trebuie sa incepi prin a te ierta pe tine si a inceta sa te invinovatesti... fetita, crede-ma depresia e foarte periculoasa, uneori fatala, nu e joaca... nu vreau sa intru cu bocancii in viata ta... stiu cat esti de incercata si tocmai din motivul asta incerc sa iti trag un semnal de alarma... o mie de pupici si multe flori

Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pishko

Vias, fetita, in mod normal ti-as fi ascultat dorinta si as fi lasat discutia asa cum e, dar simt ca trebuie sa mai spun ceva... sper sa nu te superi pe mine... din ce citesc la tine ma tem ca suferi de depresie... cu radacini adanci... care deja s-a materializat in starile tale de rau... nu e bine... cauta ajutor, te rog, nu sta asa... daca sotul tau citeste asta as vrea sa-i transmit sa se ocupe de tine mai mult si sa te sustina... si cred ca trebuie sa incepi prin a te ierta pe tine si a inceta sa te invinovatesti... fetita, crede-ma depresia e foarte periculoasa, uneori fatala, nu e joaca... nu vreau sa intru cu bocancii in viata ta... stiu cat esti de incercata si tocmai din motivul asta incerc sa iti trag un semnal de alarma... o mie de pupici si multe flori

!!
ce mare dreptate ai!daca nu as fi trecut si eu prin depresie...poate n-as fi crezut!!!insa depresia ucide..incet si lent..e ca un drog ce te "suge" si de ultima picatura de viatza..iti ia tot...te lasa gol

eu i-am recomandat lui vias niste sedinte..si nu degeaba.eu am fost la pisholog..am urmat o scurta terapie..insa nu pot spune ca a facut minuni!ca sa iesi din depresie iti trebuie un motiv serios care sa declanseze ceva in tine!motivul meu a fost Rebecca&Dumnezeu!

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui vias

iar sunt blue...dintr-un motiv pe care nu il pot scrie aici, dar care nu are legatura cu noi, cei 3 ai casei..

cred ca are legatura cu parintii tai!imi pare rau...

25+
Citat:

nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Acum doi ani pe vremea asta ne tremurau izmenele pe noi de emotii

Noapte buna fetelor!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, MIHAI de pishko!!

...petrecere frumoasa pui si sa-ti dea Dumnezeu in dar o viatza de vis!

25+
Citat:

Mergi la inceput

la multi ani MIHAI de PISHKO!!!
Sa cresti mare, sanatos, frumos, destept..si tot ce e mai buna sa-ti dea Doamne Doamne in viata pui mic si scump!!!

Mergi la inceput

mama cat e ceasul...merg la somn..ca imediat imi da JR trezirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

La multi ani, Allexa!(La mine mai e inca 27 )... Cum ai serbat?

Si, desigur, pentru 28:
La multi ani, Mihai! Pishko, sa fie fericit si sa va aduca in continuare numai bucurii! Ce cadou a primit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

La multi ani Mihai

sa fii sanatos si fericit alaturi de familia ta

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput