Fulgusorii sarbatoresc doi anisori {18*}
Raspunsuri - Pagina 12
getik1 spune:
vias tineo tot asa si ai sa vezi ca usor usor o sa scapi de starea rea si de boala, si o sa fi fericita dar trebuie sa fi tare sa nu te mai lasi doborata de nimik.
gata fug la cresa sa iau picea
doamne ce drag imi este de ea cand imi zice "deta" ma uit cas la ea si apoi cu ulta dragoste zice mamica
ma topeste
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
allexa06 spune:
Vias - e greu sa-ti dai cu parerea,tot voi trebuie sa stiti cum este mai bine pt voi.In primul rand nu inteleg de ce este asa impotriva sa mearga la cresa copilul.Si Stefan merge si sunt f multumita,a mers si Razvan la randul lui si ... la fel.Amandoi sunt f sociabili,frumosi,destepti si doamnele pur si simplu ii adora( daca iti vine sa crezi ca se poate intampla asta la cresa de stat,dar asa este ) Nu am nici cea mai mica banuiala ca ar fi neglijat,lasat sa planga,neschimbat,flamand etc,SINCER!Bun,lasand asta la o parte,el crede poate ca acolo copilul nu are parte de tratatia de care are parte acasa din partea ta sau a soacrei
.Asta acum, dar la anul obligatoriu va trebui sa mearga la gradinita,va avea 3 ani.Acolo este de acord sa mearga ? Care este diferenta , ori acum ori atunci copilul tot intra in colectivitate
.
Eu te inteleg pe tine f bine,este f greu sa te ocupi tu de toate si la un moment dat te saturi, te saturi sa fii un robotel...dar nu ai cum sa fii un robotel pt ca esti om si ajungi sa se umple paharul si cedezi.Lui ii este usor sa spuna ca stai tu cu el,el vine seara inainte de culcare,nu stie ce inseamna sa fii toata ziua acasa,sa stai cu copilul,sa faci curatenie,sa gatesti,sa inveti si sa mai mergi si la serv.Stiu prea bine cum este sa-ti faca strumful mofturi la o masa,sa nu manance cum trebuie( sau deloc ) sau...sa nu doarma cand trebuie,nervii iti sunt intinsi la maxim si toata ziua nu mai esti buna de nimic,dar tu trebuie sa fi calma,eventual sa te apuci de invatat sau alte treburi,darde unde atata RABDARE ? Avem si noi o limita!!!
Pe mine ma ajuta f mult Marcel si tot ajungem seara amandoi 
Si eu am ajuns cu nervii intinsi la maxim si imi sare mustarul f repede,asta pt ca s-a acumulat f mult stres.
Tu cu siguranta ai nevoie de ajutor,ai nevoie de timp si pt tine.Si chiar daca jr va merge la cresa si tu vei ramane, sa zic singura acasa,iti va trebui mult timp sa-ti revii,sa te linistesti,spun asta,pt ca stiu,am trecut si eu prin asta
.Marcel cand vine acasa, DACA il pun are grija de copil,il schimba,ii da sa manance,dar treaba in casa nu face.Adica s-a obisnuit sa fac eu.Mie nu-mi place cum gateste si mai bine fac eu,ca sa nu se supere ca nu-mi place ce a facut si asa mai departe...eventual da cu aspiratorul,dar si asta prefer sa o fac eu pt ca uita sa se mai opreasca,da cu aspiratorul intr-o camera timp de vreo jumatate de ora
,de ma duce la disperare,asa ca prefer sa fac tot eu,dar seara pic franta si apoi imi spune ca de ce sunt obosita,ca doar el ma ajuta
..Asa este ma ajuta ca daca el nu s-ar ocupa de copil eu in timpul zilei chiar as fi robot
..Este f greu sa nu ai nici un ajutor.Sper sa inteleaga pana la urma, sa va puneti de acord,caci este vorba pana la urma si de sanatatea ta.
Na,ca m-am lungit cat lumea,sper sa nu te fi suparat cu ceva 
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
Alexxa, perfecta dreptate iti dau!

Vias..dar daca ai face ziua la un spatiu de joaca?
getik..biscuiti din margele?
cum vine asta, neamule?Si ce treaba are Cezar?Se pricepe si el?
25+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
ce sa mai zic? la noi in casa eu le fac absolut pe toate, fara exceptie... dar azi cand am inceput sa urlu la el a zis "bine"
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
My_Lady0091 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167410&nm=Ce-ai-facut-toata-ziua![]()
![]()
![]()

25+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
pishko spune:
Am venit si noi de la control, pe inaltime suntem binisor, pe medie, 84 de cm... la greutate scartaim, dar nu-i bai, e tot in sectorul de sanatosi... i-a dat si cateva cubulete sa le puna unul peste altul, 6 la numar, dar el e antrenat cu astea... le-a pus mai repede decat ea
... am avut noroc ca am nimerit la o asistenta care-mi place mult, si copiiilor la fel... azi a fost prima oara cand emma a zambit la o persoana pe care n-o cunoaste... deci asta spune totul... am stat cred vreo 3 sferturi de ora in cabinet... am vorbit si despre el si despre surioara lui, a fost intalnirea ca la carte... mi-a placut intalnirea asta, mai ales ca nu ii mai vedem pana cand face emma 11 luni, si atunci o sa fim deja in alt sector... de vorbit mi-a spus ca ea nu si-ar face probleme ca l-a vazut cum se comporta... au o multime de jucarii acolo in cabinet si el, ca orice copil normal, a sarit pe ele sa le mute de colo colo si sa se joace cu ele... mi-a spus ca multi copii inatrzie sa vorbeasca din diferite motive fara sa fie o problema... a vazut cum interactioneaza si cu emma si i-a placut mult, asa ca am terminat-o cu grijile, abia astept sa ne mutam sa le vedem pe toate la locul lor si sa ne intram in ritm... aaa si mi-a zis ca pot sa renunt la biberonul de noapte si asa o sa fac, pentru ca el bea oricum lapte din canita la orice ora... si o sa incerc sa-i introduc asa duap masa acte o canita si e suficient... poate asa o sa fie si el mai flamand la micul dejun![]()
Puiutii mei iubiti
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
getik1 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 getik..biscuiti din margele? cum vine asta, neamule?Si ce treaba are Cezar?Se pricepe si el?![]() 25+
|
ai fost de belea
era vb de formele de biscuiti adica brad, stea si ce o mai fi pe acolo
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
A_driana spune:
'seara fete dragi,
vias spun si eu exact ce au zis fetele...ai grija de tine si sanatatea ta, de copil si de sot....gura lumii las-o in pace....si esti cea mai buna mama pt copilu tau, CLAR 
pishko ma bucur ca totul este in regula si piticii au plecat 
geti ma bucur ca mai dai pe la noi....si spor la margelit
o seara frumoasa va doresc 
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
a ajuns sotul acasa..si i-am zis din usa" hai sa discutam"..iar el "nu, nu...lasa...facem cum spui tu, tu trebuie sa stii mai bine" ![]()
![]()
![]()
apoi
" ai vb azi cu mama ta?"
el:"nu si nici nu ma intereseaza nimic, oricum daca e ceva, o sa aflu maine de la fratimio"![]()
(asta e mai rau decat o tata de la tara)![]()
![]()
asa ca..............
caut o doamna care sa ma ajute cu JR acteva ore pe zi..deocamdata
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
vias spune:
Pishko ..."ai vazut"???????![]()
![]()
ma bucur ca te-ai linistit..asta e cel mai important...si sa stii ca pup minunile alea de copii 
Lady tare asta...e exact ce s-a intamplat la mine acasa luni seara dupa ce ne-am intors de la spital...

casa vraiste, el nu mai stia ce trebuie facut, nu stia ce si de unde sa ia, ghiuveta plina, nici un biberon spalat, mancare ioc, copil pe capul lui ![]()
![]()

![]()
..si uite ca incet, incet....isi revine omu' ![]()