Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***355***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

LA MULTI ANI! Ilinca si pe aceasta cale. Sa fiti sanatosi, frumosi toti 3 si sa fii la fel de haioasa si cu simtul umorului si peste 100 ani!

LA MULTI ANI! Magdyi Te asteptam sa mai intri pe aici sa ne mai spui de Gabi si de printesa Maria

Olga&Cristi, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si sa va iubiti mai mult ca-n prima zi

Floric, m-a amarat si scarbit ce ai povestit de servici..:( Asta a fost unul din factorii deciziei mele... Insa nu vreau sa te descurajez Las-o in legea (prostia) ei si fa in asa fel incat sa ai cat mai putin de-aface cu ea, sa nu fie nici ea deranjata de ideile tale, nici tu de cretinismul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Floric, uitai "of"-ul tau

Din fericire, eu nu m-am confruntat niciodata cu asa ceva dar imi imaginez cit poate fi de frustrant; de fapt, la un singur job, nu reuseam nicicum sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu "big boss" dar erau alte vremuri si mi-am gasit rapid altceva mai bun Stiu ca prostia si "micimea" de orice fel sint greu de tolerat si creeaza multa frustrare, habar nu am cum ar trebui sa "te impaci" cu ele; poate daca ai reusi sa fii persuasiva -a se citi "manipulatoare"- si, pe dupa casa vecinului, sa faci in asa fel incit conducerea sa aiba idei "marete". Eu nu sint adepta zicalei "capul plecat, sabia nu-l taie" decit "de forma".
Nu cred ca ti-am zis ceva nou sau care sa-ti fie dde real folos; si nici nu ma pot pune ACUM in locul tau in conditiile in care eu imi caut un job; ORICE job (in afara de vinzatoare sau Avon, Oriflame, Amway & cO

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Anaan cum iti e glasciorul? Te bagi la un "Multi ani traiasca"?
Nu ne mai spui si noua ce-a mai scos Andrei din putul gindirii?

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Acum bagai de seama ca am avansat la stelute albastre; va servesc, asadar, cu o cafea buna, buna si cu prajitura cu mar facuta de doamna R. Asta sa stiti ca e buna, i-am dat si lui Ian

Merg sa-mi usuc parul, apoi iesim afara ca se face vreme buna

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hai ca am tras o cearta cu seful meu si acum sint zen si dispusa sa ma ocup de sefa lui Floric :)))

Floric, eu cumva o inteleg pe sefa ta: daca acel curs nu are nici o legatura cu serviciul, de ce te-ar lasa sa lipsesti de la serviciu ca sa participi la el? Adica ia-o si altfel, sa spunem ca tu esti sefa unui departament de facut sosete, si unul dintre angajati vrea sa lipseasca de la serviciu ca sa participe la un curs de astronomie, ca lui i se pare interesant. Ai fi de acord?
Io zic ca, corect ar fi ca daca acest curs nu are nici o legatura cu jobul, sa iti iei concediu citeva zile si sa il faci. Daca mai poti sa iti iei concediu asa de curind, la mine si la sotul meu de exemplu, nu se poate.

Inapreda,
In primul rind medicul cred ca ti-a zis sa il tii acasa si gata, nu ca stie ca tu stai acasa, ci ca parerea ei este sa rezolvi situatia cum stii, ca nu o priveste pe ea care ar fi solutia: vecina, bunica, bona etc. Pentru ca acum e sensibilizat.
Bronchovaxom-ul stiu ca nici lui Mada nu ii placea, nu mai stiu de ce. Eu, cind l-am propus actualului pediatru ca alternativa la vaccinul antipneumococic injectabil, mi-a spus ca imunitatea pe care o creeaza este slaba si ca tulpinile din el nu mai sunt neaparat cele mai actuale. Eu stiam de administrare conform prospectului, repetata in fiecare primavara si toamna (cind teoretic sunt sanse mai mari sa se procopseasca cu cutare crocobaur, daca are noroc sa il nimereasca taman pe ala din Bronchovaxom). Ian nu are facut nici un vaccin antipneumococic optional?

Mai am de zis, da tre sa dau niste telefoane ca mi-a aparut la usa un cadavru si nu stiu de unde cine l-a adus a balegat sacul in usa si a plecat....

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

As veni cu drag la fiecare petrecere...
La multi ani!

Bianca- Nu stiu, maica, ce promovai, dar era un vis luminos...Nu se compara cu cosmarul de azi noapte. Oricum, pe la 3, Anastasia tusea de zor si Alex (il trezise) urla la fiecare stop: Sanatate! Ca la nebuni....
Ina- Ce ar fi sa te ajutam "colectiv". Ne spui ce ai putea face, reflectam, puricam netul, cascam bine ochii si urechile si...nu se stie niciodata. Local, e clar ca stii cel mai bine despre ce-i vorba, dar nu-i numai asta....
Nici eu nu-s cu cartile alea "motivationale"...
Cred ca depinde de stilul fiecaria de comunicare si receptionare a mesajelor. Eu nu stau niciodata sa despic firul in 4. Pentru mine o carte se transforma imediat intr-un mesaj global, structurat in puncte esentiale. Chiar si mesajele obisnuite la fel le "tratez". Mi se aprinde beculetul doar la chestiile iesite din context sau care ar putea fi generatoare de discutii, jignitoare sau interpretabile....Scoteti-ma din priza ca zici ca-s automat de tratare a textelor, dupa cum m-am descris de una singura...Dar m-am prin din liceu ca-i ceva cu mine ca nu reuseam niciodata sa redau o barfa in integralitatea ei: eu faceam rezumatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Acum bagai de seama ca am avansat la stelute albastre; va servesc, asadar, cu o cafea buna, buna si cu prajitura cu mar facuta de doamna R. Asta sa stiti ca e buna, i-am dat si lui Ian

Merg sa-mi usuc parul, apoi iesim afara ca se face vreme buna

Mama lui Ian.

Daaa, chiar ma uitam mai inainte ca parca ti s-au albastrit stelele si vroiam sa te felicit dar mi-ai luat-o inainte !!
Asadar, la mai mare !!

Cat despre job, in asigurari ai vrea sa lucrezi ? ca avem sucursala si in Bistrita si pot sa te pun in legatura cu colegii mei de acolo plus o vorba buna
Daca esti interesata da-mi PM sa iti explic ce si cum , eu zic ca ai fi potrivita dar tu stii

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Andiaroro, tare-mi place de tine

A propos de carte, am citit si eu cateva pagini , interesante dar tre' sa ai dispozitie de citit si receptionat ideile/mesajele de acolo, momentan nu am, asa ca am abandonat, bine nu de alta dar de dimineata nu am facut mare lucru la birou asta in compensare pt ieri si ar cam trebui sa ma apuc de treaba ca imediat trebuie sa ies in pauza de masa !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

La multi ani Ilinca!
La multi ani Magdy!
La multi ani Olga si Cristi!
Si noi aniversam maine, 9 ani de casnicie.
Eu am o dispozitie de zile negre..si nu stiu nici eu de ce..incerc sa ies din starea asta care ma omoara:((
Novus...care e procedura prin asigurari?La un moment dat ma interesa si pe mine ideea...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am elucidat misterul :)

Inapreda, stiu ca pentru tine probabil nu e de ris, ca abia luasesi o decizie in legatura cu gradi, da' uite cum nu stii de unde sare iepurele !

Asa, Gianina, ti-a venit rindul :)
Otita seroasa e ... nimic. Adica, imediat ce Micsu' are muci sau gitul inflamat, face si aceasta forma ffff usoara de otita; gitul, nasul si urechea medie comunica, si e normal ca daca mucoasa nazala sau "gitala" se inflameaza, sa se inflameze si cea a urechii. Adica de exemplu, cind tu esti racita si ai nas infundat si ti se infunda urechile si daca urci repede cu liftul 2 etaje, si tu ai otita seroasa. Nu e din putul gindirii proprii, e din 2 medici ORL.
Ca tre' sa tratezi nasul/gitul ca sa nu treneze inflamatia, sa nu se introbage crocobaurii si in ureche, etc, este f adevarat. Dar tu poti sa fii cumva mai "linistita", adica otita e ...otita numai pe jumatate :) Te pup si pe tine !

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput