Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***355***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

A dat de doctora si i-a zis sa puna Colargol in nas.

Bianca si compania . Declar (IAR) razboi stomacului. De maine sa isi puna pofta in cui...Mai bine zis creierului, caci de acolo vine toata problema.

Asa...Maine pot sa mananc salata orintata...adica, cartofi cu masline, cu castraveti murati, eventual.

In disociatul meu prima zi e de legume si ma gandesc ca si cartoful e o leguma. Ar trebuie sa imi fac o salata dar zau ca nu pot trece de la huzur direct la o juma de coaja de mar...INDURAREA

Astept raspuns ca sa stiu daca im ipun cartofii la fiert.

DAca nu...nu stiu ce sa manac maine in afara de masline cu rosii.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Mai, voi nu ma lasati nemancate pentru maine. Caci am alternativa...Ardei umpluti cu smantana.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

"du-te de la baieti de aici" (adica sa plec din pat sa ii las pe ei ca baietii....

deci trebuie sa imi fac o fetita.

Floric, cartofii se combina cu fasole, orez si chestii de genul. Daca esti pe dosociat mergi pe lista tremisa de INA cand a inceput ea dieta pe zile.

Mergi la inceput

Bine, multumesc. Dar atunci sa fac o strigare

INAAAAAAA.....ai indurare si da-mi te rog lista dietei grabnic folositoare.

PAi, eu o tin pe a mea...cartoful cu maslina ce are? cat e de pacatos? Ca doar nu oi manca cartofi cu orez. Bine pot manca o data cartofi, o data orez dar....eu tot la maslina ma gandesc

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

MAi, tufete, cred ca, catina asta are un efect exagerat asupra revitalizarii organismului. V-am spsu ca am facut o pauza sa vad ce si de unde vine.
Concluzia serii...DA...Agitatia (de fapt energie in exces) vine de la ea. Desi nu ii dau dupa ora 14 dar eu stiu...poate ii dau prea multa dimineata. Īntr-o ceasca/cana de ceai ii pun (nu stiu sa apreciez exact ca torn cu sticla) 1-2 linguri de suc de catina.
Dar are un efect...Speedy Gonzales...in toate directiile si motor si verbal si cognitiv si de toate...

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Bine, multumesc. Dar atunci sa fac o strigare

INAAAAAAA.....ai indurare si da-mi te rog lista dietei grabnic folositoare.

PAi, eu o tin pe a mea...cartoful cu maslina ce are? cat e de pacatos? Ca doar nu oi manca cartofi cu orez. Bine pot manca o data cartofi, o data orez dar....eu tot la maslina ma gandesc

Poze Raru
Poze noi

Ajung eu la birou si iti trimit lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

DODO & DAN

La cum povesteste Pisigri ca e seful ei care o freaca la cap toata ziua, ii da de lucru pana peste cap, colegii cred ca nu sunt nici ei de nota 10, zau de vad ce ar putea gasi ea pozitiv acolo, mai ales ca nici cardul nu pusca de plin ce e la sfarsitul lunii ; eventual sa se gandeasca ca ar putea fi si mai rau

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

:))) singurul avantaj aici a fost ca de cite ori am avut copila bolnava, nu a existat sa ma tocmesc cu medicii pt programari, sa amin programari etc, pe motiv de program la serviciu inflexibil. Dar ar fi fost si culmea sa macane careva pe tema asta....

Da, colegul meu, mai nou superiorul meu, mi-a explicat zilele trecute cum fetusul sau (nevasta-sa e insarcinata cu al doilea copil, in luna a 5a), avea burtica mare, ca abia ce mincase prin cordonul ombilical, care se deschide in stomacul viitorului bebelus. Sa va amintesc unde lucrez, in ce domeniu, ce facultate am absolvit? Inca nu mi-am revenit din socul asta, imi vine sa pun afise pe la intrarile facultatii cu citatul...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hai sa dau cafea :)

Si eu trebuie sa imi reiau regimul, dar e cam greu ca vad ca-s intr-o pasa "gaticioasa"...cit am gatit weekend-ul asta cred ca nu am mai gatit de cind am "aterizat fortat" in pat in sarcina.

Ela, ma bucur ca ai luat o decizie !

Chato, ma bucur ca va simtiti mai bine !

Anaan, PREA TARE faza cu "ala mic care respira greu".

Monn, si eu zic ca nu te prind pe tine hainele de "doambe"... aoleo, la Iasi se gasesc niste rokii "de nunta" de te sperii, niste verze in culori turbate

Am si eu o dilema adinca :)))))
Ilinca ma relativ bate la cap sa aducem caniche-ul inapoi acasa.
Caniche-ul ar fi tare doritor sa stea cu noi, dar in apartament se misca muuult mai putin dcit afara; sincer, eu nu am timp sa alerg cu ea cit alearga ea la curte.
Pe scurt, plusuri pt Ilinca: "obect" de joaca (dar are si pisicile oricum..)
Plus pentru ciine (mincare corespunzatoare, mai putini purici, mai putin praf mai putine dermatite si alergii si otite.
Minus pentru Ilinca (sau pentru mine...) tre sa stau cu ochii pe ele doua ca pe butelie, fiica-mea ii dadea mincare pe principiul " o gura tu o gura eu, o cereala tu o cereala eu"...ciinele intra in toata casa si deci face mizerie, doarme in pat (e drept la picioare), nu sta singur in casa.

Cred ca abia ce mi-am rspuns singura la intrebare :D Faza e ca m-a induiosat "comuniunea copil ciine" cind am fost in weekend la bunica, si nici nu am vazut in viata mea ciinele asta asa disperat sa stea dupa noi si asa bucuros sa ne revada...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui novus

DODO & DAN

La cum povesteste Pisigri ca e seful ei care o freaca la cap toata ziua, ii da de lucru pana peste cap, colegii cred ca nu sunt nici ei de nota 10, zau de vad ce ar putea gasi ea pozitiv acolo, mai ales ca nici cardul nu pusca de plin ce e la sfarsitul lunii ; eventual sa se gandeasca ca ar putea fi si mai rau

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

:))) singurul avantaj aici a fost ca de cite ori am avut copila bolnava, nu a existat sa ma tocmesc cu medicii pt programari, sa amin programari etc, pe motiv de program la serviciu inflexibil. Dar ar fi fost si culmea sa macane careva pe tema asta....

Da, colegul meu, mai nou superiorul meu, mi-a explicat zilele trecute cum fetusul sau (nevasta-sa e insarcinata cu al doilea copil, in luna a 5a), avea burtica mare, ca abia ce mincase prin cordonul ombilical, care se deschide in stomacul viitorului bebelus. Sa va amintesc unde lucrez, in ce domeniu, ce facultate am absolvit? Inca nu mi-am revenit din socul asta, imi vine sa pun afise pe la intrarile facultatii cu citatul...

Dumnezeule mare! Asta nu e de ras.....

Mergi la inceput

Pentru Floric:

PROTEINE
- piept de pui, somon, vita, salam, carnaciori, pulpe de pui, pastrav, cotlet de porc, hamburger de pui, conserva ton, scoici, ciocanele pui, conserva sardele, coaste slabe de porc, curcan
- vinete, rosii, usturoi, conopida, varza verde si rosie, praz, andive, broccoli, varza de bruxelles, morcovi, castravete, ardei gras, masline, gulie, dovlecei, telina, spanac, hrean, sfecla, castraveti murati, rucolla, ridichi rosii
- oregano, rozmarin, patrunjel frunze, ulei masline, mustar, ghimbir, sare, piper
- branza degresata, parmezan, branza feta, iaurt dietetic, mozzarella

AMIDONURI
- varza acra, ceapa, cartofi, porumb boabe, usturoi, rosii, morcovi, ardei, ciuperci, mazare, praz, conopida, broccoli, fasole verde, castraveti murati, telina, frunze papadie, varza create, dovlecei, vinete, ardei iuti
- boia, pasta rosii, chimen, dafin, piper, nucsoara, maghiran, sofran, pudra de chilli, germeni(nu zice de care), sos tabasco, patrunjel verde, tarhon
- soia, orez, linte, fasole uscata, fulgi de soia, naut, mei, migdale

CARBOHIDRATI
- faina alba, faina integrala, faina de hrisca, faina de porumb, spaghete, lasagna, cus-cus, foietaj, paste integrale, taitei, graham, paste cu spanac, tortilla
- drojdie, sare, zahar, ulei, masline, sos pesto, menta, zeama lamaie, praf de copt
- rosii, ciuperci, ceapa, usturoi, patrunjel verde, morcovi, capere, vinete, sparanghel, nuci
- marmelada dietetica
- se mananca prajiturele, ciocolata neagra ....

VITAMINE- doar fructe si legume

Mergi la inceput