Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Deea felicitari! Nu-mi vine sa cred ca exista asemenea medici...si mai lucreaza si la clinici private...Dar ma bucur enorm pentru tine! Te rog sa ai grija de tine si de bebe si sa ai ai incredere ca totul va fi bine!
Elly trebuie neaparat sa te internezi? Chiar nu puteai prelungi concediul fara internare? Apropo, poate ai mai spus si nu am retinut eu, de unde esti? La noi se mai poate si asa... Cat stai? Te pup

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Hei burtici..
Deea ma bucur enorm pt tine..ti-am zis sa nu-ti pierzi speranta..vai da ce mult m-am bucurat cand am vazut mesajul tau
Elly felicitari pt rezultate..
eu am citit asa mai mult pe diagonala dar pana scriu eu uit care ce si cum a zis..
In legatura cu kg Miha sa stii ca si eu m-am ingrasat tot vrun kg daca nu si 2, dar ma crezi ca n-am curaj sa ma cantaresc..oricum poate credeti ca exagerez dar burta mea e destul de mare.la Luca asa o aveam pe la 4 luni..si seara mi se intareste si ma simt tare balonata.

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 11+

Mergi la inceput

Hildegard bine ai venit si sarcina usoara..imunitatea e mai scazuta in sarcina decat in mod normal..
Crixy bine ai revenit..te asteptam mai des..
virginia imi pare rau de bacterie..eu as repeta analiza la alt laborator..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Deea, felicitari si sa fie numai bine!

Merg des la pishu.....adica noaptea o data...tot fuga...
Ziua la fel.....probail si de aia ca beau apa multa.
Alte simptome nu am....in fara faptului ca simt ceva jos....in uter.....si ma simt balonata.....adica nu pot sa-mi trag burta asa cum o facem pana acum.
Dimineata mi-e pofta pe cafea cu putina lapte. Voi beti cafea dimineata?
Ce mai am...este ca ma apuca din senin nervii......
Eu dupa cum am spus iau 1 tb. de acid folic pe zi , imi fac vitamina c e fervescenta de la ozone si cam atat.

Mami de Stefan Peter 5 ani si 11 luni si gravida 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha81

Elly trebuie neaparat sa te internezi? Chiar nu puteai prelungi concediul fara internare? Apropo, poate ai mai spus si nu am retinut eu, de unde esti? La noi se mai poate si asa... Cat stai? Te pup

pozeBianca

Iubita, eu de la 6 sapt stau in concediu medical si pana acum am luat cu trimitere de la medicul de familie. Doar ca medicul de fam imi elibereaza doar o data pe luna trimitere catre o specializare(ginecologie - in cazul meu ), asa e legea cica. Iar eu pe oct. deja am luat, asa ca nu pot decat sa ma interneze dr mea ginecolog o zi, ca apoi sa-mi dea ea concediu, fara trimitere, fara nimic.
Asta e sistemul, deh.
Pupicei pt tine! Cum te simti?

Elly 12+ si Babyboom

Mergi la inceput

Elena si eu am luat in greutate doar 1 kg, dar vorba ta, parca as fi luat 5, asa am burtica. Uite o sa pun o poza la albumul de profil ca sa vedeti ca nu glumesc
Esti bine?
Puiul Luca ce face?

Hildegard sa atasezi si tu la semnatura numele tau, ca sa stim si noi cu cine vorbim si sa ne familiarizam mai usor.
Sa stii ca aproape toate am avut sau inca avem simptomele tale.
Si balonare, si greata si schimbari de dispozitie bruste

Eu acum parca m-am mai potolit cu greturile, dar toata noaptea m-a chinuit o durere de cap. Parca imi bubuiau tamplele.
Si acum ma doare, dar parca nu asa tare.
E ff bine ca iei acid folic. Si vit C e buna, iar la control o sa decida dr dc e nevoie si de vitamine pronatale sau nu.
Pupam bobitza si pe mami, sa fiti sanatosi si sa va vedeti cu bine.

Elly 12+ si Babyboom

Mergi la inceput

Hildegard si eu beau o cafea dimineata ca altfel ma doare capul rau..
Elly suntem bine multumim, Luca e putin racit, ii curge nasucul..Eu vreau sa ma apuc de framantat placinte ca la mama acasa..sa vedem ce iese..sper sa nu va fac pofta, ma iertati
Elly cand te internezi ca n-am fost atenta daca ai zis si cand.
pupici..am plecat la framantat ca ma apuca noaptea..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Elly cand te internezi ca n-am fost atenta daca ai zis si cand.
pupici..am plecat la framantat ca ma apuca noaptea..

Maine, iubita. Maine dimineata, ma duc cu bagajul facut
Spor la treabaaa! La placinte, inainte!

Elly 12+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

DEEA,ce mult ma bucur pentru tine...si eu am avut o presimtire in ce te priveste...!Doamne ajuta in continuare pentru toate fetele!Eu nustiu ce sa fac sa treaca timpul mai repede pana maine ca sa merg sa refac analiza din secretie vaginala.Sper ca nu pierd timp pretios in loc sa fi inceput deja tratamentul!
Nu mai stii in ce dr. sa ai incredere,la ce laborator sa te duci....
O duminica placuta tuturor!
Virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

'Neata fetelor! Am intrat si v-am citit ieri dar n-am fost in stare sa scriu nimic - a inceput rauuuuuul!
Deea, ma rog sa se intample o minune si bebele tau sa fie sanatos si sa supravietuiasca.
Elly, ma intrebai cand merg la doctor - mai am de asteptat o saptamana, pe 31 am programarea si nu mai am rabdare - e prima intalnire, deci stau ca pe ace.
Vad ca discutati de zor despre kg castigate - eu deocamdata nu am pus nimic, desi mananc cat 3 (e normal pentru ca, vorba lui mama
" te mananca unul pe dinafara (bebe alaptat) si unul pe dinauntru" - suna sadic dar asta e realitatea ).
La sarcina anterioara am pus in jur de 11kg, dar am inceput sa le pun tarziu, tin minte ca imi tot atragea asistenta atentia ca nu e bine, dar eu mancam orice, oricand si in cantitati industriale!Aaa..si de dat jos le-am dat la 3 saptamani dupa nastere, deci se poate!
Cam atat dragutelor, sa va fie bine si sa fiti sanatoase tun, si voi si bebeii!

Corina, mami de Bubulina 10 luni si acum 5+ (?)

Mergi la inceput