Brumarei nov.dec'11 (82) Hai ralu_t, uratica!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pica - schimba si tu semnatura ca ne induci in eroare
ce dracutz cu centralaeu am un nene care vine si desi ma scoate din minti ca nu sunt niciodata multumita de cum lucreaza are un avantaj major: vine saracu in maxim o ora de cand il sun ca noi am avut bafta sa patim ceva cu centrala numai si numai pe 25dec sau pe 31 dec, altfel nu stim de ea

cum iti vin pantaloni? eu sunt f incantata de ei, ma duc sa imi mai iau o pereche zilele astea, ca am zis ca ii tin pt spital dar i-am luat deja la tavaleala

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

carola - nici eu nu stiu de testul asta, daca l-am facut sau nu. O fi sub alta denumire aici ... da' asa, n-am auzit.

O recomandare pt. cine nu stie: cand puneti mai multe emoticoane in sir, dupa 4-5 asa, lasati spatiu intre ele. Asa nu se labarteaza pagina.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

hahhahah sau sa mori de nervidepinde de dispozitia mamei pe moment
eu una te inteleg, sunt foarte dulci si de cele mai multe ori iti vine sa ii mananci de dulci ce sunt...dar na oameni suntem si noi si la ora 5 nu avem cum sa fim prea prietenoaseal meu are un fix sa imi mangaie inelul de logodna, atata freaca cu palma piatra aia pana adoarme, indiferent de pozitie eu trebuie sa ii intind mana cu inelul si jar mananc daca ii dau cealalata mana
Citat:
citat din mesajul lui luny

Aris asa face si Mateiul, toaca marunt si face o poveste interminabila, n-ai cum sa nu lesini de ras la un moment dat!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

mama de mic +s33+

lesiiiin mai am o amica, la fel, fi-sa, de varsta cu al meu, adoarme tot frecand si invartind un inel anume!
Muf, pe langa mangaiatul nonstop, imi face asa la gat, la tendoanele alea, pana-l fura somnul.. ma dispera, jur, asta nu mai e funny, ma enerveaza rau!.. si daca se trezeste, tot asa, imi cauta gatul prima oara... se crizeaza daca nu-l las, zice 'haide, mami, iti fac si eu un pic asa la gat, incet, nu tare...'

Mergi la inceput

S. nu are obiceiuri din astea la somn, insa a avut o perioada cand vroia sa o tin de mana pana adormea. Atat, fara frecat, mangaiat sau mai stiu eu ce . A renuntat singura la asta. Acum insa trebuie sa o mangai eu usor dupa ureche si sa ii cant Stella, stellina. Am noroc ca adoarme ff repede de cand cu gradi ... max. 10 min.

Mergi la inceput

la testul asta se pune o centura cu senzori pe burta si se urmareste ritmul cardiac al fatului si intensitatea contractiile

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

carola - nici eu nu stiu de testul asta, daca l-am facut sau nu. O fi sub alta denumire aici ... da' asa, n-am auzit.

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

pai e tot aia cu monitorajul? Adica 2 centuri, una urmareste contractiile si una ritmul cardial a lui bb? De asta am facuuuuttt ... dar se face in special dupa ce depasesti termenul. Daca nu sunt motive sa se ceara inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

la noi situatia s-a mai ameliorat, adica adoarme mai repede si fara treziri multe peste noapte, de cand i-am scos bibele, adica abea de prin august anul asta!.. el bea un bibe si in cursul noptii, plus la culcare, inclusiv la pranz..acum, abia mai bea o cana seara... si plus de asta, daca deget nu a supt, suzeta n-a avut decat o luna, si=-a gasit alinare si comfort in alte chestii, cum sunt astea, e clar ca pe el il relaxeaza..

Carola, eu am facut nonstres cand am intrat in travaliu si am ajuns la spital, dar parca imi amintesc sa mai fi facut unul pe la 36-37 s, cand am facut un control preanestezic... dar nu mai stiu sigur..

Mergi la inceput

luny - aa deci mai sunt si altii pasionati de bijuterii. al meu face asa de la 9 luni. deja stiu, daca vine si imi cere inelul ii e somn. cand era mic zicea doar: "mama nelu"
si noi radeam: cine-i nelu maaah???
pe mine ma distreaza dar si cand ma tine cate o jumatate de noapte cu mana rastignita si nu am voie sa mishc in front nici un cm...vorba ta:
oare astia mici ce fixatii o sa aiba?
eu cand eram mica ma jucam cu parul mamei, atat il raspuceam pe degete pana auzeam: AAAAUUU!!! si ma trezeam si o luam de la capatsaraca mama, de abia acum imi dau seama

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

exact asa stiam si eu, ca te cheama la testul asta daca treci de 40 de sapt. mi mi l-au facut in perioada travaliului si in functie de test imi mareau sau micsorau doza de ocitocina si ce mai bagau ei acolo pt dilatatie.

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

pai e tot aia cu monitorajul? Adica 2 centuri, una urmareste contractiile si una ritmul cardial a lui bb? De asta am facuuuuttt ... dar se face in special dupa ce depasesti termenul. Daca nu sunt motive sa se ceara inainte.

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

ARIS eu n-amnici un nene din ala, am facut contract cu astia de la vaillant ca mi-a fost frica ca la mine e un manunchi de tevi si de cacaturi sub centrala ca merge pe 2 sisteme de incalzire, conventionala si prin pardoseala. Oricum e ok ca functioneaza, cred ca mai mult sunt hormonii mei de gravida care au chef sa se certe cu cineva si cum sotul a plecat, copilul nu e pe week-end acasa, trebuia eu sa ma iau de cineva.

LUNY, ARIS vi-l imprumut pe al meu care nu are pretentia sa stai linga el ca sa adoarma, dar te cheam de 10 ori dupa ce se pune in pat:
1. Mami, am uitat sa te pup
2. Mami, am uitat sa te iubesc
3. Mami, dar tu nu m-ai iubit
4. Mami nu sta steluta bine
5. Mami nu mi-ai adus sticla cu apa

si asta se intampla de fiecare data dupa ce ajung si ma asez si e si mai criminal daca ajung si la parter...Chestia asta tine pina cind ma ratoiesc la el si se opreste sa ma mai cheme dar mai nou a inceput sa bombane in pat diverse.

my baby 30+

Mergi la inceput