Citat: |
citat din mesajul lui ioana_iasi buna seara fetelor,spor si nastere usoara ralu,bun venit HELLEN. Fetelor va dati seama ca trece timpul repede si ne vine sorocul....ma uit la ralu....saraca! cum este cu hemoroizi la voi.... 35+ ,teodor de 2 ani,tati si eu! |
am vorbit cu Ralu, era cam zen asa, manca cevaera in sfarsit in rezerva ei (la internare a nimerit cu inca o tipa si familia din dotare, cam frustranta situati...) si se simtea mai confortabil acolo, normal! drii cica se uita la ea ciudat, ca nu prea se stie ce si cum se intampla, dar bblina e monitorizata si e bine! ajunsese la dilatare de 4, dar cica se misca greu treburile, astia i-au spus ca atata timp cat copilul e ok, poate sa stea asa, sa astepte sa se dilate maxim, atat cat rezista ea... daca nu se mai poate, se face cezariana.. dar ea rezista, e puternica si vad ca nu se lasa cu una, cu doua:)) asa ca probabil in mijlocul noptii se va produce evenimentul cel mare, daca nu dorm, va scriu, i-am spus sa ma anunte imediat ce poate!
mie mi s-au parut vesti bune, am incurajat-o si ea era destul de ok, resemnata si pregatita ptr 'ce-o fi, o fi' asa ca nu ne ramane decat sa ne gandim pozitiv sa-i transmitem energia noastra si putere, sa reziste pana la sfarsit!!
hai, Ralu, haide Luiza!!!!!!!!!!!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!