Aspirante optimiste (724)
Raspunsuri - Pagina 16
miky82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
pai si mie astazi mi-a venit ca la fel mi-a zis - sa sun in prima zi de menstra te tin la curent maine cu ce mi-a zis Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3) Proteina S 60% (60%-140%) Pro C Global 0.80 cut off 0.80 Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
am crezut ca nu ti-a venit, parca nu ai spus sau am inteles eu gresit
te pup si tin pumnii pentru maine la dr.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
xdidi spune:
salutare fetelor,
am fost detul de ocupata si n-am avut timp sa citesc chiar tot...sambata am avut cununia civila a finilor de la anu si azi la munca a fost ceva nebunie , adik toata saptaman va fi...asa ca sotu e inca prins la sapa si am intrat sa va salut si sa dau si eu raportul....daca tot nu am sanse de bebe , macar sa raportez una alta...deci de ieri am dureri destul de mari in zona lombara dreapta si in zona ovarului tot in dreapta...nu stiu ce sa zic, saptamana trecuta s-a vazut ca ovulasem luni si mi-a confirmat si glera si durerile, deci chist nu e ...asa ma durea cand avem chisturile enorme de dinainte de prima operatie....mama ei deendometrioza, pe langa faptul ca mi-a mancat outele acum ma mai si doare....asta asa ca sa-mi doresc menopauza aia o data...
si fetelor ieri am facut 3 ani de la prima operatiesi deja am desaga de speranta goala
si vreu sa va mai intreb ceva , deci dupa ovulatie direct se umfla sanii, sau inainte de menstra cu ceva timp...ca eu ii am umflati tare de la ovulatie si sunt si durerosi...e de la prea mult estrogen sau de la prea putin ...stiu ca s-a discutat , dar am uitat
deci din lumea durerilor, constante si innebunitoare va puuup pe toate...
Yna la tine e prima luna de incercari acum? bafta sa fie din prima...
YLARI spune:
Seara buna! Am fost la hematolog la Avram azi a fost ok a vb cu mine si mi-a zis tot asa ca analizele arata ok dar mi-a mai recomandat cateva peste doua saptamani si mi-a zis ca ar trebui sa fac si gena PAI ca sa fie toate testele de coagulare complete si sa vedem daca e ok strategia. Sunt multumita.
Bun. Acum cu pb cealalta, mi-am schimbat programarea de vineri ptr maine. Sper sa se vada, dar daca la stefulici s-a vazut ar trebui sa se vada si la mine si sa stau linisti ta
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
MeAlex spune:
Cred ca se va vedea bebe, Ylari! Da, e bine sa faci si gena PAI, stiu ca se asociaza des cu mutatiile de MTHFR.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
DenyAnd spune:
Buna seara fetele. Am venit de la munca obosita. Si nu prea am reusit azi sa citesc toate din urma.
Va multumesc mult-mult pt incurajare si pt ca va luptati sa ma faceti sa ma razgandesc si sa nu aman proiectul bebe. NU MA SUPAR PE VOI pt ca chiar aveti dreptate!
Si cum spune Tzuky, sa-mi ascult inima! si uite ca azi ma cam mustra constiinta si mi-era greu pe suflet din cauza deciziei de aseara si am vorbit cu tati sa-i zic de starea mea ca simt ca nu e bine sa amanam proiectul bebe, si el la fel mi-a zis ca ok nu-l mai amanam. Ce m-a bucurat raspunsul lui ca este de acord si imi este alaturi de mine. Asa ca... tot aici am ramas, nu pt mult timp, ca pandesc odiseea.
Eu plec la nani. Va pup pe toate.
Ahh, Iulia imi pare foarte rau! . Nu-ti pierde speranta!
Tin pumnii celorlalte pt bebe! Si peste saptamani sa va vad la odisee!
Yna ce ma bucur ca in sfarsit ai dat de "+" la testul de ovulatie
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Nu am avut timp sa citesc sunt foarte obosita, am fost la magazin si maine iarasi.
Astazi am avut dureri pana in seara asta tot de ovar stang parca mai puternice ca ieri dar acum s-au oprit de vreo jumatate de ora.
Voi ce ziceti nu am ovulat ieri ci azi?
Si daca ma duc maine seara la eco se vede daca am ovulat azi?
O sa incerc sa ajung dar nu stiu daca pot ca si maine am destula treaba la magazin, am platit niste oameni sa ma ajute la montat si trebuie sa stau cu ei si pe deasupra mai e si frig.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
xdidi spune:
miha se poate deduce ca ai ovulat de putin timp , daca ai vreo formatiune ciudata pe ovarul cu care s-a intamplat ... pt ca ii ia ceva timp corpului galben sa prinda forma specifica...de exemplu la mine am ovulati luni seara intre 20-22, pe ca am avut dureri..si programarea la eco am avut-o pe 16 marti si se vedea o formatiune de 3,2 cm pe ovarul drept "parca" si n-avea nici o forma specifica, dar dr mi-a zis ca e prea devreme sa ia forma de corp galben si ca acest corp poate ajunge si la 4cm...deci eu zic ca isi poate da seama daca ai ovulat azi sau ieri in functie de ce forma are corpul galben....
bafta si spor la liniute si tie si lui deny care a intrat nervos in cursa si tutror care asteata , fie ziua de testare ,fie ziua de ovu...noapte buna va puuup
gabyv spune:
Buna
Iulia, imi pare rau!
Moni sunt curioasa si eu de schema ce urmeaza sa o faci.
Eu sunt inca in butoi... sper sa mai imi revin maine, ca sunt acasa.
Vorbim maine.
YLARI spune:
Neatza fetelor. Mda, m-am trezit sa merg la toaleta si acum ma uit pe peretzi... De fapt am fffff mari emotii ptr azi la ecografie.
Deny ce mult ma bucur ptr tine ca nu mai amanati. E bine ca sotul este intelegator cu tine si sentimentele tale. E mare lucru.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
SS-Tzuky spune:
Buna dimineata si de la mine!
Si io, tot pisorcoasa cu noaptea-n cap, , dupa care pleaca Hans la munca...si nu mai adorm. Apoi ma ia pe la miaza un somn de zici ca am luat somnifere
Ylari, la mine la 6 sapt s-a vazut si inimioara, poate ai noroc.Ura!... ca ai gasit pe cineva care are o strategie in cazul tau. Ai incredere ca o sa fie bine
Deny ma bucur ca ai un sot de nota 10. Acuma asteptam liniutele
Pai na, colegele mele din liceu au copii adolescenti, si eu ma screm sa fac macar unul...
O zi frumoasa fetelor!
12+ Doamne ajuta!