Fulgusorii sarbatoresc doi anisori {18*}

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

iar sunt blue...dintr-un motiv pe care nu il pot scrie aici, dar care nu are legatura cu noi, cei 3 ai casei..

simt ca toate imi merg prost, absolut toate...nimic nu merge cum trebuie
JR e in greva foamei de acteva luni bune, ca m-am si saturat sa stau dupa el cu mancare...urasc cand vine ora mesei pentru ca stiu ca ma apuca nervii iar...
I-am cumparat azi Pikovit de la 1 an +...am vazut ca e si pt imunitate, se recomanda in sezonul rece si pentru pofta de mancare, sotul imi zice ca nu e bine sa-i dau vitamine, dar pur si simplu "pisicul" meu nu mai suporta sa-l vada nemancat pe JR

Una peste alta, am o stare generala de la proasta in jos (asta ca sa se bucure si dusmanii care ma citesc din umbra ), vine ziua lui JR, iar m-am sucit si nu-i mai fac ziua cu copii ci numai noi 3, de luni sunt somer, fara bani, cu multe proiecte neterminate sau nerealizate pur si simplu....cele 1001 de variante in care puteam activa si puteam scoate si eu cativa bani...cu fiecare ora se reduc semnificativ si ele....sa mai continui?????..ca inca nu am zis tot...

e clar, toate planetele s-au aliniat cu la mine...iar D nu mai vrea sa fim prieteni

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Vias fetita nu mai vorbi asa... Dumnezeu sigur te iubeste... doar ca ne mai incearca credinta din cand in cand... stii ca El are caile lui pe care noi nu le intelegem... suntem prea mici sa vedem imaginea de ansamblu... ai incedere ca ti se vor rasplati toate suferintele... doar sa crezi in El... si mai ales in voi... aveti un copil minunat cum rar intalnesti, dintre fulgusori a fost printre primii care a facut primii pasi, care a vorbit, e un copil frumos, inteligent, sanatos... face figuri la mancare... nu e singurul... daca tu simti ca are nevoie de vitamine, da-i vitamine... si-asa vine frigul acum si are nevoie... cand noi am avut probleme mari cu mancatul la mihai am fost la dr si i-a facut o schema si a indesat in el calciu si fe si vitamine peste juma` de an... si asa l-a pus pe picioare... nu se intampla nimic... o sa gasesti si jobul care iti va veni manusa... atunci cand va veni timpul... poate nu stii tu si e deja pregatit pentru tine, dar trebuie sa mai treaca timp sa devina disponibil... si Dumnezeu nu vrea sa te implici inca in altceva ca sa primesti ceva mai bun... stiu ca pooate suna pueril modelul asta de gandire, dar pe mine ma ajuta sa trec peste momente de genul asta in care esti tu acum... si sa stii ca si de multe ori am avut dreptate si asa s-a si intamplat... hai fruntea sus ca va fi din ce in ce mai bine... iti promit eu

Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui getik1

ia uitati ce am mesterit acu hi hi hi
https://picasaweb.google.com/102347085797853723665/OrnamenteCraciun#5668128496651582690

getik mami de mica aricica 29.12.2009
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156087" target="_blank">povestea unui aricy http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com" target="_blank">bijuteriile lui getik

Imi placeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pishko

Vias fetita nu mai vorbi asa... Dumnezeu sigur te iubeste... doar ca ne mai incearca credinta din cand in cand... stii ca El are caile lui pe care noi nu le intelegem... suntem prea mici sa vedem imaginea de ansamblu... ai incedere ca ti se vor rasplati toate suferintele... doar sa crezi in El... si mai ales in voi... aveti un copil minunat cum rar intalnesti, dintre fulgusori a fost printre primii care a facut primii pasi, care a vorbit, e un copil frumos, inteligent, sanatos... face figuri la mancare... nu e singurul... daca tu simti ca are nevoie de vitamine, da-i vitamine... si-asa vine frigul acum si are nevoie... cand noi am avut probleme mari cu mancatul la mihai am fost la dr si i-a facut o schema si a indesat in el calciu si fe si vitamine peste juma` de an... si asa l-a pus pe picioare... nu se intampla nimic... o sa gasesti si jobul care iti va veni manusa... atunci cand va veni timpul... poate nu stii tu si e deja pregatit pentru tine, dar trebuie sa mai treaca timp sa devina disponibil... si Dumnezeu nu vrea sa te implici inca in altceva ca sa primesti ceva mai bun... stiu ca pooate suna pueril modelul asta de gandire, dar pe mine ma ajuta sa trec peste momente de genul asta in care esti tu acum... si sa stii ca si de multe ori am avut dreptate si asa s-a si intamplat... hai fruntea sus ca va fi din ce in ce mai bine... iti promit eu

Suscriu!!!

In primul week-end cand am bani..vin sa te vizitez la Brasov!Nu promit cand..

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Citat:
citat din mesajul lui vias

am ajuns sa-i fac de 4 ori pe zi cate 3 feluri de mancare si el nu alege nimik ..nu mai stiu ce sa mai fac

daca afli raspunsul...mi-l spui si mie...
noi suntem toata casa foarte raciti,mucosi,tot tacamul... gatul rosu si imflamat si asta e un motiv pt care nu mananca nimik. De ce nu mancau nici inainte de raceala... asta nu mai stiu,dar deja m-am obisnuit cu cantitati infime de mancare...din august pana acum

mami de gemenasi

vara asta :)

gabitza..ai incercat sa mergi cu ei la un pediatru nutritionist?..daca o exista asta ceva..dar cred ca exista!

25+
Citat:

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Geta...si poti face fulgusorii aia..si mai mari asa? cam cat o minge de tenis?Adica..sa le dublezi margelele..in loc de un sir sa vina doua una langa alta.dublate(sa para mai gros)?si unii sa-i daci normali..cu un singur sir?Eu as vrea vreo 15 fulgi!

25+
Citat:

lady din pacate nu merge sa fie uniti doi sa para mai mari nu vin bine pentru ca margelutele nu sunt egale si nu se aseaza bine sunt diferente in diferite parti], simpli pot face fara probleme

povestea unui aricy bijuteriile lui getik

pricep

25+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sunteti niste dragalase, teoretic , ceea ce spuneti voi e ok, dar practic... simt ca nu mai am puteri
Vreau sa renunt sa mai discut despre asta, este crunt pentru mine ceea ce fac eu acum cu DD...ma razboiesc ..pur si simplu nu mai am nervi, putere, credinta...ma simt slabita, umilita, hopeless..

vreau sa oprim discutia asta aici..serios..
Si vreau sa intelegeti ca aici e vb despre mine ca persoana...nu ca familie...si de multe ori...nu poti sa traiesti numai prin si pentru familie...
Cred ca fiecare lucru are rostul lui pe lumea asta, iar eu trebuie sa simt ca pot mai mult decat atat..si din pacate..rezultatele imi arata ca de fapt nu...nu mai sunt buna de nimic...
..si gata, discutia chiar se opreste aici.

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Vias, fetita, in mod normal ti-as fi ascultat dorinta si as fi lasat discutia asa cum e, dar simt ca trebuie sa mai spun ceva... sper sa nu te superi pe mine... din ce citesc la tine ma tem ca suferi de depresie... cu radacini adanci... care deja s-a materializat in starile tale de rau... nu e bine... cauta ajutor, te rog, nu sta asa... daca sotul tau citeste asta as vrea sa-i transmit sa se ocupe de tine mai mult si sa te sustina... si cred ca trebuie sa incepi prin a te ierta pe tine si a inceta sa te invinovatesti... fetita, crede-ma depresia e foarte periculoasa, uneori fatala, nu e joaca... nu vreau sa intru cu bocancii in viata ta... stiu cat esti de incercata si tocmai din motivul asta incerc sa iti trag un semnal de alarma... o mie de pupici si multe flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna seara fetele

lady ma bucur ca ti-au placut sa vedem ce ideii imi mai vin dar pe we ca e cez acasa si vreau sa fac un fulg cum ziceai tu *

vias

Mergi la inceput

Citat:

buna seara fetele

lady ma bucur ca ti-au placut sa vedem ce ideii imi mai vin dar pe we ca e cez acasa si vreau sa fac un fulg cum ziceai tu *

vias

geta..deci io vreau fulgi orice forma(forme diferite)..VREO 15...sa fie:

-alb cu rosu
-alb
-rosu

si mai vreau un lant facut din margele, de pus in pom..ALB, de 5 metri!

deci apuca-te de lucru..caci ai prima comanda de Craciun!

25+
Citat:

Mergi la inceput