Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Deea ma bucur mult pt. tine
Doamne ajuta sa fie bine totul in continuare.

virginia dar ai simptome, te doare ceva, ai secretii? eu as repeta analiza, chiar inca de vreo 2 ori inainte de a lua antibiotic. mai ales daca nu te deranjeaza nimic.
si daca tot iti iese si la celelalte analize, as lua antibiotic din luna a 2-a de sarcina. parerea mea

Elly te asteptam cu vesti bune.

mamita suntem 3 pana acum care si alaptam. eu, tu si Nana.

tigruta spor la placinte. nu-mi faci pofta, pt. ca eu am facut ieri placinte. am facut 10 si azi mai avem doar 3. a mancat si sotul, ce-i drept...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

mamita suntem 3 pana acum care si alaptam. eu, tu si Nana.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Supeer, si voi cum stati cu foamea??? Eu am fost mare mancacioasa si la prima sarcina, dar acum parca e si mai si! Sa fie oare si alaptatul de vina?

Corina, mami de Bubulina 10 luni si acum 5+ (?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Ramonik,n-am nimik!Doar secretia obisnuita,putin mai abundenta, dar e norma sa fie asa, nu ma mananca, nu ma ustura, n-are culoare, n-am febra, nu ma doare. Va multumesc pt incurajari si ma duc sa repet analiza, in doua locuri diferite ca sa fiu sigura...poate aflu 3 rezultate diferite:-)))))Va pup pe toate si va doresc burtici fericite! Virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Dragele mele, am ajuns si eu in Bucuresti. N-am mai avut rabdare pana maine ca sa citesc mesajele voastre. Am citit asa mai pe "diagonala". Ma bucur nespus pentru Deea si pentru toate burticile care si-au vazut sambureii vii si nevatamati la ecografie.

Sa va povestesc cam cum a fost mica mea excursie...Am reusit sa nu vomit pe drum spre Oradea, am dormit jumate de drum ca sa reusesc asta. Acolo de asemenea m-am tot chinuit sa nu vomit ca nu vroiam sa se prinda lumea de sarcina. Deci ce ziceam eu ca n-am cine stie ce greturi si alte alea, vad ca s-au accentuat simtitor simptomele. Acum am greata in fiecare zi, fara prea mare legatura cu ora. Am vomat si dimineata uneori, alteori am vomat seara. Cu eforturi considerabile sa nu vomit am reusit sa ma limitez la un singur eveniment pe zi, desi e absolut ingrozitor sa-ti fie non-stop greata si sa te abtii... Initial apare mai rau dimineata sau la mai multe ore de la masa, ca si cum ar fi de la aciditate, insa au fost momente cand am vomat si verde si amar, deci ba e stomacul ba e fierea, nu mai stiu ce sa mananc. Aparent mancarurile mai "grele" cum ar fi prajeli si altele imi taie initial greata, dar mai tarziu constat ca s-a suparat fierea. Lapte nu suport de nici o culoare, vineri nici apa nu prea am baut ca fiecare gura de apa imi facea greata. Mirosurile le simt toate ingrozitor de puternic, mancarurile au alt gust, sanii ma dor uneori absolut infiorator(mai ales noaptea) si din cand in cand am un fel de intepaturi/arsuri in abdomen. In fiecare zi e altceva ce ma supara rau, unele zile sunt ceva mai bune, in alte zile ma intreb daca o sa supravietuiesc acestei sarcini. Cum ziceam cu sanii si cu disconfortul abdominal, nu suport nici un sutien, nici nu ma mai incape de fapt..nu mai suport pantalonii sa ma stranga pe burta, am ajuns sa merg in pantaloni de trening. Sunt cam disperata asa un pic...da-ti si voi niste sfaturi ce ma fac cu hainele. Maine o sa sun sa ma programez la consult si ecografie, nu stiu in ce zi o sa fie programarea, in functie de programul doctoritei si de celelalte programari ale ei. Banuiesc ca undeva pe joi o sa merg de fapt, dar va anunt.

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Asa, si uitasem sa va zic si ca azi mi-a fost ceva mai bine pe drum, n-a mai fost nevoie sa dorm (poate pt ca am dat la rate de dimineata...deci mi-am facut norma pe azi). In rest e totul bine, vorba cuiva daca simptomele de sarcina se agraveaza inseamna ca bebe-i viu si creste. Ce consolare! Si mai uitasem sa anunt ca de maine intram in sapt a 7-a, deci azi se incheie sapt 6 de sarcina. Si ma intreb daca in halul asta ma simt acum cand e asa de mic, cum o sa ma simt mai incolo cand o sa ma apese pe toate organele?

Andreea,6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Deea, super-veste!!! Doamne-ajuta sa fie totul bine!
Aever, pana la urma ai fcut baie in bazinele din strand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna seara, fete dragi!
Scuze de absenta, am fost prin preajma, prinsa cu treburi bebelusesti.
Printre altele am mai facut o eco pe la 9+ ca am inceput brusc sa ma simt foarte bine (fara greturi, stari de oboseala, disparuse pana si incordarea sanilor), dar bb era foarte bine, pulsul un pic mai accelerat (180) probabil din cauza de mama stresata si nebuna.
Cu ocazia asta am reluat si legatura cu dr cu care am nascut-o pe Ana si m-am bucurat sa vad ca tot de treaba a ramas.
Sa mai zic si eu ca nu m-am ingrasat la kg, ba chiar am scazut 1kg, dar am o burtica imbalonata ca de 3-4 luni asa, pofte mai mult de acrituri, cafea am continuat sa beau dar nu mai intra mai mult de o ceasca (eram mare bautoare).
M-am bucurat tare sa vad ca Deea mai are sperante si ne rugam la DD sa fie bine bb.
M-am programat si eu pt eco de dublu test (nu fac testul de sange, am spus) si ma bucur sa vad ca sunteti vorbarete si am ce citi.
Pup burticile si alea mici si alea mai mari un pic.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009) si din nou cu 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Aever, nu dispera!:) Tot ceea ce ai scris mai sus se prea poate sa nu fie placut, dar e absolut normal! Nu te ingrijora pt greturi, in majoritatea cazurilor trec de tot..sau aproape de tot dupa primul trimestru, deci...cateva saptamani in plus si gata! Despre haine - incearca hainele de gravida daca tu crezi ca este cazul, nu exista o varsta a sarcinii la care TREBUIE sa incepi sa le porti, e dupa cum simti tu. Depinzand si de stilul tau vestimentar/ ocazie, poti incerca cu leggings - pentru mine au fost o solutie excelenta in sarcina.
In rest, bine ai revenit si sa ne auzim cu bine! Pupicei!

Corina, mami de Bubulina 10 luni si acum 5+ (?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crixy spune:

Da ELly iau vitamine de cand am descoperit ca sunt insarcinata , desi 2 doctori ( dna simona svasta si dl augustin marius ) mi-au zis ca e cam devreme pt vitamine. Ei amandoi mi-au recomandat sa merg doar cu acid folic, dar eu incapatanata si cunoscandu-ma (dintii sensibili )am zis sa iau vitamine. Si ce credeti.... Tot mi-a iesit anemie la analize.... Nu critica dar exista. Iau si supliment de fier pt anemie.
Abia astept bitestul maine

crixy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna seara burtici scumpe!

Citesc forumul cu mare interes, dar pentru ca sunt la prima sarcina nu stiu sa dau sfaturi si nici sa am pareri despre multe situatii. Pur si simplu invat din experienta voastra anterioare si actuala.

Va multumesc mult pentru grija si urari, nu va dati seama(sau poate va dati) cat inseamna pentru mine o vorba, o urare, o intrebare de genul "Deea ce-o mai face"... imi umpleti sufletul de speranta si de bucurie.

Eu am tot incercat sa gasesc ceva pe net despre cat de grav poate sa fie bataile slabe ale inimoarei micutului meu, dar nu am gasit nimic. Nu am gasit pe cineva care sa fi avut mai putin de 102 bpm, dar astept cumintica si fara stres urmatoarea eco.
Scurgeri nu am mai avut, dureri da, dar le calmez cu 3 no-spa pe zi. In schimb utrogestanul ala imi da niste stari oribile. Ma simt foarte ametita de nu pot sa ma tin pe picioare.
Au inceput niste greturi usoare, dar nu ceva de speriat, in schimb sunt foarte balonata.

Imi pare foarte rau ca in astea cateva zile in care asteptam sa se intample ce este mai rau m-am reapucat de fumat , iar acum ma lupt din nou sa renunt definitiv, doar ca am inceput sa tusesc iar doctora (cea buna) mi-a recomandat sa nu le las de tot, ca nu e bine sa tusesc, ci sa ma rezum la 3 maxim 5 pe zi.

Maine dau o proba de urina, ca doctora se gandeste sa nu am si vreo infectie urinara.Ea banuieste ca sangerarile ar putea fi si de la un mic "ceva" gasit la eco pe ovarul stang.

Va pup si aveti grija de puiutii vostri!

PS: Elly sper sa scapi repede de spital si sa ne dai de veste.

Sa ne dea Dumnezeu sanatate!

Mergi la inceput