Aspirante optimiste (724)
Raspunsuri - Pagina 21
neliaCris spune:
KATY,imi pare rau pentru vesti...Cu siguranta ceva ceva simti tu ca trebuie sa se intample....o imbratisare
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! La mine din pacate si luna asta e ratata. Eu simt totusi ca a fost ceva luna asta, dar ca nu a vrut sa ramana. Asa ca a inceput un spotting maroniu abundentsi deci probabil pana diseara declar si Z1. Stefulici o sete puternica poate ascunde un diabet. Am auzit si de cazuri de ”diabet al sarcinii” sau ceva de genul, eu zic totusi sa-ti faci si o glicemie. Sanatate multa! Miky tu ce faci? Au venit uratii sau ne dai o veste bune? Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamântul tau. |
Katy deocamdata nu au venit, dar sunt sigura ca or sa vina azi maine cel tarziu, imi pare rau ca nu este luna asta la tine va fi cu siguranta urmatoarea si sa nu intri in butoi ca mine
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
miky82 spune:
Nelia bine ai revenit, nu pot spune decat ca imi pare rau prin ce ai trecut si sper sa fie de acum incolo asa cum iti doresti
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
lorena_86 spune:
buna fetelor
de fapt nu e buna deloc
acum am venit de la munca si la 7 plec iar ca toata noaptea avem inventar....ce o fi si ala, adica stiu ce e dar nu am facut niciodata....
iar dimineata la 7 jumate intru iar in tura
aseara am primit niste vesti oribile
verisoara primara a sotului e insarcinata in 6 luni da a aflat abia acum ca bebe e grav bolnav si nu stie daca sa-l pastreze
are inimioara in partea dreapta, intestinele sunt in cavitatea toracica, adica in piept iar stomacelul e perforat
are sanse de 50% sa traiasca dar asta numai daca ii fac mai multe operatii printre care una si intrauterin, adica acum in direct in uter
problema e ca nu prea ii garanteaza nimeni ca o sa fie normal bb
iar operatiile se fac doar in strainatate
a cerut multe pereri dar toti ii zic acelasi lucru
imi e asa mila de ea
e inca in dilema, nu prea pot lua o hotarare
Monique77 spune:
sunt mandra de contul de aspirante optimiste
ce de albume, ce de fete
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui xdidi miha se poate deduce ca ai ovulat de putin timp , daca ai vreo formatiune ciudata pe ovarul cu care s-a intamplat ... pt ca ii ia ceva timp corpului galben sa prinda forma specifica...de exemplu la mine am ovulati luni seara intre 20-22, pe ca am avut dureri..si programarea la eco am avut-o pe 16 marti si se vedea o formatiune de 3,2 cm pe ovarul drept "parca" si n-avea nici o forma specifica, dar dr mi-a zis ca e prea devreme sa ia forma de corp galben si ca acest corp poate ajunge si la 4cm...deci eu zic ca isi poate da seama daca ai ovulat azi sau ieri in functie de ce forma are corpul galben.... bafta si spor la liniute si tie si lui deny care a intrat nervos in cursa si tutror care asteata , fie ziua de testare ,fie ziua de ovu...noapte buna va puuup mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Buna.
Nu mai pot ajunge astazi la eco dar o sa merg maine si o sa vad atunci dar eu zic ca sigur am ovulat la durerile ce le-am avut ieri, astazi nu ma mai doare dar sunt tot foarte obosita.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Ieri am avut un fel de spotting, mai diferit decat de obicei, deci mai sper ca poate e bebe, vedem astazi cum sta treaba. Stefulici nu ar strica sa-ti faci o glicemie. Sanatate! Moni tinem pumnii sa vi cu vesti bune de la doctor! Miky daca nu apar rusii imi iau inima in dinti si imi fac un test maine dimineata. Imi e atat de frica sa nu apara urataniile. Asta e, cum o vrea Dumnezeu. Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamântul tau. |
Asa am eu o banuiala ca la tine e un bebeta care sta si asteapta acolo sa ii dea emotii lui mami.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
Gaby, am pus schema mai sus, eu parca am mai iesit din butoi parca sunt mai ok pana acum eram asa neagra, nici cu sotul nu mai comunicam eram nervoasa si trista acum ca vad o schema de tratament ca se contureaza si parca prind si eu iar aripi noroc cu speranta asta ca ne mai anima... Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3) Proteina S 60% (60%-140%) Pro C Global 0.80 cut off 0.80 Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Moni si multa bafta sa iti fie de ajutor tratamentul