Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***355***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La multi ani, ILINCA!

La multi ani, MAGDY!

Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de familiile voastre faine!

La multi ani, OLI&CRISTI!

Eu is acasa, ieri am simtit cum mi se umfla gatul cand eram prin oras, aseara ma rugam de pitic sa nu ma mai calareasca, fiindca ma doare capul iar de dimineata asta micu' facea toate tampeniile posibile, numai sa ma faca sa rad.
A inceput sa inventeze dialoguri intre diferite obiecte din casa, de ex. intre lopatica si grebla, mor de ras cand il aud: "Buna", "Buna", "Eu sunt rosu", "Eu sunt verde", "Unde ai gurita?" "Uite aici, "Dar ochii?", "Uite acolo" (si arata) Azi le vine teatrul la gradi.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Si la Vladimir a fost teatrul la gradi: Punguta cu 2 bani. L-am intrebat cum a fost si mi-a zis:" am plans ca m-am speriat de nene cu costum de cocos":))

aseara mi-a cerut ca vrea sa mearga la calculator sa scrie un mail si o carte mare pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Si abia ce ma laudasem ca nu-s prost crescuta...

Olga, iti ramin vesnic datoare pentru machete. Au fost mai usor de montat, dar asta le-a facut cu atit mai atractive pentru Ilinca. M-a pus sa fac si sa desfac masinuta de atitea ori, incit pina la urma ea imi dadea piesele in ordine si eu le montam Are mami fetita priceputa....

Gianina, sa nu fii suparici pe mine, te rog. Nu am zis cu rautate ce am zis de urechi, desi acum cind am citit cum m-am exprimat, eu m-as fi suparat pe mine . sa ma ierti !

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Ilinca, iti doresc tot binele din lume si te imbratisez cu drag!(si, daca tristetea-i prea mare, gandeste-te cat de fericita a fost ziua aceasta pentru mama ta si cata bucurie i-a adus prezenta ta in viata ei!Te pup!)

La multi ani fericiti, Magdy!

Olga&Cristi,sa fiti alaturi,cu iubire, intelegere si zambete, pana la adanci batraneti!(oricum, asa cuplu frumos parca-i rupt din basme!)

Ina, glasul tot nu mi-a revenit in totalitate, dar acum lupta-i cu o tuse de zile mari...laringita lu' peste! Ma bucur ca Ian e sanatos, asta-i cel mai important lucru! Poate merita sa incerci si varianta gasirii unei bone, pentru mine tanti a fost mana cereasca atunci cand eram intr-o pasa identica. Daca reusseti sa castigi putin timp doar pentru tine, o sa vezi altfel totul si cred ca te-ai lansa cu alt tonus si in cautarea unui job.

Doctorita nu ti-a recomandat Prevenarul? Eu l-am cumparat si-l tin in frigider, ca trebuie sa las sa treaca vreo doua saptamani de la tratamentul cu antibiotice, ca sa i-l putem face. Vreau sa-i fac vaccinul si abia dupa aceea sa-l duc la gradinita, sperand ca se vor vedea ceva efecte.

Pisigri, ce sadic suna: mi-a lasat cineva un cadavru la usa!

Novus, spor la treaba!

Monn, ai grija de tine, sa nu te-ncolteasca si pe tine vreo spurcaciune de virusache!Mortal Cristi cu dialogurile lui!

Din putul gandirii guliene: cand vede ca ma iau nervii ca nu ma asculta/face vreo prostie, mi-o ia inainte si zice "Scumpule, ce copil cuminte esti!"...supara-te daca mai poti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Gianina, sa nu fii suparici pe mine, te rog. Nu am zis cu rautate ce am zis de urechi, desi acum cind am citit cum m-am exprimat, eu m-as fi suparat pe mine . sa ma ierti !

ce-ti veni mai fata draga, de unde ai dedus ca m-am suparat?
ba din contra
si vezi ce faci sa nu iesi din starea actuala ca tare-mi place de tine asa in verva

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

tocmai am primit mail de la gradi ca este un caz de oreion la o alta grupa
daca avem ROR-ul facut ar trebui sa stau relaxata? sau nu

Mergi la inceput

olguta- ce faci burticoasa draga, te sustragi de la impartit tortul cu noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

tocmai am primit mail de la gradi ca este un caz de oreion la o alta grupa
daca avem ROR-ul facut ar trebui sa stau relaxata? sau nu

Gianina, nu stiu. Poate intra Denisamada si te lamureste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Aoleu, daca ai stii ce zi am avut azi ....
De la cearta pe care am tras-o de dimineata cu sefu mi se trage. I-am zis ca daca nu e in stare sa tina minte ce face si spune sa-si noteze si inca mai aveam recomandari de facut, da' o plecat nervos :D

Mergi la inceput

pisigriule - da' cu cadavrul ce-ai facut?

Mergi la inceput