Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lelu/lelu.jpg)
lelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellyshor Fetele, noi suntem in spital pt ca ne-a cam durut burtica, avem si colul usor inmuiat si dna dr n-a mai vrut sa ne lase acasa. Facem perfuzii cu sulfat de magneziu si injectii cu scobutil. Sa ne ajute Dumnezeu! Vad ca avem multe gravidute noi, o sa le trec in lista insa cand vin acasa, pt ca de pe mobil e mai greu. Va pup dulce! Aveti grija de voi si de minunile voastre! Elly 12+ ![]() ![]() |
Ellyshor multa sanatate i-ti doresc! stai cumintica si doctori vor avea grija de tine si de bb
![](pupic.gif)
Da cum se observa situatia colului?, pe mine nu ma verificat
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
va pup
![](smiley_pregnant.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aever spune:
citat din mesajul lui Anitta_O Voiam si eu sa va intreb ceva. Ati auzit ca ar fi vreo problema daca pisica mi se tot urca pe burta si toarce? Sa o las sau sa-i fac vant? |
Eu stiu ca pisicile in general au un simt foarte special de a percepe schimbari in corpul omului. Stiu ca atunci cand e o problema intr-o zona a corpului prefera sa se puna acolo si sa toarca. Probabil e modul lor de a incerca sa ajute. Acum sarcina nu e o problema dar s-ar putea sa simta ca se organismul lucreaza din greu in zona aia si poate doar vrea sa ajute sa mai aline. Si eu am avut pisica pana prin clasa a 12-a si stiu ca mereu se punea pe burta cand aveam menstruatie si mi se mai linisteau durerile. Stiu ca torsul pisicii are si efect relaxant, deci eu zic ca rau n-are de ce sa fie. Singurul lucru care trebuie vazut e daca pisica nu are cumva toxoplasmoza si daca tu ai anticorpi pentru asta. Si in principiu ar trebui sa-i faci analize si pentru alte feluri de paraziti ca sa fii sigura. Eu stiu ca daca nu-i problema cu toxoplasma, nu e alt motiv de alungat pisica.
Andreea,
![](gravida.gif)
crixy spune:
Titi143 capul sus, asa am fost si eu prima zi dupa control... dar gata , treb sa ne revenim, sa fim optimiste. sunt sigura ca bebeii vor fi niste invingatori. la mine NT a fost 1.10, trebuie sa fie sub 3, din cate am inteles.
Virginia , felicitari pt analize.... si ce barbata esti acum !
Elly multa sanatate. Sunt sigura ca totul va fi bine. Trebuie sa fie!
Aever.... stiu cum e cu greturile. Inainte sa merg la control ziceam ca mor de fiecare data cand vomam. Imi era frica sa mananc, ca stiam ce ma asteapta. Eu nu prea le bagam in seama daca eram ocupata. Asa ca imi incarcam programul la maxim. Si culmea , cat aveam ceva de facut , uitam de tot de greturi, cum imi terminam treaba... la rate.
Sa va dau o veste buna... ieri am implinit 12 saptamani... nici ieri si nici azi (pana acum ) nu am avut nici o senzatie de greata. Cred ca s-au terminat!
Anitta_O , cum ti-au mai spus si fetele, fa-ti analizele pt toxo, eventual analizeaza si pisica :D. Si mai stiu ca toxo au doat pisicile care au contact direct cu soarecii, cu sobolanii. Eu am avut pisica ani de zile in casa (stateam la bloc), nu a avut contact cu rozatoare.... ea nu are toxo, eu nici atat. Daca nu ai imunizare pt toxo, trebuie sa repeti analiza asta luna de luna in sarcina. Asa mi-au recomandat mie medicii.
Ce am mai scris.... se vede ca nu mai am nimic.
12+
crixy
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
citat din mesajul lui Anitta_O Voiam si eu sa va intreb ceva. Ati auzit ca ar fi vreo problema daca pisica mi se tot urca pe burta si toarce? Sa o las sau sa-i fac vant? |
eu as lasa-o. eu zic ca te relaxeaza.
![](olala.gif)
Ramonika
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
zebra roz
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/joana2672001/joana2672001.jpg)
joana2672001 spune:
dragele mele burtici, ma bucur ca sunteti mai bine astazi, si crixy ca esti optimista.
Aever: o sa treaca si greturile, incet si sigur:) Eu acum cateva zile ma ingrijoram de ce nu le mai am, insa se pare ca la mine a trecut perioada lor.
am fost la eco de 12 saptamani astazi, si avem un ursulet de 5.50 cm, cu 164 b/min, cu os nazal, NT 1 mm, totul oki la inimiora. Nu a fost eco pt bitest, a fost facuta de dr mea, eu ma duc luni pt eco de bitestla Dr Iosup, insa dansa a dorit sa fie sigura ca e totul oki si le a masurat si ea.
se pare ca vom avea un baietel dupa tuberculul genital care este cam proeminet pt o fetita. pt noi important este sa fie sanatos si sa i gasim un nume:D
balonata mai sunt, insa cred ca acum mi se vede si putin burtica. :) ieii sunt asa happy :*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/joana2672001/joana2672001.jpg)
joana2672001 spune:
Felicitari noilor viitoare mamici de fluturasi si floricele. dar ce ne inmultim:D
Ramonika spune:
crisdima bine ai venit
miha nu stiu de unde sa-ti iei hainute din Buzau, eu sunt din Iasi. iar eu mi-am luat de la magazin, nu de pe net.
virginia ma bucur mult ca nu ti-a iesit microb. intotdeauna e bine sa se repete analizele, mai ales daca nu ai nici un simptom, nimic. chiar ca merita luati in suturi aia de la laborator...
asteropipan bine ai venit.
elly multa sanatate iti doresc si sa vii cat mai repede acasa.
joana felicitari pt. vestile bune.
Ramonika
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
zebra roz
joana2672001 spune:
Elly , sa fi sanatoasa si bebelul sa fie bine.
Intreba cineva cum se masoara consistenta colului. Dr mea ma pune pe scaunul de gineco si inainte de eco ma consulta manual sa zic asa. Cica doar asa isi pot da seama dca este moale sau tare colul.
Ramonika spune:
fetelor, azi e ziua mea.
va poftesc la cinsteala, nu mai zic ce sa nu starnesc pofte.
ma duc acus la coafor sa ma tund si sa ma aranjez. manichiura mi-am facut-o deja si diseara sper sa iesim la un restaurant.
Ramonika
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
zebra roz
ella81it spune:
Buna dimineata!
Bun venit noilor gravidutze Va doresc multa sanatate si sarcina usoara!
Fetelor sunteti foarte active,am citit si eu aproape tot dar nu imi vine sa scriuptr. ca nu am si eu noutati!
Ultima ecografie am facut-o pe 7 oct.si urmatoarea pe 7 nov.Nu vi se pare cam amre distanta de timp intre o eco si alta
Cred ca ma stresez degeaba,dar ard de nerabdare sa mi se spuna ceva despre puiu#539;ul meu.
ELLY iti doresc mult sanatate si ai graja sa nu te ridici din patLa sarcina cu Alex mi s-a deschis colul la 19 sapt.si de atunci am stat la pat pana la 38 de sapt.cand am nascut.Ce e mai rau ca doctorul a spus ca si la urmatoarea sarcina va fi la fel,ca as avea colul moale.Eu sper sa se fi inselat
TITI eu stiu ca NT nu trebuie sa depaseasca 3mm.Ai incredere ca totul va fi bine.
LELU la mine a vz la ecografie ca era colul deschis si il simte la control cand e moale!
ALINA am vz ca locuiesti in GRECIAIubesc tara aia!Visez la anul sa merg iar dar bebe ar fi micut atunci
VIRGINIA ma bucur ca ti-a iesit analiza bunaMa intreb cum pot fi asa inconstienti ,cum pot glumi cu asa ceva.
Stiu de la mama mea ca facea analize in 3 locuri diferite si avea tot atatea rezultate
Pe mine mai m-au lasat greturileseara mai am asa putin dar beau lapte rece si mananc mandarine!
Tare combinatia nu?
Imi este rau daca mananc ciocolata sau ceva foarte dulce,in schimb iaurt acru ,lapte batut, branza sunt preferatele mele.
Ieri am facut o salata greceasca ,ca tot ziceam ca sunt fan Grecia
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa fara greturi!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex