Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***355***
Raspunsuri - Pagina 8
novus spune:
Aaa am uitat sa va zic, stiti care a fost prima intrebare de dimineata, nu? : azi e maine ?
si banuiti si ce am mancat la micul dejun, nu ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Ha, ha, Novus, eram sigura! Oricum, e prea tare intrebarea Adei! Cu prima ocazie ii cumpar si eu Evei, momentan servim biscuiti ![]()
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Ha, ha, Novus, eram sigura! Oricum, e prea tare intrebarea Adei! Cu prima ocazie ii cumpar si eu Evei, momentan servim biscuiti |
Da si noi pe langa biscuiti (doar Leibniz si nu cum,va sa fie rupti
anamariame spune:
Nici Eva nu e cine stie ce pofticioasa, noi nici atat, asa ca nu avem in casa nimic dulce. Dar bunicii, deh, bunicii, parca au o placere aparte in a-i da ciocolata. S-au fript insa odata, cand au exagerat cu nr bucatelelor servite, si de atunci ma intreaba mereu daca au voie, ca au vazut ce poate face ciocolata din nepotica lor. Adevarul e ca era de nerecunoscut atunci, n-am mai vazut-o niciodata asa energica, sarea non stop, zeci de minute in sir, canta, striga, radea etcAda a inceput sa manance fructe? Ca stiu ca erai nemultumita intr-o vreme din cauza asta.
novus spune:
Nu mananca fructe nici acum ceea ce tot ma nemultumeste, de fapt e singura nemultumire vis a vis de mancare
Acum vreau sa incercam iar cu compot, poate poate reusim cumva
Eva mananca fructe, nu?
Niste poze cand mai pui ???
anamariame spune:
Da, adora fructele. De toate felurile. Incearca si fructe uscate, sunt excelente si s-ar putea sa ii placa datorita gustului dulceag. Eva adora caisele uscate, si de fiecare data cand e usor constipata ii dau fara numar si se rezolva problema.Eu fructele i le dau pe betisoare colorate, le combin sa dea bine, iar ea e foarte incantata de prezentare si mananca tot. Pozele de la gradi nu vi le-am aratat, nu? Sunt ultimele, ca daca toata luna octombrie ne-am chinuit cu viroze, nici macar poze nu am facut. Doar cateva cu telefonul, pe care le-am pus pe FB
O sa trimit acum un mail cu linkul spre ultimele poze. Ca eu inca am ramas cu sechele de la ciudatii aia de vara trecuta.
Monnvas spune:
Contractul meu yice asta, ca daca nu predau la timp teza dau banii inapoi. Negru pe alb.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
chatonel spune:
anamariame, eu am facut vreo 2 ani vaccinul si imediat dupa am facut gripa, o forma usoara, e drept... asa ca nu mai incerc, n-are sens sa ma gripez singura.
pisigri, uite aici un link interesant unde scrie ca penalitatile sint in caz de ruptura a contractului in primul an de doctorat... pt ri tre sa vezi jurisprudenta, eventual cu un judecataor, ca avocatii imi par cam aerieni :))
`http://cjc.jeunes-chercheurs.org/faq/rubrique.php?r=contratdoc#43
anaroro, ce zici tu acolo e valabil pt contracte intre societati, nu salariati, cel putin io nu am intilnit.
pisigri spune:
Novus, nu am vrut sa insinuez nimic malitios la adresa celor care au noroc de "bona" - bunica
, stii asta. Si te cred ca joaca un rol f important in...starea psihica pe care o ai cind te duci la locul de munca. De fapt asta spuneam, ca daca la job exista o motivatie reala care sa justifice, in forul interior, statul departe de copil (adica o data stii ca odrasla e in siguranta, apoi stii ca jobul iti aduce niste satisfactii reale, de orice ordin ar fi alea), devine ...o placere; e timp investit in tine, in cariera ta, e ocazia de a face altceva decit lego si puzzle si cutiuta muzicala. Daca la job te duci ci scirba, ba mai duci si bani de acasa, chiar e extrem de greu sa te impaci cu situatia.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)