Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***355***
Raspunsuri - Pagina 19
Bianca2503 spune:
Pai cartea o am in forma fizica, in 2 volume. caut format pdf si va anunt.
sau daca vreti, faceti o lista si facem leapsa. O primeste cineva si apoi o da mai departe. dar nu este niciun secret titlul ei:
Anthony Robbins- descopera forta din tine
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Pai cartea o am in forma fizica, in 2 volume. caut format pdf si va anunt. sau daca vreti, faceti o lista si facem leapsa. O primeste cineva si apoi o da mai departe. dar nu este niciun secret titlul ei: Anthony Robbins- descopera forta din tine |

imi notasem titlul cand ai mai pomenit de ea deci clar o vreau !eu as prefera forma fizica cand mi-o veni randul dar nici pdf nu e rau, o mai dau si prietenelor mele 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Pai cartea o am in forma fizica, in 2 volume. caut format pdf si va anunt. sau daca vreti, faceti o lista si facem leapsa. O primeste cineva si apoi o da mai departe. dar nu este niciun secret titlul ei: Anthony Robbins- descopera forta din tine |
O am
De cind am ramas insarcinata n-am mai cumparat carti din librarii -decit pentru copii, dupa ce l-am avut pe Ian- dar de pe net mi-am mai comandat cind gaseam un titlu "atragator"; asta mi-am luat-o dupa ce am pierdut-o pe mama dar n-am avut "forta" sa o citesc
A trecut aproape un an de atunci; Bianca tu ai citit-o "de capul tau" sau ti-a recomandat-o cineva intr-un "cadru organizat"?

Mama lui Ian.
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
O am De cind am ramas insarcinata n-am mai cumparat carti din librarii -decit pentru copii, dupa ce l-am avut pe Ian- dar de pe net mi-am mai comandat cind gaseam un titlu "atragator"; asta mi-am luat-o dupa ce am pierdut-o pe mama dar n-am avut "forta" sa o citesc A trecut aproape un an de atunci; Bianca tu ai citit-o "de capul tau" sau ti-a recomandat-o cineva intr-un "cadru organizat"? ![]() Mama lui Ian. |
Am citit-o de capul meu.
Multe dintre ideile pe care Pisik si Dyana le-au enuntat aici se regasesc in acea carte.
Eu l-am citit pe Tony Robbins pentru ca e un fenomen si am vrut sa inteleg mai multe chestii. Am citit din curiozitate si am luat din ea ce mi-a placut.
Se citeste usor si nu face rau.
novus spune:
InaPreda 

iti doresc sa ti se aseze lucrurile cat mai repede pe toate planurile !!
Gata, fug acasa sa ma relaxez cu Ada care e in forma cu glumele aseara de exemplu, ea strangea jucariile cu Pisi si eu o chem dincolo, la care ea ii spune lui Pisi :ma duc sa vad ce vrea sa ne mai comande mami
!! zau de stiu de unde a scos-o ![]()
Cu siguranta in capsorul ei notiunea de a comanda are alt sens , cred si sper ![]()
Astazi a tot intrebat-o pe mama mea de ce nu avem lift si noi, trebuie sa vina tati sa ii spuna sa cumpere unul
; a pus ea ieri la loto impreuna cu Pisi dar nici asa ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
Intre timp am pus pe mail-ul comun o alta carte. Tot Anthony Robbins- Putere Nemarginita.
va recomand sa o cititi pe asta prima si apoi "Descopera forta din tine". Cica asta ar fi ordine fireasca. Dar daca incepeti invers nu-i niciun bai.
Ilinca_M. spune:
Of, Doamne, ce mi-ar placea sa pot citi si eu asemenea carti. Nu pot, mi se strepezesc dintii, nu pot sa le suport; dar stiu bine ca mi-ar fi mult mai usor daca as putea sa cred in asa ceva sau in Dumnezeu, sau in ceva sigur, in orice caz. Asa trebuie sa caut alte paie de care sa ma agatz. N-am chef de ziua mea, e prima data cand n-o sa-mi spuna maica-mea "La multi ani!"
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Of, Doamne, ce mi-ar placea sa pot citi si eu asemenea carti. Nu pot, mi se strepezesc dintii, nu pot sa le suport; dar stiu bine ca mi-ar fi mult mai usor daca as putea sa cred in asa ceva sau in Dumnezeu, sau in ceva sigur, in orice caz. Asa trebuie sa caut alte paie de care sa ma agatz. N-am chef de ziua mea, e prima data cand n-o sa-mi spuna maica-mea "La multi ani!" I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Cartile le citim pentru informatii. Cine a zis sa credem in ele.
Eu cred ca mama ta va fi prima care iti va spune "La multi ani".
In mod clar ai chestii in care crezi, o sa iti dai seama de ele.
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Of, Doamne, ce mi-ar placea sa pot citi si eu asemenea carti. Nu pot, mi se strepezesc dintii, nu pot sa le suport; dar stiu bine ca mi-ar fi mult mai usor daca as putea sa cred in asa ceva sau in Dumnezeu, sau in ceva sigur, in orice caz. I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Nici mie nu-mi plac...deloc! Dar nu zic ca-i hiba lor, e hiba mea.
Cat despre ziua ta, stiu sentimentul...
olishka spune:
LA MULTI ANI draga noastra ILINCA!!!! Sa ai o zi minunata si sa te bucuri de ea alaturi de frumoasa ta familie. Multi pupici din partea noastra!!!
Va servesc si eu cu o felie de tort (dar nu acum, ci maine dimineata caci acum abia il fac
). Sarbatorim si noi 3 ani de casnicie. Putini, da buni ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
22+