Brumarei nov.dec'11 (82) Hai ralu_t, uratica!
Raspunsuri - Pagina 8
Wildorchid spune:
Neata, burtici...
La 10 ne ducem si noi la ecografie.
Ralu, te imbratisez cu drag, mult curaj, nastere usoara.
Emma 33 saptamani
abramburika spune:
Neata!!
Wooww, ralu, mi-a sarit somnu' instant dupa mesajul tau. Adica e vremea? Da de stire cumva, prin cineva.
Am inteles ca este a doua nastere, da' pe bune ca esti ff calma si organizata.
Nastere usoara si bebelina sanatoasa tun!!
Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
abramburika spune:
irina - ma bucur tare ca aici se face, se practica anestezia locala la cezariana. DIn motivul mentionat de tine si de mine anterior. Vreau sa imi vad bebelina imediat, sa o aud plangand, sa stiu ca e ok. Daca mi-o si da in brate tot atunci, e perfect. E un sentiment unic, minunat, stiu cum e, deci mi-ar lipsi enorm.
Cat despre "dezavatajele" unei anestezii generale, nu sunt in tema, din fericire nu am avut de-a face cu asa ceva. Recent, ca sa imi aduc aminte.
luny spune:
neatzaaaa!!
sunt cu gandul la Ralu si cu ochii pe telefon!! am sunat-o acum, mi-a inchis, probabil e ... ceva! sper sa dea un semn cat de curand va putea!
GOOOOOOOOO, RAAALUUUUUU!! HAI CU NASTEREA DE VIS, NATURALA SI USOARA CA UN FULG!!
sa bem si o cafeluta, nu?
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
aris26 spune:
ca orice scorpion usor telepatic ce ma aflu primul gand cand am coborat dimineata a fost: bai oare nu naste RALU, sau sa fi nascut deja aseara? ca tot i-au zis desteptii ca mai are 2 saptamani si cu calm iau la rasfoit ultimile pagini si poftim!
HAI RALU!!!!
mama de mic +s33+
aris26 spune:
LUNY - da-i si tu un sms poate poate
sa nu ne mancam unghiile aici in neshtire
mama de mic +s33+
aris26 spune:
adriana2610 - da, miercuri e ziua mea
wild - vorbeste cu ioana, la o adica daca vrei sa schimbi medicul sigur ea te poate ajuta cu o recomandare. acum nu stiu cat de important e pentru tine sa nasti la privat, ca daca ar fi la stat poti sa nasti la doctorul meu sau cu Dana(colega Ioanei) pt ca sunt sigur ca ti-ar intelege retincenta in a naste natural cu ea
mama de mic +s33+
luny spune:
Mateiu n-a mai avut somn de pe la 5 jumate am crezut ca mor de nervi!!! imi venea sa-l scot afara, nu stiu ce a avut, m-a frecat pe fata, cica ma mangaia, ma pupa intr-una... stiu, suna fain, dar daca se intampla cateva minute, nu 2-3 ore!! mai atipeam, ma trezeam iar ca ma freca pe fata de-mi sareau capacele, in semn de mangaiere..
asa ca-s cu curu'-n sus...
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny Mateiu n-a mai avut somn de pe la 5 jumate am crezut ca mor de nervi!!! imi venea sa-l scot afara, nu stiu ce a avut, m-a frecat pe fata, cica ma mangaia, ma pupa intr-una... stiu, suna fain, dar daca se intampla cateva minute, nu 2-3 ore!! mai atipeam, ma trezeam iar ca ma freca pe fata de-mi sareau capacele, in semn de mangaiere.. asa ca-s cu curu'-n sus... |
scuze, da' e scump tare!!
luny spune:
i-am trimis sms, asteptam feed-back cat de curand!