Aspirante optimiste (724)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele la mine inca nu a aparut spottingul. Sper nici sa nu apara. Doamne poate se implineste visul cu fetita.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Lore, Deny si Alex, va multumesc pt sfaturi! Nu ne-am impacat, cel putin inca si nici nu stiu cum...e ceva mai vechi care s-a accentuat azi din nou...o sa vedem...mai devreme a trebuit sa plec la o matusa de a mea si de aia nu eram. Va pup pe toate si o seara placuta!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Anne_marie, felicitari pt testul de ovulatie pozitiv...sa fie cu bebe...sper ca in noapte asta!
Katy82, tinem pumnii stransi, stransi sa fie fetitza din vis!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza mda nu am somn... Ce sa fac si eu...
Alex mi-ai raspuns la un mare semn de intrebare cu utrogestanul, am vrut sa intreb si eu saptamana trecuta la Fundeni dar am uitat, inseamna ca si asta a fost un factor la sarcina trecuta. Tu de unde stii ca numai administrat oral produce coagulare? Lore asa e zici ca esti beata daca iei oral, asa l-amm luat eu la sarcina pierduta.
Fetelor ce perioada aglomerata pe aici, spor la iubit!!! Abia astept sa vad invazie de liniute aici peste doua saptamani.
Deny felicitari ptr job! Referitor la amanarea proiectului... Voi stiti ce e bine ptr voi, dar nu uita ca timpul trece nu asteapta pe nimeni. Bine eu am 36 de ani nu as mai amana ptr nimic in lume, si nici noi nu avem casa dar nici nu imi mai doresc, ma crezi? Tot ce vreau e sa fim sanatosi si sa ne fie bine impreuna. Apropo de impreuna, vineri vine Iuby ptr o saptamana, abia astept, Eva la fel, ne-a cumparat muuulte cadouri.
Ieri m-a intepat de vreo trei patru ori in dreptul ovarului drept (singurul pe care il mai am) in paranoia mea imediat m-am speriat, zic aoleu daca e extrauterina? Ca sa vedeti ce nebuna sunt! Mi-a fost si rusine sa va scriu despre asta, in schimb m-am documentat si m-am mai linistit mai ales ca nu au mai aparut intepaturile.
M-am uitat la poze ieri, Tzuky, Lore si Miha sunteti niste frumoase! Doar la aceste albume m-am uitat, azi ma uit si la restul, va pup pe toate.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neata! Si eu sunt treaza de la 6, dar am stat cu al meu pana a plecat la serv. Eu azi sunt schimbul 2. Puteam sa dorm pana la 11 .... dc puteam!
Deny, nu stiu ce sa zic cu amanarea... poate va razganditi?
Va vreau pe toate la odisee...
Fetelor, multumesc ptr cuvintele frumoase, sa va dea D-zeu si voua copii sanatosi si frumosi cat mai curand!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Neatza mda nu am somn... Ce sa fac si eu...
Alex mi-ai raspuns la un mare semn de intrebare cu utrogestanul, am vrut sa intreb si eu saptamana trecuta la Fundeni dar am uitat, inseamna ca si asta a fost un factor la sarcina trecuta. Tu de unde stii ca numai administrat oral produce coagulare? Lore asa e zici ca esti beata daca iei oral, asa l-amm luat eu la sarcina pierduta.
Fetelor ce perioada aglomerata pe aici, spor la iubit!!! Abia astept sa vad invazie de liniute aici peste doua saptamani.
Deny felicitari ptr job! Referitor la amanarea proiectului... Voi stiti ce e bine ptr voi, dar nu uita ca timpul trece nu asteapta pe nimeni. Bine eu am 36 de ani nu as mai amana ptr nimic in lume, si nici noi nu avem casa dar nici nu imi mai doresc, ma crezi? Tot ce vreau e sa fim sanatosi si sa ne fie bine impreuna. Apropo de impreuna, vineri vine Iuby ptr o saptamana, abia astept, Eva la fel, ne-a cumparat muuulte cadouri.
Ieri m-a intepat de vreo trei patru ori in dreptul ovarului drept (singurul pe care il mai am) in paranoia mea imediat m-am speriat, zic aoleu daca e extrauterina? Ca sa vedeti ce nebuna sunt! Mi-a fost si rusine sa va scriu despre asta, in schimb m-am documentat si m-am mai linistit mai ales ca nu au mai aparut intepaturile.
M-am uitat la poze ieri, Tzuky, Lore si Miha sunteti niste frumoase! Doar la aceste albume m-am uitat, azi ma uit si la restul, va pup pe toate.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Te inteleg perfect! Si pe mine ma inteapa in dreapta si am avut acelasi stress ca tine: dc e extrauterina? Nici n-am indraznit sa spun cuiva, asa de teama mi-a fost! Prima mea sarcina a fost suspecta ca ar fi fost extrauterina ptr ca cm mi-a venit normal si apoi am tot avut sangerari, nu stiam ca sunt insarcinata. Dr mi-a spus sa fac un test de sarc, iar dupa am fost le eco( tot sangeram usor). Iar la eco nu s-a vazut nimic in uter si aveam aproape 7 sapt. Am facu beta HCG si mi-a crescut in 2 zile dela 9000 la 12000 parca... adica nu s-a dublat.Si atunci am fost suspecta de sarc ectopica! Dr. mi-a zis ca exista cazuri in care se elimina de la sine, probabil asta a fost si cazul meu!
Stai linistita, totul o sa fie bine, iar vineri cand te duci la dr o sa-i vezi bataile inimii! Pupici!

Mergi la inceput

Vreau si eu parola de la picasa, pls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'Neata fetele
va vad tare optimiste asa ca nu ma bag in discutie sa nu va deprim

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimineata fetelor!

Vai , lorena, am asa o presimtire ca o sa vii cu liniutele in doua saptamini! ...si ca de data asta o sa ai o sarcina usoara si o sa se finalizeze cu bebica! A treia oara-i cu noroc!
Stefulici, ma bucur enorm pentru tine. Vezi ca totul e bine si bebica e fericit acolo, n-are nici o treaba, ca si la mine 70% din parerile doctorilor m-au facut doar sa ma stresez, chiar daca era totul ok. Sarcina usoara in continuare!
Katy, cred ca fetita ta e pe drum si ii trimite lui mami mici mesaje Sa dea Domnul sa ti se implineasca visul!
Deny, nu vreau sa ma erijez in sfatuitor, dar aprerea mea sa faci asa cum te indeamna inima, si nu dupa criterii materiale. Ca probleme o sa fie mereu, n-ai grija. Cind rezolvi una, apare alta...asa am aminat-o eu pina dupa 30 de ani, si acuma mi- e mai greu. Egal cum te hotarasti, iti urez mult noroc!
O saptamina frumoasa tutror!

12+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Buna dimineata fetele,

Eu sunt cu patru zile inainte de z1. Am fost cumintica pana acum dar acum simt nerabdarea dandu-mi tarcoale si parca as cumpara un test. Chestia e ca pe mine intotdeauna inainte de CM ma dureau sanii. Acum, nimic. Dar nimic. Nici alte simptome nu am.Pe de alta parte insa mi-e si frica sa nu fiu dezamagita daca apare o singura liniuta.
Kimi, tu ce faci? Te-ai testat deja?Parca erai cu o zi inaintea mea sau una dupa?

Cat mai curand

Mergi la inceput